Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#616663 - 18/07/2006 08:04 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2005
dziś Sheriif i Rabotnicki są zdecydowanymi faworytami.

A jutro jeszcze Apollon:
Drużyna Ł.Sosina, najlepszy zespół Cypru zagra u siebie przy kilkunastu tysiącach kibiców i ma za zadanie zwyciężyć dwoma bramkami. Skład mają bardzo ciekawy: Sosin, 3 Irakijczyków, Michalski, obrona Australijczyk, Serb, Słoweniec, 2 Portugalczyków, solidny bramkarz Chvalovsky.

Faworyt oczywisty Cypryjczycy, mała niespodzianka ze przegrali 1-szy mecz, jutro powinni ruszyc do zdecydowanych ataków.
Bet-at-home: 1,60 Apollon

Do góry
Bonus: Unibet
#616664 - 18/07/2006 08:08 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Quote:

Quote:

FK Baku - Sioni Bolnisi

W pierwszym meczu Azerowie dostali 2 czerwone kartki, ponoć sędzia "wyjątkowo" sprzyjał Gruzinom, dziś rewanż. Patrząc na skład Baku zauwazymy dwóch dobrych reprezentantów Gwinei: Diallo i Bangoura, Serb, Brazyliczyk, Rumun, Gruzin. Dla odroznienia Sioni ma w skłądzie 3 młodych Kameruńczyków

w meczu nie zagrają ukarani czerwonymi: V.Guljew i Abassow (Baku). Faworytem są jednak zdecydowanymi mistrzowie Azerbejdzanu. Kurs w Bet-at-home spadł już na 1,55 !!!!!

kurs w profie na awans w Baku @ 5.00 Właśnie myślę czy nie pójść tego zagrać, bo wydaję mi się, że stać ich przynajmniej na wygraną 2:0 i wtedy wszystko toczyłoby się w dogrywce lub karnych. Chyba sięskuszęna ten kursik

Też o tym mysle ... ale w profie z tego co widze na awnas Baku placą 4.10 a w toto 4.50 zastanawiam się czy są w stanie

Do góry
#616665 - 18/07/2006 08:20 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
skoczek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/01/2005
Quote:

Też o tym mysle ... ale w profie z tego co widze na awnas Baku placą 4.10 a w toto 4.50 zastanawiam się czy są w stanie

No właśnie widzę, że w profie już 4.10, ale pół godziny temu na stronie było 5.00
Zagram ten typ kombinacyjnie za niewielką sumę

Do góry
#616666 - 18/07/2006 09:07 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
quincy Offline
Ekstraklasa Typer

Meldunek: 28/12/2005
Quote:

dziś Sheriif i Rabotnicki są zdecydowanymi faworytami.

A jutro jeszcze Apollon:
Drużyna Ł.Sosina, najlepszy zespół Cypru zagra u siebie przy kilkunastu tysiącach kibiców i ma za zadanie zwyciężyć dwoma bramkami. Skład mają bardzo ciekawy: Sosin, 3 Irakijczyków, Michalski, obrona Australijczyk, Serb, Słoweniec, 2 Portugalczyków, solidny bramkarz Chvalovsky.

Faworyt oczywisty Cypryjczycy, mała niespodzianka ze przegrali 1-szy mecz, jutro powinni ruszyc do zdecydowanych ataków.
Bet-at-home: 1,60 Apollon

Gdybyś wiedział więcej na temat tej pary nie pisałbyś, że przegrana Apollonu z Cork na wyjeździe była niespodzianką. Tym niemniej przewidywania większości były takie że będą dwa razy wygrane gospodarzy i awans rozstrzygnie sie w różnicy strzelonych goli na wyjeździe. Wszystko na to wskazuje ale mecz dopiero w jutro wiec pewnie bedzie pozniej wiecej informacji na temat tego meczu. Pozdrawiam!

Do góry
#616667 - 18/07/2006 12:01 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
telomateo Offline
newbie

Meldunek: 15/07/2006
FK Baku v Sioni Bolnisi

W pierwszym meczu Baku grało przez godzinę gry w osłabieniu (9 zawodników), bronili się do 70 minuty. Cechą zespołów gruzińskich jest brutalna gra i dlatego 2 czerwone kartki w I meczu dostali. W rewanżu piłkarze Baku od początku będą atakować Sioni, które raczej zagra defensywnie i nastawią się na kontry.
Potencjał klubów jest podobny ze wskazaniem jednak na gospodarzy, którzy posiadają większe zaplecze finansowe.
Skład Sioni składa się głównie z młodych, niedoświadczonych piłkarzy.
Agresywna gra gruzinów może im przynieść zwycięstwo, ale również kolejne wykluczenia za czerwone kartki.
FK Baku powinno wygrać, ale może to być za mało żeby awansować do następnej rundy, w której czeka zwycięzce tej pary Lewski Sofia.

