#616623 - 09/07/2006 13:14
Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
|
veteran
Meldunek: 18/12/2004
|
Pary I rundy eliminacji LM: FC Pyunik - FC Sheriff Tiraspol 11 lipca, 16:00 TVMK Tallin - FH Hafnarfjordur 11 lipca, 17:00 FC Sioni Bolnisi - FK Baku 11 lipca, 17:00 mecz w Tbilisi (?) KS Elbasani - FK Ekranas 11 lipca, 17:30 Birkirkara - B36 Torshavan 11 lipca, 18:30 mecz w Ta' Qali (?) FC Linfield - NK Gorica 11 lipca, 19:00 F91 Dudelange - FK Rabotnicki 11 lipca, 19:00 Metalurg Lipava - FK Aktobe 12 lipca, 19:00 Myllykosken Pallo - TNS 12 lipca, 19:00 FC Shakhytor Soligorsk - FK Siroki Brijeg 12 lipca, 19:00 mecz w Homel (?) Cork City - Apollon Limassol 12 lipca, 20:30 Pary II rundy eliminacji LM: TVMK Tallin / FH Hafnarfjordur - Legia Warszawa FC Linfield / NK Gorica - Steaua Bukareszt Lewski Sofia - FC Sioni Bolnisi / FK Baku FC Zurich - Austria Salzburg IF Djurgardens - MFK Rużomberok VSC Debreceni - F91 Dudelange / FK Rabotnicki Cork City / Apollon Limassol - Crvena Zvezda Fenerbahce Stambuł - Birkirkara / B36 Torshavan FK Mlada Bolesław - IF Valerenga FC Pyunik / FC Sheriff Tiraspol - Spartak Moskwa Metalurg Lipava / FK Aktobe - Dynamo Kijów FC Kopenhaga - Myllykosken Pallo / TNS KS Elbasani / FK Ekranas - Dynamo Zagrzeb Heart of Midlothian - FC Shakhtyor Soligorsk / FK Siroki Brijeg ---------------------------- Trochę historii:Sezon 2005/2006Code:
Agg. 1st 2nd
Levadia 1-2 Dinamo Tbilisi 1-0 0-2 Rabotnicki 6-1 Skonto 6-0 0-1 Kairat Almaty 3-4 Artmedia (aet) 2-0 1-4 Dinamo Minsk 1-2 Anorthosis 1-1 0-1 Neftchi 4-1 Hafnarfjördur 2-0 2-1 Sliema 1-6 Sheriff 1-4 0-2 HB 2-8 Kaunas 2-4 0-4 Liverpool 6-0 TNS 3-0 3-0 Glentoran 2-6 Shelbourne 1-2 1-4 Haka 3-2 Pyunik 1-0 2-2 Gorica 2-3 Tirana 2-0 0-3 Dudelange (aet) 4-1 Zrinjski 0-1 4-0 Sezon 2004/2005Code:
Agg. 1st 2nd
Pobeda 2-4 Pyunik --> 1-3 1-1 Sliema 1-6 Kaunas --> 0-2 1-4 Široki Brijeg 2-2 Neftchi (ag) --> 2-1 0-1 Gomel 1-2 Tirana --> 0-2 1-0 Linfield 0-2 HJK --> 0-1 0-1 Sheriff 2-1 Jeunesse Esch --> 2-0 0-1 WIT 5-3 HB --> 5-0 0-3 KR 2-2 Shelbourne (ag) --> 2-2 0-0 Skonto 7-1 Rhyl --> 4-0 3-1 Flora 3-7 Gorica --> 2-4 1-3
Zapraszam do sensownej dyskusji PS. Moim zdaniem "najsilniejsza" ("najciekawsza") para to Pyunik - Sheriff (Cork - Apollon też prezentuje się nienajgorzej ) , zaś "najsłabsza" to Birkirkara - B36
|
Do góry
|
|
|
|
#616625 - 10/07/2006 08:50
Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
|
old hand
Meldunek: 01/01/2006
|
Wart sprobowac w meczu Mypa-Tns x2 . Kurs okolo 3.0. MyPa gra bardzo slabo w tym sezonie jest dopiero 7 , a jej ostatnie mecze nie napawaja optymizmem. Sezon w Walii jeszcze sie nie rozpoczal, ale w poprzednim sezonie TNS byl bezkonkurencyjny konczac sezon z 18 punktowa przewaga nad najgrozniejszym rywalem Llaneli. TNS w poprzednim sezonie w eliminacjach LM nie mial nic do powiedzenia z Liverpoolem, a Mypa odpadla w 1 rundzie pucharu UEFa z Grasshopersem, pokonujac wczesniej Dundee i TVMK.Dla mnie przeciewnikiem Kopenhagi bedzie zespol z Wysp Brytyjskich.
|
Do góry
|
|
|
|
#616626 - 10/07/2006 09:32
|
newbie
Meldunek: 09/07/2006
|
Moje typy wynikające z wyników z poprzednich kilku lat jak również sił poszczególnych lig: Elbasani-E.Panev. 1 Cork-Ap.Limassol 1 Linfield-N.Gorica 2 aw zdecydowanie pewniejszy Ja zagram Elbasani i Gorice aw Sukcesów jakichkolwiek litewskie kluby w ostatnich latach nie zanotowały, a Albańczycy na własnym boisku są groźni. Kluby z Irl Pn są to poprostu amatorzy i jakby przeszli słoweńską Gorice to byłaby to na pewno wielka niespodzianka.
Najpewniejsza jednak do grania jest 2 i 3 runda bo tam różnice pomiędzy klubami są zdecydowanie większe.
tak na przyszłość - prosił bym o jakieś nieco bardziej rozbudowane "analizy" - dużo jest takich "jednozdaniowych analiz" lub "suchych typów" i zwykle staramy się je kasować, bo ich miejsce jest w dziale Private Picks
Edited by Bzyku (10/07/2006 12:14)
|
Do góry
|
|
|
|
#616628 - 10/07/2006 14:07
|
enthusiast
Meldunek: 15/05/2006
|
Jak dlamnie pewnie wyglada mecz Dudelange-Rabotnicki 2 1.75 zespoły z wysp owczych zawsze były dostarcyzcielmi punktów tu nie powinno byc inaczej a kurs zachecajacy do grania. Z innych meczy dosc pewny sie wydaje awans Shariffa prof wystawił kurs 1.8 co jest zdecydowanie za wysoko a jak dla mnie szanse widze 80%
|
Do góry
|
|
|
|
#616630 - 10/07/2006 14:22
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
Quote:
A co ma F91 Dudelange do Wysp Owczych ?
podbijam pytanie, bo moim zdaniem to drużyna z luxemburga;]
|
Do góry
|
|
|
|
#616631 - 10/07/2006 14:39
|
enthusiast
Meldunek: 31/08/2005
|
Quote:
A co ma F91 Dudelange do Wysp Owczych ?
