biegi, sztafeta kobiet 4x5km, 15.02.2014 11:00
Francja - Kanada 1 1.55 Sportingbet
Bardzo popularny typ wczoraj, wystawił go Sportingbet po 1.85, wszyscy zagrali za ile mogli, najpierw poleciał kurs potem zdjęli bet, jak jeszcze niektórzy dołozyli Polske z Wloszkami po fajnym kursie 1.95 zdjęli całą ofertę, oj nie znają tam się na biegach
myślałem że już tej promocji nigdzie nie zobaczymy, a tu rano wchodzę na Doxxbet i szybkie przelanie pieniędzy, 20 minut temu na 1 mieli 1.75, promocja (totolotek też ma ten typ 1.50). Wracając jednak do typu, nie wiem czemu ktoś zestawił tą parę, naprawdę słabiutkie są Kanadyjki, Jones i Gaiazova w klasyku to sprinterki, o pierwszej wiemy nie wiele, chodzi o jej dyspozycję, a Gaiazova na 10km klasykiem do Aymonier z którą spotka się na drugiej zmianie straciła minutę. Jean powinna pobiec na podobnym poziomie jak Aymonier, Jones wydaje się słabsza, wydaje mi się, że nawet ponad pół minuty klasykiem będą miały Francuzki przewagi. Najsłabsza z Francuzek na 3 zmianie Faivre-Picon i tak była na swojej zmianie lepsza o 20 sek od Nishikawy w drugiej części skiathlonu. Na ostatniej zmianie to już w ogóle kolosalna różnica, w drugiej części skiathlonu prawie 3 minuty nadrobiła Hugue nad Webster. Zestawienie tej pary to dla mnie totalne nieporozumienie, właśnie zakład wrócił na Sportingbet, polecam!