jakbys sie zachowywal normalnie to juz dawno by ci gratulowali a ze robisz z siebie blazna to niestety tak sie wlasnie konczy
Ale ja tego nie oczekuje, napisałem jak jest. Karanie buka to mój cel i tego się trzymam.
no to po chuj wklejasz dubla po fakcie i dorzucasz perfidnie emotke "
"?
jak nie miales czasu podac wczesniej to zachowujesz to dla siebie i nie robisz cyrkow w stylu "zobaczcie jak zajebiscie analityk typuje" - ja ogolnie nie mialbym nic przeciwko gdyby nie fakt, ze chowasz sie jak szczurek gdy przychodzi rozliczyc przegrany kupon
wg mnie jestes tu tylko dla poklasku a nie dzielenia sie z innymi swoimi przemysleniami no ale nie moja brocha
tlumacze tylko dlatego, zebys sie nie dziwil, ze ludzie cie atakuja
szczególarz z Ciebie, bez odbioru, nie kontynuuje tej dyskusji, nie chce mi się
a zreszta
, nie po fakcie a w czasie trwania, w kazdej chwili City mogło strzelic i jakby byl remis grono wysmiewcow by szydzilo, dlatego napisalem ze City moze strzelic i będzie dupa.
rozliczam przegrane kupony !!!
a powiedz mi jedno: o jakich przemysleniach masz na mysli bo jakos analiz bukmacherskich jest tu tyle co prawie nic. Same suche typy, jedynie co to mozna po niektorych graczach stwierdzic kto ma w miare dobra skutecznosc i tyle. Same suche typy, zadnych przemyslen !