Chyba tylko to ze w druzyne tez graja amatorzy
|
Do góry
|
|
|
|
#616632 - 10/07/2006 14:55
|
veteran
Meldunek: 18/12/2004
|
Absencje w zespole Linfield: (za BA)SUSPENDED Michael Gault (Midfielder) - Played: 170 Goals: 11 INJURED Oran Kearney (Midfielder) - Played: 53 Goals: 16 INJURED Andy Hunter (Central defender) - Played: 100 Goals: 13 HOLIDAY Glenn Ferguson (Striker) - Played: 377 Goals: 211 Osobiście chyba lekko zagram Goricę i Rabotnicki, kursy odpowiednio 2.10 i 1.727 w Sportingbet. Zanim kursy pospadają
|
Do góry
|
|
|
|
#616633 - 10/07/2006 15:18
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
Quote:
Absencje w zespole Linfield: (za BA)
SUSPENDED Michael Gault (Midfielder) - Played: 170 Goals: 11
INJURED Oran Kearney (Midfielder) - Played: 53 Goals: 16
INJURED Andy Hunter (Central defender) - Played: 100 Goals: 13
HOLIDAY Glenn Ferguson (Striker) - Played: 377 Goals: 211
Osobiście chyba lekko zagram Goricę i Rabotnicki, kursy odpowiednio 2.10 i 1.727 w Sportingbet. Zanim kursy pospadają
do jutra i tak dużo nie polecą ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#616635 - 10/07/2006 15:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#616640 - 10/07/2006 16:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
Juan skad ten kurs pierwszy?
ceśki profik
|
Do góry
|
|
|
|
#616641 - 10/07/2006 17:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Dundelange - Rabotnicki 2 lub awans Rabotnicki Rabotnicki to jeden z niewielu klubów w Macedonnii, który nie ma kłopotów finansowych. Podczas gdy po zadłużonym Vardarze pomału pozostaje już tylko nazwa Rabotnicki ściągają do siebie najlepszych piłkarzy w kraju którzy oczywiscie zarabiaja także więcej niż w innych klubach. Rabotnicki gra najlepszą piłke w Macedonii i mistrzostwo dla tego zespołu nie było dziełem przypadku. Warto wspomnieć, że rok wczesniej zespół Macedoński rozgromił w 1 rundzie kwalifikacji Ligi Mistrzów 6-0 Skonto Ryga co swiadczy o dużym potencjale tej druzyny. w drugiej rundzie trafili na Lokomotiw Moskwa, który dość niespodziewanie miał spore problemy remisując w Skopije 1-1 i wygrywająć u siebie 2-0 po ciężkim meczu. Od Tego czasu sprzedano napastnika Maznova do Dyiarbakiru z Turcji srodkowego obrońce Kralevskiego do Hajduka Split. Jednak nastapiły też wzmocnienia jak Jermić z Partizana Belgrad (obrońca), czy brazylijczyka Neno, który potencjałem pewnie przypomina tych z Pogoni Szczecin. Teraz troche o gospodarzach. Grali oni w sezonie 2002/2003 z zespołem Vardaru także w pierwszej rundzie kwalifikacji CL i wypadli blado przegrywając wyjazd 0-3 i remisujac u siebie 1-1, choć w rewanzu Vardarowi już pewnie tak na zwycięstwie nie zależało. Największy sukces Dundelange to chyba gra przeciwko zespołowi Zrinjski który już powoloi słynie z dziwnych wyników( 0-1 Dundelange przegrywa u siebie by wygrać wyjazd po dogrywce 4-0). Jeżeli więc zepół gości będzie grał otwartą, ofensywną piłke możemy się spodziewać zwycięstwa Rabotnicki, tak więc awans Rabotnicki prawie pewny a dla odważnych 2 w pierwszym meczu. Elbasani - Ekranas 1x lub 1 dla odważnychJak widać w poprzednich latach zespół Kaunas z Litwy radził sobie bardzo dobrze w pierwszej rundzie kwalifikacji. Jednak Malta czy Wyspy Owcze to nie Albania, gdzie zarówno reprezentacja jak i kluby z byle kim u siebie nie przegrywają. Oczywiscie jeżeli grają uczciwie. Ekranas wysoką forma nie moze się pochwalić. Zajmujący obecnie drugie miejsce w swojej lidze zespół z Litwy w piątek remisuje z zespołem ostatnim w tabeli 1-1 u siebie i na dodatek w 90 minucie. Do pierwszego Kaunas traci już bardzo dużo i o mistrzostwie mogą zapomnieć. Ten ostatni mecz to było albo odpuszczenie i czekanie na kwalifikacje CL albo spadek formy. Jednak bramka w ostatniej minucie może sugerować że aby ją strzelić i uniknąć kompromitacji musieli się sporo nabiegać. Do tego należy dołożyc podróż do Albanii która napewno nie wpłynie dobrze na forme gości. Mi osobiście wychodzi z tego 1 choc nie wiem za wiele o zespole gospodarzy,może ktoś jeszcze napisze coś interesującego. B irkirkara - B36 1 lub 1x dla mniej przekonanych Choć zespól z malty niakoniecznie wyjdzie najmocniejszym składem to jednak skłaniam się ku 1. Podobno kontrakt z zespołem z Malty podpisał...Andrzej Bledzewski(jestem troszke w szoku o ile oczywiście to prawda.), ponadto przyszli Guido Gallovich, Angelo Paradiso (dwóch Włochów),Hatim Sbai(Maroko - pomocnik) Jedynka wychodzi mi z: a)odległości Tak na oko to jakies 3000 km jest z Wysp Owczych na Malte. Podróż troche potrwa. b)temperatura Różnica temperatur będzie pewnie wynosic z 20 do 30 stopni. Na Wyspach jest pewnie tak około 10 może 15 a na Malcie z 35 a w Słońcu to może dochodzić do 45. Tak, więc (pamiętajcie by nigdy nie zaczynać zdania od "tak więc") piłkarze z Wysp Owczych wybiorą się pewnie raczej na wakacje do ciepłych krajów niż na mecz piłkarski. Wątpie by byli aż tak ambitni i biegali na maksa przez 90 minut a kurs na gospodarzy zachęcajacy. Jeżeli nie będzie jakiegoś wałka albo braku wykończenia akcji przez gospodarzy lub jakiejś nadludzkiej postawy bramkarza Owczarzy możemy się spokojnie spodziewać 1. Choć grają dwaj