ja znalazłem takie coś (z translatorem):
"Clarence Seedorf wprowadzić pewne zmiany w stosunku do tego wyzwania z Werony. Środkowa para obronne, które powinny być utworzone przez Mexes i Silvestre , z oddziałów , które mogłyby zostać wykorzystane na prawo i De Sciglio kierowane do lewej. Tam na pewno będzie na froncie Robinho , z Birsa i Honda wyprzedzając Kaka. W środku jest do ustalenia, z Polakami i Cristante prasowania. Oto formacja prawdopodobne: (4-2-3-1) . Abbiati; Rami, Mexes, Silvestre De Sciglio, De Jong, Montolivo, Honda, Birsa, Robinho, Balotelli Wszystko .. Seedorf Ławka : Gabriel Zapata, Bonera , Emanuelson, Zaccardo, Poli, Cristante, Nocerino, Muntari, Kaka, Petagna. Zawieszone :. żaden niedostępne . Amelia (p), El Shaarawy (), Pazzini (), Abate (d) Stała (d) Do koszyka Bilety na Bakeca.it Udinese - Jest miła atmosfera w domu Udinese, z zespołem, który został zakwestionowany po porażce 3:2 z Lazio. Guidolin nie jest na chwilę, cały " kwestia umysłu . " Niższe ciśnienie związane z meczu Pucharu może pomóc, ale w tym czasie najlepiej jest pozostawić Boże Narodzenie do odpoczynku w ramach przygotowań do zbliżających się zobowiązań w tym sezonie, biorąc pod uwagę, że Europa musi myśleć, a nie zapisać. Oto formacja prawdopodobne: (3-5-2) Kelava; Heurtaux, Danilo, Domizzi, Widmer, Badu, Allan, Lazzari, Gabriel Silva, Nico Lopez, Muriel. wszystko :.. Guidolin Ławka : Brkic, Naldo, Bubnjic, tylko ., Douglas, Finzi, Mlinar, Fernandes, Zieliński, Di Natale Zawieszone :. brak"