Panowie a ja mam z nimi dziwna sytuacje. w piatek wyslalem im dokumenty skan dowodu a w niedziele "bank statement". na czacie napisali mi ze konto jest w pelni aktywne ale gdy wchodze na withdraw funds i klikal obojetnie jaka metode neteller mb bank transfer to wyskakuje mi blad "requested page not found". nie mam jak wyplacic kasy z konta. pisalem na live czacie a tam mowia ze musze to zrobic przez telefon bo nie wiedza dlaczego mam blad. przez telefon to ciezko bo moj angielski nie jest tak mocny abym swobodnie rozmawial i tu pytanie do Was czy spotkal sie ktos z takim problemem? co robic
U mnie czasami za drugim razem zaskakuje Withdraw Funds from Betfair. Ostatnio narobili trochę zmian graficzno "technicznych", stąd te problemy. Zrób tak: kliknij Withdraw Funds, otworzy się "Page not found", zamknij, spróbuj jeszcze i powinno być dobrze. To może być też kwestia ciasteczkowa poniekąd (jebane cookiesiaki
) .
Dodam jeszcze, że korzystam z firelisa, czasem z Opery. Jeśli korzystasz z innej przeglądarki to może być jeszcze jakoś inaczej