potentaci a przy takich to nie ma nic pewnego. Zastanawia mnie jeszcze ten przypis przy pierwszym poście, obok tego meczu "mecz w Ta' Qali (?)" Czyżby mieli się wybrać na spotkanie gdzie indziej? Może ktoś mnie oświeci? My pa - TNS x dla bardzo odważnych bądź under 2.5Mypa i ich ostatnia forma mnie nie przekonuje. VPS vs. Myllykoski 3:0 Myllykoski vs. IFK Mariehamn 0:2 Myllykoski vs. HJK 0:0 FC Honka vs. Myllykoski 2:2 Myllykoski vs. Jaro 2:0 TPS Turku vs. Myllykoski 0:0 Mają kłopoty ze stwarzaniem okazji podbramkowych. Bez formy jest gwiazda zespołu Adriano. Granie na gospodarzy po takim kursie mnie nie przekonuje. Mecz może wyglądac tak, że gospodarze będą długo przy piłce jednak niewiele bedzie z tego wychodzić. TNS pewnie pojedzie do Finlandii znając kłopoty rywali i zagrają zapewne wybitnie defensywnie stąd prawdopodobny wydaje mi się under. Całkiem możliwe że mecz zakończy się 0-0 lub skromnym zwycięstwem gospodarzy,aczkolweik mogę się mylić. Stanowczo odradzam granie na 1 bo po takim kursie nie jest to warte rydzyka i nerwów. Linfield - Gorica 2 lub awans gościGorica to najlepszy Słoweński zespół, inwestujący w młodzież, posiadający dobre zaplecze i odpadnięcie w pierwszej rundzie kwalifikacji byłoby dla ich dużą porażką. Może Gorica nie przekonuje na wyjazdach ale zespół z Belfastu to półamatorzy, z którymi nie wypada przegrywać. W zespole gospodarzy nie zagraja Michael Gault - pomocnik, Oran Kearney - pomocnik, Andy Hunter - obrońca, Glenn Ferguson - napastnik..bo zdaje się że jest na wakacjach:). Gorica rok wcześniej odpadła z pucharów z druzyna z Albanii 2-0 u siebie i 0-3 wyjazd. Napewno teraz będą chcieli nie zawalić meczu na wyjeździe by móc poprawić wynik sprzed roku, który został uznany za bardzo niezadawalający. Czy poprawią? Zobaczymy, ja jednak myśle że sporo się nauczyli i powinni oba mecze potraktować bardzo serio. Metalurg - Aktobe 1 Metalurg po ostatnich bardzo dobrych meczach( wyniki 7-1 u siebie czy 4-0 na wyjaździe mówią same za siebie) doznał porażki w meczu na szczycie łotewskiej ligi przegrywając wyjazd ze Skonto 1-2. Choć szybko w 7 minucie strzelili bramkę to jednak wytrzymali z tym do 75 kiedy nastąpiło wyrównanie a trzy minuty później było juz 1-2. Obecnie zajmują w lidze trzecie miejsce ze stratą 7 oczek do lidera Ventspils. Bilans u siebie to 5-1-1 a więc nie najgorszy. Jakby ktoś chciał się dowiedziec o nich czegoś więcej to mam tu ich numer telefonu 34 80 927, faks pod tym samym numerem:) Ponadto strona to http://sport.metalurgs.lv/football/home.html Choć zawiele tam znalazłem. Zespół gości to dla mnie czarna magia. Wiem tyle że są z Kazachstanu i pewnie nie grają zbyt widowiskowo. Droga z Kazachstanu na Litwe też troche zajmie co trzeba zawsze brać pod uwagę przy meczach międzynarodowych. Skłaniałbym się ku 1 w tym meczu ale nie jestem zbyt przekonany. Cork - Apollon awans ApollonApollon to zespół stworzony z obcokrajowców. Piłkarze z Iraku, Rumunii, Portugalii czy Polski(Sosin) u siebie napewno bardzo groźny, jednak na wyjeździe niekoniecznie. W meczach na własnym gruncie Cork w lidze ma bilans 8-0-0 co robi wrażenie. Wyjazdy 1-4-2 co sugeruje ze są drużyną własnego boiska. Jeżeli zamierzają powalczyć o awans to mecz u siebie trzeba poprostu wygrać najlepiej bez straty gola. Cork napewno jest do tego zdolny. Posiada bardzo dobrą obrone. W składzie mają kilku reprezentantów do lat 21. Patrząc na wyniki Cork można sie spodziewac wyniku 1-0 jednak według mnie to rewanż zdecyduje, że awans wywalczy druzyna mająca bardziej doswiadczonych zawodników a mianowicie Apollon. :futbol :Pyunik - Sheriff no betAbsolutnie ciężko wskazać faworyta. Zupełnie tego nie ruszam bo tu moze byc wszystko. W meczach takich drużyn można się spodziewać jakiegoś przekrętu. Armenia u siebie przeważnie w miare mocna więc jak coś to jedynka za małą stawke. S ioni - Baku no betO sile Gruzińskiej piłki przekonała się ostatnio Wisła. Azerowie sprawe awansu pewnie postarają się rozstrzygnąć w meczu u siebie więc dopuszczają tutaj myśl o porażce. Gospodarze faworytami jednak dla mnie nie do grania. TVMK - Hafnarjordur 1x lub underKtoś kiedyś wspomniał ze Hafnar to taka Bracelona Islandii. No i to by się zgadzało bo w swoim kraju nie maja sobie równych. Jednak jak rok temu przyszło grać w kwalifikacjach CL to sie wszyscy na nich zawiedli. Mieli w lidze passe samych zwycięstw od początku sezonu a jak przyszło pokazać się w Europie to dostali od Neftachi Baku z Azerbejdżanu 0-2 na wyjeździe i 1-2 u siebie. TVMK w lidze ma bilans u siebie 6-2-1 i zajmuje 4 miejsce. Strata do pierwszej Levadii wynosi 12 punktów więc obrony tytułu raczej nie będzie. Nie spisują się w tym sezonie najlepiej a taki mecz powinien im wynagrodzić nie najlepszy sezon. Z tego pojedynku zostanie wyłoniony rywal dla Legii więc dla samego mistrza Polski lepszym rywalem byliby estończycy. Miejmy nadzieje, że nie zawiodą i piłkarze Legii nie będą musieli oglądać gejzerów na Islandii. Shakhter - Siroki Brijeg awans SirokiSiroki jest to najlepiej poukładana druzyna z tego kraju. Na Białorusi warunki do rozwoju piłki nie są obecnie najlepsze. Taka krótka analiza skłania mnie do awansu gości.
