grając akceptujesz regulamin, więc pisać sobie możesz,
JEST W REGULAMINIE , ZE NA WSZYSTKO ZWROT
więc nie masz nawet co pisać, jakbyś miał over to byś się cieszył, bo byś miał zwrot
PANIE regulamin i tyle se możesz
jakby byli normalni to by mogli nie patrzeć tylko na niego, ale i na czystą logikę
bet365 kiedyś uznał mi WIN mojego zawodnika, kiedy miał chyba 2 meczowe przy swoim podaniu, *5-2 i rywal skreczował przy meczowej. w imię dobrego smaku napisali mi maila, że rozliczają to jako win, a nie zwrot
po za tym w regulaminie brakuje słowa "wszystkie" i zastanawia mnie o co chodzi w tym zapisie:
"Dla wszystkich obstawianych zdarzeń za oficjalny wynik uważa się rezultat zdarzenia uzyskany zgodnie z przepisami obowiązującymi w danej dziedzinie współzawodnictwa np. dla zakładów dotyczących zdarzeń rozgrywanych w regulaminowym czasie gry tj. mecz piłki nożnej, za oficjalny uznaje się wynik uzyskany po upływie regulaminowo określonego czasu gry. Dopuszcza się odstępstwa od powyższej zasady, ale muszą one być podane przez Spółkę w programie zakładów (np. zakład polegający na wytypowaniu ile bramek zostanie strzelonych podczas pierwszej połowy meczu piłkarskiego lub np. wytypowaniu kto wygra pierwszego seta w meczu tenisowym)."