Typ: 1

Do góry
#616668 - 18/07/2006 13:37 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
Ryan20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2005
Quote:

Gdybyś wiedział więcej na temat tej pary nie pisałbyś, że przegrana Apollonu z Cork na wyjeździe była niespodzianką. Tym niemniej przewidywania większości były takie że będą dwa razy wygrane gospodarzy i awans rozstrzygnie sie w różnicy strzelonych goli na wyjeździe. Wszystko na to wskazuje ale mecz dopiero w jutro wiec pewnie bedzie pozniej wiecej informacji na temat tego meczu. Pozdrawiam!

hm napisałem o małej niespodziance, oczywiscie zarówno kursy jak i statystyki nie wróżyły dobrze dla Cypryjczyków na wyjezdzie, chodziło mi o potencjał ekip. A 1 mecz był bardzo wyrównany wiecej z gry miał Apollon a Łukasz Sosin trafił nawet w słupek. Ale dzis to sie nie liczy, wazny jest tylko rewanz pozdrawiam.

Edited by Rivaldinho (18/07/2006 13:55)

Do góry
#616669 - 18/07/2006 16:20 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
Danielinho Offline
stranger

Meldunek: 18/07/2006
FK Baku v Sioni Bolnisi 1-0
A jednak nie dali rady. Typ na awans niestety nie trafiony

Do góry
#616670 - 18/07/2006 20:41 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
kris_nh Offline
veteran

Meldunek: 30/05/2006
jesli ktos gral Rabotnicki to powodzenia... wiedzialem ze lamusy wtopia bo mieli za duzą zaliczke z 1 meczyku!!!
P.S. nie zagralem wogole L.M. i zaluje bo mialem cisnac na Ekranas i Baku ...teraz to po ptokach

Do góry
#616671 - 18/07/2006 20:55 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
CANTORO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/01/2004
Quote:

jesli ktos gral Rabotnicki to powodzenia... wiedzialem ze lamusy wtopia bo mieli za duzą zaliczke z 1 meczyku!!!
P.S. nie zagralem wogole L.M. i zaluje bo mialem cisnac na Ekranas i Baku ...teraz to po ptokach

jedna bramka duza zaliczka dobre

Do góry
#616672 - 18/07/2006 21:28 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
bardzo ważne pytanie

Wiecie może ktory bukmacher internetowy oferuje kursy na awans ?

Do góry
#616673 - 18/07/2006 21:57 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
Quote:

bardzo ważne pytanie

Wiecie może ktory bukmacher internetowy oferuje kursy na awans ?

Interwetten oferuje jeden zakład kwalifikacyjny [mecz: FC Zürich 2.20 vs Salzburg 1.55]

Przejrzałem wszystkie znane mi oferty bukmacherów internetowych i nie znalazłem kursów na awanse.. ziemniaki natiomiast miło zaskakują.. bo złota trójka (prof, sts, totomix) w komplecie oferują takowe zakłady

Do góry
#616674 - 18/07/2006 22:00 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
dzięki szefie tyle że pare kursow z profa wydaje mi się niezłymi okazjami a nie mam to za bardzo z kim porownać

Do góry
#616675 - 19/07/2006 00:59 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
kris_nh Offline
veteran

Meldunek: 30/05/2006
Cantoro a zebys wiedzial ze duza zaliczka bo z takim cieniasem z luksemburga z jakim grali to im wystarczylo a teraz ustawili mecz na remis i sie ciesza bo kurs na X byl spory....tylko naiwniaki graja kursy 1,15 a kilku z Was gralo

Do góry
#616676 - 19/07/2006 06:30 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
Zaczynam się poważniej zastanawiać nad zagraniem na awans TNS @ 5.40 - prof

Z tego co wyczytałem na stronkach brytyjskich wynika ze TNS miało wrecz przewage w pierwszym meczu (mimo porazki 0-1) Finowie zagrali slabe spotkanie w oczach ekspertow.. jezeli dzis zagraja na podobnym poziomie to jest szansa aby zespol mistrza Walii awansował do kolejnej rundy..
W prasie skandynawskiej podobnie.. wielkie rozczarownie postawa graczy Mypy i obawy o los awansu.. po takim kursie mysle ze warto sprobowac..