|
Do góry
|
|
|
|
#616646 - 11/07/2006 12:51
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Własnie sobie analizowałem troche to spotkanie no i co tu dużo mówić ale stawianie Pyunik jako faworyta tego spotkania to był dla mnie letki szok. Fakt napewno Sheriff nie jest tutaj jakimś pewniakem ale kursy powinny być co najmniej wyrównane. Ale buki już naprawiają swój błąd Ciekawe jakie teraz kursy wystawiają?
|
Do góry
|
|
|
|
#616649 - 11/07/2006 13:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
W meczu Ekranasu widze 1x Linfield v HIT Gorica under 2.5 @ 1.85 Bet365 W Goricy nie zagra napastnik- Birsa. Zespol bedzie chcial wygrac, be zbytniego otwierania sie. Lindfeld pewnie bedzie mial spore problemy ze zdobyciem bramki, wiec mecz powinien byc underowy... 0:1 calkiem prawdopodobne Zagralem tez Skopje wczoraj, bo to druzyna zdecydowanie lepsza, poza tym pewnie dopomoga losowi Kursy spadaja. Zagralbym jeszcze ich awans + awans Sheriff...
|
Do góry
|
|
|
|
#616650 - 11/07/2006 13:41
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Własnie GB wystawiło na nowo mecz Pyunik Erevan v Serif Tiraspol 2,45 3,2 2,5 tak teraz wyglądaja kursy na to spotkanie! Chyba postawie remis lub wygraną Tiraspolu po kursie 1,41! 20 minut do rozpoczęcia to trzeba sie szybko decydoważ na jakies rozwiązanie
|
Do góry
|
|
|
|
#616653 - 12/07/2006 07:43
|
member
Meldunek: 11/10/2005
|
a ja ze swojej strony powiem tyle-szacunek dla ludzi ktorzy sie tu wyowiadaja o tych zespolach bo ja mam problem z poprawnym przeczytaniem nazw a o wymowie to juz nie mowie:)) pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#616654 - 17/07/2006 09:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
zbliża się termin rewanżów..... dla mnie na jutro wielkim faworytem do zwycięstwa sa gracze z Mołdawii niestety kursy nie są zbyt satysfakcjonujące ale myślę zę jeśli ktoś akceptuje jeszcze takie badź planuje podbić kurs, myślę że warto zainwestować w szerif (@1.45 w Bet-at-home) zdecydowanie wyżej cenię sobie piłkę klubową z Mołdawii aniżeli z Armenii..i co więcej, co może zabrzmieć śmiesznie - Szerif to naprawdę poukładany, solidny, profesjonalny klub, ze znaczącym sponsorem, który od lat łoży wielki pieniądz i czeka by wartość finansowa przełożyła się na sukces sportowy. warto pamiętać że Szerif psuł już sporo krwi bardziej ogranym zespołom, nawet w dobie świetności Rosenborga, Norwedzy nie mieli lekkiej przeprawy z graczami ''szeryfa''. moim zdaniem wygrana gospodarzy, czas na gola bardzo utalentowanego Rumuna, na którym oko już wcześniej zawiesiły bardziej znane kluby europy
|
Do góry
|
|
|
|
#616655 - 17/07/2006 13:40
|
enthusiast
Meldunek: 15/05/2006
|
Dokładnie tez tak mysle Sheriff murowany faworyt do wygranej w tym meczu.W sts stawka na awans jest 1.65 wiec mysle ze opłaca sie to zagrac grubiej z Rabotnickim
|
Do góry
|
|
|
|
#616660 - 18/07/2006 07:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
Quote:
Sheriff Tiraspol-Pjunik 1 Ekipa z Mołdawii mocniejsza jest w tym sezonie i udowodniła to w poprzednim meczu. Zespół z Armenii nie zachwycił mnie. Jeśli chce się awansować do następnej rundy to trzeba u siebie wygrać. Gdy przywozi się z wyjazdu korzystny wynik to trzeba to wykorzystać. Dla osób, które boją postawić na 1 to niech zagrają na awans Sheriffa.
Nie wierzę w tym meczu w wynik 0-0 aby stawiać awans szeryfów Uważam że jeżeli zagrać to 1.Jednak biorąc pod uwagę kilka poprzednich lat i wyczyny tych drużyn dla mnie osobiście no bet. Na pewno zaraz kilka osób doczepi się do mnie ja jednak nie wierzę aż tak bardzo drużynie z Mołdawii aby grać ich za grubą kasę. Ja osobiście tego meczu nie zagram ale uważam że większy potencjał piłkarski ma drużyna Sherifa. Grającym jedynkę życzę powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#616661 - 18/07/2006 08:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
FK Baku - Sioni Bolnisi W pierwszym meczu Azerowie dostali 2 czerwone kartki, ponoć sędzia "wyjątkowo" sprzyjał Gruzinom, dziś rewanż. Patrząc na skład Baku zauwazymy dwóch dobrych reprezentantów Gwinei: Diallo i Bangoura, Serb, Brazyliczyk, Rumun, Gruzin. Dla odroznienia Sioni ma w skłądzie 3 młodych Kameruńczyków w meczu nie zagrają ukarani czerwonymi: V.Guljew i Abassow (Baku). Faworytem są jednak zdecydowanymi mistrzowie Azerbejdzanu. Kurs w Bet-at-home spadł już na 1,55 !!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#616662 - 18/07/2006 08:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
Quote:
FK Baku - Sioni Bolnisi
W pierwszym meczu Azerowie dostali 2 czerwone kartki, ponoć sędzia "wyjątkowo" sprzyjał Gruzinom, dziś rewanż. Patrząc na skład Baku zauwazymy dwóch dobrych reprezentantów Gwinei: Diallo i Bangoura, Serb, Brazyliczyk, Rumun, Gruzin. Dla odroznienia Sioni ma w skłądzie 3 młodych Kameruńczyków
w meczu nie zagrają ukarani czerwonymi: V.Guljew i Abassow (Baku). Faworytem są jednak zdecydowanymi mistrzowie Azerbejdzanu. Kurs w Bet-at-home spadł już na 1,55 !!!!!
kurs w profie na awans w Baku @ 5.00 Właśnie myślę czy nie pójść tego zagrać, bo wydaję mi się, że stać ich przynajmniej na wygraną 2:0 i wtedy wszystko toczyłoby się w dogrywce lub karnych. Chyba sięskuszęna ten kursik
|
Do góry
|
|
|
|
#616663 - 18/07/2006 08:04
|
Carpal Tunnel
|
dziś Sheriif i Rabotnicki są zdecydowanymi faworytami. A jutro jeszcze Apollon: Drużyna Ł.Sosina, najlepszy zespół Cypru zagra u siebie przy kilkunastu tysiącach kibiców i ma za zadanie zwyciężyć dwoma bramkami. Skład mają bardzo ciekawy: Sosin, 3 Irakijczyków, Michalski, obrona Australijczyk, Serb, Słoweniec, 2 Portugalczyków, solidny bramkarz Chvalovsky. Faworyt oczywisty Cypryjczycy, mała niespodzianka ze przegrali 1-szy mecz, jutro powinni ruszyc do zdecydowanych ataków. Bet-at-home: 1,60 Apollon
|
Do góry
|
|
|
|
#616664 - 18/07/2006 08:08
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Quote:
Quote:
FK Baku - Sioni Bolnisi
W pierwszym meczu Azerowie dostali 2 czerwone kartki, ponoć sędzia "wyjątkowo" sprzyjał Gruzinom, dziś rewanż. Patrząc na skład Baku zauwazymy dwóch dobrych reprezentantów Gwinei: Diallo i Bangoura, Serb, Brazyliczyk, Rumun, Gruzin. Dla odroznienia Sioni ma w skłądzie 3 młodych Kameruńczyków
w meczu nie zagrają ukarani czerwonymi: V.Guljew i Abassow (Baku). Faworytem są jednak zdecydowanymi mistrzowie Azerbejdzanu. Kurs w Bet-at-home spadł już na 1,55 !!!!!
kurs w profie na awans w Baku @ 5.00 Właśnie myślę czy nie pójść tego zagrać, bo wydaję mi się, że stać ich przynajmniej na wygraną 2:0 i wtedy wszystko toczyłoby się w dogrywce lub karnych. Chyba sięskuszęna ten kursik
Też o tym mysle ... ale w profie z tego co widze na awnas Baku placą 4.10 a w toto 4.50 zastanawiam się czy są w stanie
|
Do góry
|
|
|
|
#616665 - 18/07/2006 08:20
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Też o tym mysle ... ale w profie z tego co widze na awnas Baku placą 4.10 a w toto 4.50 zastanawiam się czy są w stanie
No właśnie widzę, że w profie już 4.10, ale pół godziny temu na stronie było 5.00 Zagram ten typ kombinacyjnie za niewielką sumę
|
Do góry
|
|
|
|
#616666 - 18/07/2006 09:07
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
dziś Sheriif i Rabotnicki są zdecydowanymi faworytami.
A jutro jeszcze Apollon: Drużyna Ł.Sosina, najlepszy zespół Cypru zagra u siebie przy kilkunastu tysiącach kibiców i ma za zadanie zwyciężyć dwoma bramkami. Skład mają bardzo ciekawy: Sosin, 3 Irakijczyków, Michalski, obrona Australijczyk, Serb, Słoweniec, 2 Portugalczyków, solidny bramkarz Chvalovsky.
Faworyt oczywisty Cypryjczycy, mała niespodzianka ze przegrali 1-szy mecz, jutro powinni ruszyc do zdecydowanych ataków. Bet-at-home: 1,60 Apollon
Gdybyś wiedział więcej na temat tej pary nie pisałbyś, że przegrana Apollonu z Cork na wyjeździe była niespodzianką. Tym niemniej przewidywania większości były takie że będą dwa razy wygrane gospodarzy i awans rozstrzygnie sie w różnicy strzelonych goli na wyjeździe. Wszystko na to wskazuje ale mecz dopiero w jutro wiec pewnie bedzie pozniej wiecej informacji na temat tego meczu. Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#616668 - 18/07/2006 13:37
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Gdybyś wiedział więcej na temat tej pary nie pisałbyś, że przegrana Apollonu z Cork na wyjeździe była niespodzianką. Tym niemniej przewidywania większości były takie że będą dwa razy wygrane gospodarzy i awans rozstrzygnie sie w różnicy strzelonych goli na wyjeździe. Wszystko na to wskazuje ale mecz dopiero w jutro wiec pewnie bedzie pozniej wiecej informacji na temat tego meczu. Pozdrawiam!
hm napisałem o małej niespodziance, oczywiscie zarówno kursy jak i statystyki nie wróżyły dobrze dla Cypryjczyków na wyjezdzie, chodziło mi o potencjał ekip. A 1 mecz był bardzo wyrównany wiecej z gry miał Apollon a Łukasz Sosin trafił nawet w słupek. Ale dzis to sie nie liczy, wazny jest tylko rewanz pozdrawiam.