1X @ 1.84 - Betsson, baw też wygląda miło

Ps. totomix jakby to przeczuwając daje tylko 2.55 na awans TNS !! ? - dziwne

Do góry
#616677 - 19/07/2006 07:35 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
rtsmistrz Offline
enthusiast

Meldunek: 27/12/2004
Quote:

Z tego co wyczytałem na stronkach brytyjskich wynika ze TNS miało wrecz przewage w pierwszym meczu (mimo porazki 0-1) Finowie zagrali slabe spotkanie w oczach ekspertow.. jezeli dzis zagraja na podobnym poziomie to jest szansa aby zespol mistrza Walii awansował do kolejnej rundy..
W prasie skandynawskiej podobnie.. wielkie rozczarownie postawa graczy Mypy i obawy o los awansu.. po takim kursie mysle ze warto sprobowac..

troszke nie chce mi sie wierzyc zeby Finowie az tak sie skompromitowali. Pamietam jak to TNS przegrywało w pucharach z naszymi Polonią i Amicą 0-2 0-4 0-5 2-7 .

Do góry
#616678 - 19/07/2006 07:36 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
rtsmistrz Offline
enthusiast

Meldunek: 27/12/2004

Ale teraz pewnie są wzmocnieni i doswiadczeni po meczach z Liverpoolem i krótko mówiac uwierzyli w siebie Co nam taka MyPa jak my ze zdobywcą LM gralismy

jednak kurs na x2 mizerny wiec dla mnie no bet.

sorki za dwa pod rząd, cos nie wyszło

Do góry
#616679 - 19/07/2006 08:02 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
KamPas Offline
stranger

Meldunek: 22/05/2006
Quote:

Coś mi się wydaje że tylko debile będą grali awans TNS po kursie 2,55 w toto-mixie jeśli na ich zwyciestwo jest kurs 3,40 a przecież i tak wygrać muszą:)

Do góry
#616680 - 19/07/2006 08:54 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
chris Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/04/2006
Quote:

ja jesli zlapie dobry kurs tez bede gral 1 w tym meczu, bo z tego co do tej pory czytalem to kurs oferowany jest wart ryzyka..

Do góry
#616681 - 19/07/2006 11:30 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
telomateo Offline
newbie

Meldunek: 15/07/2006
TNS v MyPA

Mecz odbędzie się na neutralnym terenie (Newton FC - Latham Road). MyPA w rozgrywkach ligi fińskiej zajmuje miejsce w środku tabeli z dorobkiem 4-3-4, bramki 11-10. W ostatnich 3 meczach w lidze nie zdobyła gola (dopiero z TNS w I meczu zdobyli gola).
Walijska piłka czyni postępy (remis Rhyl z Suduva u siebie, wygrana Llanelli z Gefle na wyjeździe). TNS jest najlepszym walijskim klubem (mistrzostwo z dorobkiem 27-5-2, bramki 87-17 - z przewagą 18 pkt nad drugim miejscem w tabeli).
Właściciel TNS bardzo chce awansować do następnej rundy, wypowiada się o tym głośno. To może dodatkowo zmotywować zawodników.
Finowie są osłabieni - nie zagrają Helenius (P), Polkinnen (O), Huttenen (O), Muinonen (P), Hernesniemi (P). W zespole nie ma znaczących absencji.
Mecz odbędzie się w warunkach klimatycznych (ok. 25 stopni), które nie są dla Finów naturalne.
Moim zdaniem TNS powalczy o dobry wynik, MyPA przyjedzie raczej bronić wyniku.

Typ 1X

Do góry
#616682 - 19/07/2006 12:27 Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
AP.LIMASSOL-CORK

duze zainteresowanie tym meczem również ze wzgledu na wystep reprezentanta Polski Lukasza Sosina który ma podstawowe miejsce w pierwszej jedenstce zespołu z wyspy Afrodyty. Wszyscy a przynajmniej wiekszosc uwaza tutaj zespol cypryjski jako murowanego kandydata do zwyciestwa. Ja mam zgoła odmienne zdanie co do zwyciestwa w tej parze. Obecnie Cork jest w trakcie rozgrywek ligowych co napewno ma pozytywny wpływ na forme zespołu. Dużym mankamentem irlandzkiego teamu jest skuteczność czy to w pierwszym meczu czy tez w przekroju trwającego sezonu, ale ten brak nadrabiają dobrą grą formacji obronnej która straciła 6 goli w 16 meczach. W dzisiejszym meczu napewno mozemy sie spodziewać przede wszystkim gry destrukcyjnej zespołu irlandzkiego a dopiero później myśl ofensywną. Poza tym że w zespole Limassolu występuje nasz rodak nic więcej nie wiemy konkretnego. Myśle ze rola faworyta zespołowi z Cypru przypięta na wyrost.

Mój typ - awans Cork City

ewentualnie exact score : 0:0 , 0:1 ,1:1

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Akhu, Biszop