Edited by Rivaldinho (18/07/2006 13:55)
|
Do góry
|
|
|
|
#616669 - 18/07/2006 16:20
|
stranger
Meldunek: 18/07/2006
|
FK Baku v Sioni Bolnisi 1-0 A jednak nie dali rady. Typ na awans niestety nie trafiony
|
Do góry
|
|
|
|
#616671 - 18/07/2006 20:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2004
|
Quote:
jesli ktos gral Rabotnicki to powodzenia... wiedzialem ze lamusy wtopia bo mieli za duzą zaliczke z 1 meczyku!!! P.S. nie zagralem wogole L.M. i zaluje bo mialem cisnac na Ekranas i Baku ...teraz to po ptokach
jedna bramka duza zaliczka dobre
|
Do góry
|
|
|
|
#616673 - 18/07/2006 21:57
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
Quote:
bardzo ważne pytanie
Wiecie może ktory bukmacher internetowy oferuje kursy na awans ?
Interwetten oferuje jeden zakład kwalifikacyjny [mecz: FC Zürich 2.20 vs Salzburg 1.55]
Przejrzałem wszystkie znane mi oferty bukmacherów internetowych i nie znalazłem kursów na awanse.. ziemniaki natiomiast miło zaskakują.. bo złota trójka (prof, sts, totomix) w komplecie oferują takowe zakłady
|
Do góry
|
|
|
|
#616677 - 19/07/2006 07:35
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2004
|
Quote:
Zaczynam się poważniej zastanawiać nad zagraniem na awans TNS @ 5.40 - prof
Z tego co wyczytałem na stronkach brytyjskich wynika ze TNS miało wrecz przewage w pierwszym meczu (mimo porazki 0-1) Finowie zagrali slabe spotkanie w oczach ekspertow.. jezeli dzis zagraja na podobnym poziomie to jest szansa aby zespol mistrza Walii awansował do kolejnej rundy.. W prasie skandynawskiej podobnie.. wielkie rozczarownie postawa graczy Mypy i obawy o los awansu.. po takim kursie mysle ze warto sprobowac..
1X @ 1.84 - Betsson, baw też wygląda miło
Ps. totomix jakby to przeczuwając daje tylko 2.55 na awans TNS !! ? - dziwne
troszke nie chce mi sie wierzyc zeby Finowie az tak sie skompromitowali. Pamietam jak to TNS przegrywało w pucharach z naszymi Polonią i Amicą 0-2 0-4 0-5 2-7 .
|
Do góry
|
|
|
|
#616678 - 19/07/2006 07:36
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2004
|
Ale teraz pewnie są wzmocnieni i doswiadczeni po meczach z Liverpoolem i krótko mówiac uwierzyli w siebie Co nam taka MyPa jak my ze zdobywcą LM gralismy jednak kurs na x2 mizerny wiec dla mnie no bet. sorki za dwa pod rząd, cos nie wyszło
|
Do góry
|
|
|
|
#616679 - 19/07/2006 08:02
|
stranger
Meldunek: 22/05/2006
|
Quote:
Z tego co wyczytałem na stronkach brytyjskich wynika ze TNS miało wrecz przewage w pierwszym meczu (mimo porazki 0-1) Finowie zagrali slabe spotkanie w oczach ekspertow.. jezeli dzis zagraja na podobnym poziomie to jest szansa aby zespol mistrza Walii awansował do kolejnej rundy.. W prasie skandynawskiej podobnie.. wielkie rozczarownie postawa graczy Mypy i obawy o los awansu.. po takim kursie mysle ze warto sprobowac..
Coś mi się wydaje że tylko debile będą grali awans TNS po kursie 2,55 w toto-mixie jeśli na ich zwyciestwo jest kurs 3,40 a przecież i tak wygrać muszą:)
|
Do góry
|
|
|
|
#616680 - 19/07/2006 08:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/04/2006
|
Quote:
ja jesli zlapie dobry kurs tez bede gral 1 w tym meczu, bo z tego co do tej pory czytalem to kurs oferowany jest wart ryzyka..
|
Do góry
|
|
|
|
#616681 - 19/07/2006 11:30
|
newbie
Meldunek: 15/07/2006
|
TNS v MyPA
Mecz odbędzie się na neutralnym terenie (Newton FC - Latham Road). MyPA w rozgrywkach ligi fińskiej zajmuje miejsce w środku tabeli z dorobkiem 4-3-4, bramki 11-10. W ostatnich 3 meczach w lidze nie zdobyła gola (dopiero z TNS w I meczu zdobyli gola). Walijska piłka czyni postępy (remis Rhyl z Suduva u siebie, wygrana Llanelli z Gefle na wyjeździe). TNS jest najlepszym walijskim klubem (mistrzostwo z dorobkiem 27-5-2, bramki 87-17 - z przewagą 18 pkt nad drugim miejscem w tabeli). Właściciel TNS bardzo chce awansować do następnej rundy, wypowiada się o tym głośno. To może dodatkowo zmotywować zawodników. Finowie są osłabieni - nie zagrają Helenius (P), Polkinnen (O), Huttenen (O), Muinonen (P), Hernesniemi (P). W zespole nie ma znaczących absencji. Mecz odbędzie się w warunkach klimatycznych (ok. 25 stopni), które nie są dla Finów naturalne. Moim zdaniem TNS powalczy o dobry wynik, MyPA przyjedzie raczej bronić wyniku.
Typ 1X
|
Do góry
|
|
|
|
#616683 - 19/07/2006 12:50
|
Carpal Tunnel
|
FK Aktobe- Metalurgs Liepaja ( 1 ) 2.10 bet365 8.5/10
Pierwsze spotkanie między tymi zespołami zakończyło się zwycięstwem dzisiejszych gości wynikiem 1:0. Jednak po meczu pojawiło się wiele opinii mówiących, że po przebiegu gry wynik powinien być raczej odwrotny, bo to Aktobe lepiej zaprezentowało się w tamtym spotkaniu. Jednak wiadomo, na wyjazdach nie zawsze gra się najlepiej i dzisiaj Aktobe będzie miało świetną okazję do tego, aby odrobić straty i może nawet awansować do kolejnej rundy eliminacji do Ligi Mistrzów. Przed tymi rozgrywkami Aktobe myśląc właśnie o tej imprezie kupiło kilku przyzwoitych graczy, którzy mieli pomóc w osiągnięciu awansu do tych elitarnych rozgrywek. Mają na to nikłe szanse, ale jeżeli dzisiaj zagrają na 100% to kto wie co się będzie działo w kolejnych fazach kwalifikacji. W pierwszy spotkaniu pokazane zostały cztery żółte kartki i wszystkie dla drużyny Metalurgs z czego można wywnioskować, że dzisiejsi goście nie radzili sobie z zawodnikami Aktobe. Wydaję mi się, że jeżeli nie zabraknie skuteczności gospodarzom to zwycięstwo może być całkiem spore. Kursy na zwycięstwo gospodarzy lecą w dół, część bukmacherów w ogóle wycofała to spotkanie ze swoich ofert i dlatego myślę, że warto zagrać ten mecz.
|
Do góry
|
|
|
|
#616684 - 19/07/2006 13:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
FK Aktobe Lento - FK Metalurgs LipawaNa ten mecz Aktobe, liczące sobie 267 tysięcy mieszkańców miasto w Kazachstanie czeka od tygodnia. Mistrz Kazachstanu, lokalny FK Aktobe Lento staje przed szansą odrobienia strat z pierwszego meczu (na Łotwie zwyciężyli gospodarze 1:0) i historycznego awansu do drugiej rundy eliminacji Ligi Mistrzów gdzie na zwycięzcę tego pojedynku czeka już utytułowane Dynamo Kijów. Ulice w Aktobe zostały specjalnie przystrojone, w mieście pełno jest plakatów informujących o dzisiejszym meczu a mieszkańcy z dumą przebierają się w klubowe trykoty. Wszyscy w Aktobe wierzą, że uda się odrobić straty. Dlaczego? W pierwszym meczu mistrz Kazachstanu toczył wyrównany bój z mistrzem Łotwy, miał nawet więcej klarownych okazji do zdobycia bramki - jedyna która padła (w 14 minucie) była jednak autorstwa Tomasa Tamasauskasa, litewskiego pomocnika łotewskiego zespołu. Aktobe w krajowej lidze zajmuje po 13 rozegranych meczach drugie miejsce z punktem straty do prowadzącego Tobołu Kustanaj, dodać jednak należy, że drużyna z Aktobe ma o dwa spotkania rozegrane mniej. Godny odnotowania jest także fakt, że Aktobe wygrało wszystkie mecze rozegrane na własnym obiekcie w tym sezonie (6-0-0). To jeszcze nic... W ubiegłym sezonie obecny mistrz Kazachstanu w 15 meczach rozegranych na stadionie Centralnyj w Aktobe wywalczył komplet 45 punktów! Abstrachując od poziomu ligi kazachskiej fakt 22 kolejnych zwycięstw na własnym boisku (wliczając jeszcze jedną wygraną sprzed dwóch sezonów) musi budzić respekt, zwłaszcza, że liga łotewska nie odbiega znacząco poziomem od czempionatu kazachskiego. O tym jak poważne plany co do swego zespołu mają włodarze Aktobe niech świadczy fakt renowacji stadionu, Centralnyj Stadion, na którym zasiądzie dziś niespełna 14 tysięcy widzów (biletów nie ma już od paru dni) zyskał nowe siedziska i oświetlenie zgodne z wymogami UEFA. Co ciekawe budżet Aktobe - co wiadomo nieoficjalnie - jest wyższy aniżeli ten, którym dysponują Łotysze. To przełożyło się na znaczące wzmocnienia jakich Aktobe Lento dokonało przed sezonem. Barw kazachskiego zespołu bronią dzięki temu od 2006 roku chociażby: - Bramkarz ukraińskiego pochodzenia Roman Niesterienko, były gracz Wołynia Łuck i Szachtara Donieck - Kazach Renat Dubiński, swego czasu jeden z lepszych graczy drugiej ligi rosyjskiej - Bośniak Munever Rizvić, były reprezentant swojego kraju - Rosjanin Andriej Szkurin, były zawodnik chociażby Dynama Moskwa czy Szinnika Jarosławl - Białorusin Siergiej Jaskowicz, ocierający się o kadrę Białorusi, były gracz pierwszoligowych rosyjskich klubów, który próbował nawet sił we francuskim Ales (w/w czwórka to obrońcy) - Rosjanin Aleksiej Kosołapow, który w swojej bogatej karierze zaliczył już takie zespoły jak Maccabi Tel Awiw, Sporting Gijon, Lokomotiw Moskwa i Spartak Moskwa - Ukrainiec Aleksiej Mitriofanow, czołowy gracz takich klubów jak Wołyn Łuck, Andżi Mahaczkała czy Tawria Symferopol (w/w dwójka to pomocnicy) - czołowy mołdawski napastnik Siergiej Rogacziew, swego czasu "gwiazda" moskiewskiego Saturna Do tego dochodzi cały zastęp czołowych kazachskich zawodników, którzy nie muszą się wstydzić swoich umiejętności. W dzisiejszym spotkaniu zabraknie co prawda Mitriofanowa oraz pomocnika Kairata Aszirbekowa, gwiazdy lokalnej ligi ale nawet bez nich awans Aktobe Lento jest wciąż realny, zwłaszcza, że obydwaj zawodnicy nie zagrali już w pierwszym meczu w Lipawie. Metalurgs, podobnie jak Aktobe, znajduje się w środku rozgrywek ligowych. Po 14 kolejkach zespół z nadmorskiej Lipawy zajmuje 3 miejsce w stawce 8 drużyn z 10-punktową stratą do lidera Ventspils FK (jeśli Metalurgs wygra zaległy mecz to wyprzedzi wicelidera - Skonto Ryga). Metalurgs podobnie jak Aktobe lepiej spisuje się w swojej lidze na własnym terenie (5-1-1, 23-6), na wyjazdach gracze mistrza Łotwy nie zdobywają już tak wielu punktów (2-4-1, 9-4); tym samym gracze z Lipawy nie poprawią już w tym sezonie wyniku z ubiegłego roku kiedy w 14 wyjazdowych meczach Metalurgs zdobył aż 31 punktów. Metalurgs nie dysponuje w tym sezonie tak mocnym składem jaki posiadał w momencie zdobywania mistrzostwa. Nie ma w drużynie chociażby Viktora Dobrecovsa (obecnie reprezentuje barwy innej drużyny startującej w kwalifikacjach do tegorocznej Ligi Mistrzów - TVMK Tallin), który w ubiegłorocznych rozgrywkach Pucharu UEFA był najskuteczniejszym zawodnikiem łotewskiej drużyny z 3 trafieniami na koncie (raz Dobrecovs pokonał nawet bramkarza belgijskiego Racingu Genk); Metalurgs odpadł z europejskich pucharów przed rokiem w II rundzie eliminacyjnej po dwóch porażkach z Genkiem (2:3 i 0:3), wcześniej wyeliminował NSI Runavik z Wysp Owczych zwyciężając dwukrotnie po 3:0. Skład Metalurgsa oparty jest na Łotyszach, Litwinach (wszyscy czterej, którzy są w kadrze zespołu z Lipawy to pomocnicy!) oraz Rosjanach (w liczbie dwóch). Najbardziej znani ze "stranieri" to litewscy pomocnicy Darius Miceika (ex-Zenit Sankt Petersburg), Mindaugas Kalonas (rozgrywający Metalurgsa, zawodnik szerokiej kadry Dynama Moskwa w przeszłości), strzelec zwycięskiej bramki z pierwszego meczu Tomas Tamosauskas (podobnie jak Kalonas należał do moskiewskiego Dynama) oraz rosły rosyjski napastnik Aleksandr Katasonow, wychowanek Lokomotiwu Moskwa a nieco później zawodnik rosyjskich średniaków Amkara Perm i Saturna Oblast. Lekkim faworytem do awansu przed pierwszym meczem był zespół łotewski jednak przebieg pierwszego meczu pokazał, że zespół z Kazachstanu jest w stanie spełnić nadzieje jakie pokładane są w tym zespole. Perspektywa zmierzenia się z Dynamem Kijów jest zapewne kusząca dla obu stron jednak ze względu na niezwykłą mobilizację w obozie Aktobe (donosi o tym nawet oficjalny serwis UEFA), atut własnego boiska oraz ogranych w rosyjskiej lidze zawodników skłaniam się ku zwycięstwu gospodarzy. Aktobe Lento po 2.00 w ExpektPoczątek meczu o 16:00
|
Do góry
|
|
|
|
#616685 - 19/07/2006 13:30
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
FK Aktobe- Metalurgs Liepaja ( 1 ) 2.10 bet365 8.5/10
Pierwsze spotkanie między tymi zespołami zakończyło się zwycięstwem dzisiejszych gości wynikiem 1:0. Jednak po meczu pojawiło się wiele opinii mówiących, że po przebiegu gry wynik powinien być raczej odwrotny, bo to Aktobe lepiej zaprezentowało się w tamtym spotkaniu. Jednak wiadomo, na wyjazdach nie zawsze gra się najlepiej i dzisiaj Aktobe będzie miało świetną okazję do tego, aby odrobić straty i może nawet awansować do kolejnej rundy eliminacji do Ligi Mistrzów. Przed tymi rozgrywkami Aktobe myśląc właśnie o tej imprezie kupiło kilku przyzwoitych graczy, którzy mieli pomóc w osiągnięciu awansu do tych elitarnych rozgrywek. Mają na to nikłe szanse, ale jeżeli dzisiaj zagrają na 100% to kto wie co się będzie działo w kolejnych fazach kwalifikacji. W pierwszy spotkaniu pokazane zostały cztery żółte kartki i wszystkie dla drużyny Metalurgs z czego można wywnioskować, że dzisiejsi goście nie radzili sobie z zawodnikami Aktobe. Wydaję mi się, że jeżeli nie zabraknie skuteczności gospodarzom to zwycięstwo może być całkiem spore. Kursy na zwycięstwo gospodarzy lecą w dół, część bukmacherów w ogóle wycofała to spotkanie ze swoich ofert i dlatego myślę, że warto zagrać ten mecz.
Poczytałem troche o tym meczu na kazachstanskich stronach internetowych. Jesli maja pomoc informacje ktore wyczytałem to:
- mecz bedzie rozegrany o 20:00 czasu miejscowego - spodziewana jest bardzo wysoka temperatura dochodzaca do 34 stpni - w druzynie gospodarzy nie wystapi bodajze dwoch pilkarzy - boisko jest bardzo dobrze przygotowane do gry i jeden z trenerow mowil ze granie na tej murawie bedzie duza przyjemnoscia - prawdopodobna taktyka Metalurga bedzie taka ze beda sie bronic i czychac na kontry. Gdzies wyczytalem ze szanse sa generalnie oceniane na 50/50 jesli chodzi o awans - druzyna gospodarzy prawdopodobnie wyjdzie w ustawieniu 1-4-1-3-2
To tyle co udalo mi sie wyczytac. Zainteresowanie w Kazachstanie tym meczem wydaje sie byc bardzo duze.
A to stadionik Aktobe
|
Do góry
|
|
|
|
#616686 - 19/07/2006 20:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
Quote:
AP.LIMASSOL-CORK
duze zainteresowanie tym meczem również ze wzgledu na wystep reprezentanta Polski Lukasza Sosina który ma podstawowe miejsce w pierwszej jedenstce zespołu z wyspy Afrodyty. Wszyscy a przynajmniej wiekszosc uwaza tutaj zespol cypryjski jako murowanego kandydata do zwyciestwa. Ja mam zgoła odmienne zdanie co do zwyciestwa w tej parze. Obecnie Cork jest w trakcie rozgrywek ligowych co napewno ma pozytywny wpływ na forme zespołu. Dużym mankamentem irlandzkiego teamu jest skuteczność czy to w pierwszym meczu czy tez w przekroju trwającego sezonu, ale ten brak nadrabiają dobrą grą formacji obronnej która straciła 6 goli w 16 meczach. W dzisiejszym meczu napewno mozemy sie spodziewać przede wszystkim gry destrukcyjnej zespołu irlandzkiego a dopiero później myśl ofensywną. Poza tym że w zespole Limassolu występuje nasz rodak nic więcej nie wiemy konkretnego. Myśle ze rola faworyta zespołowi z Cypru przypięta na wyrost.
Mój typ - awans Cork City
ewentualnie exact score : 0:0 , 0:1 ,1:1
sie pochwale jak nigdy
awans izzzzzzzzzi
1-1 izzzzzzzzi
|
Do góry
|
|
|
|
#616688 - 20/07/2006 16:45
|
old hand
Meldunek: 03/10/2003
|
http://program.tvp.pl/1,6,000000.html Z tego wynika, że będą na "jedynce".
|
Do góry
|
|
|
|
|
|