#616663 - 18/07/2006 08:04
Re: Liga Mistrzów - I runda eliminacyjna
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
dziś Sheriif i Rabotnicki są zdecydowanymi faworytami. A jutro jeszcze Apollon: Drużyna Ł.Sosina, najlepszy zespół Cypru zagra u siebie przy kilkunastu tysiącach kibiców i ma za zadanie zwyciężyć dwoma bramkami. Skład mają bardzo ciekawy: Sosin, 3 Irakijczyków, Michalski, obrona Australijczyk, Serb, Słoweniec, 2 Portugalczyków, solidny bramkarz Chvalovsky. Faworyt oczywisty Cypryjczycy, mała niespodzianka ze przegrali 1-szy mecz, jutro powinni ruszyc do zdecydowanych ataków. Bet-at-home: 1,60 Apollon
|
Do góry
|
|
|
|
#616664 - 18/07/2006 08:08
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Quote:
Quote:
FK Baku - Sioni Bolnisi
W pierwszym meczu Azerowie dostali 2 czerwone kartki, ponoć sędzia "wyjątkowo" sprzyjał Gruzinom, dziś rewanż. Patrząc na skład Baku zauwazymy dwóch dobrych reprezentantów Gwinei: Diallo i Bangoura, Serb, Brazyliczyk, Rumun, Gruzin. Dla odroznienia Sioni ma w skłądzie 3 młodych Kameruńczyków
w meczu nie zagrają ukarani czerwonymi: V.Guljew i Abassow (Baku). Faworytem są jednak zdecydowanymi mistrzowie Azerbejdzanu. Kurs w Bet-at-home spadł już na 1,55 !!!!!
kurs w profie na awans w Baku @ 5.00 Właśnie myślę czy nie pójść tego zagrać, bo wydaję mi się, że stać ich przynajmniej na wygraną 2:0 i wtedy wszystko toczyłoby się w dogrywce lub karnych. Chyba sięskuszęna ten kursik
Też o tym mysle ... ale w profie z tego co widze na awnas Baku placą 4.10 a w toto 4.50 zastanawiam się czy są w stanie
|
Do góry
|
|
|
|
#616665 - 18/07/2006 08:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
Quote:
Też o tym mysle ... ale w profie z tego co widze na awnas Baku placą 4.10 a w toto 4.50 zastanawiam się czy są w stanie
No właśnie widzę, że w profie już 4.10, ale pół godziny temu na stronie było 5.00 Zagram ten typ kombinacyjnie za niewielką sumę
|
Do góry
|
|
|
|
#616666 - 18/07/2006 09:07
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
dziś Sheriif i Rabotnicki są zdecydowanymi faworytami.
A jutro jeszcze Apollon: Drużyna Ł.Sosina, najlepszy zespół Cypru zagra u siebie przy kilkunastu tysiącach kibiców i ma za zadanie zwyciężyć dwoma bramkami. Skład mają bardzo ciekawy: Sosin, 3 Irakijczyków, Michalski, obrona Australijczyk, Serb, Słoweniec, 2 Portugalczyków, solidny bramkarz Chvalovsky.
Faworyt oczywisty Cypryjczycy, mała niespodzianka ze przegrali 1-szy mecz, jutro powinni ruszyc do zdecydowanych ataków. Bet-at-home: 1,60 Apollon
Gdybyś wiedział więcej na temat tej pary nie pisałbyś, że przegrana Apollonu z Cork na wyjeździe była niespodzianką. Tym niemniej przewidywania większości były takie że będą dwa razy wygrane gospodarzy i awans rozstrzygnie sie w różnicy strzelonych goli na wyjeździe. Wszystko na to wskazuje ale mecz dopiero w jutro wiec pewnie bedzie pozniej wiecej informacji na temat tego meczu. Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#616668 - 18/07/2006 13:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Quote:
Gdybyś wiedział więcej na temat tej pary nie pisałbyś, że przegrana Apollonu z Cork na wyjeździe była niespodzianką. Tym niemniej przewidywania większości były takie że będą dwa razy wygrane gospodarzy i awans rozstrzygnie sie w różnicy strzelonych goli na wyjeździe. Wszystko na to wskazuje ale mecz dopiero w jutro wiec pewnie bedzie pozniej wiecej informacji na temat tego meczu. Pozdrawiam!
hm napisałem o małej niespodziance, oczywiscie zarówno kursy jak i statystyki nie wróżyły dobrze dla Cypryjczyków na wyjezdzie, chodziło mi o potencjał ekip. A 1 mecz był bardzo wyrównany wiecej z gry miał Apollon a Łukasz Sosin trafił nawet w słupek. Ale dzis to sie nie liczy, wazny jest tylko rewanz pozdrawiam.
Edited by Rivaldinho (18/07/2006 13:55)
|
Do góry
|
|
|
|
#616669 - 18/07/2006 16:20
|
stranger
Meldunek: 18/07/2006
|
FK Baku v Sioni Bolnisi 1-0 A jednak nie dali rady. Typ na awans niestety nie trafiony
|
Do góry
|
|
|
|
#616671 - 18/07/2006 20:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2004
|
Quote:
jesli ktos gral Rabotnicki to powodzenia... wiedzialem ze lamusy wtopia bo mieli za duzą zaliczke z 1 meczyku!!! P.S. nie zagralem wogole L.M. i zaluje bo mialem cisnac na Ekranas i Baku ...teraz to po ptokach
jedna bramka duza zaliczka dobre
|
Do góry
|
|
|
|
#616673 - 18/07/2006 21:57
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
Quote:
bardzo ważne pytanie
Wiecie może ktory bukmacher internetowy oferuje kursy na awans ?
Interwetten oferuje jeden zakład kwalifikacyjny [mecz: FC Zürich 2.20 vs Salzburg 1.55]
Przejrzałem wszystkie znane mi oferty bukmacherów internetowych i nie znalazłem kursów na awanse.. ziemniaki natiomiast miło zaskakują.. bo złota trójka (prof, sts, totomix) w komplecie oferują takowe zakłady
|
Do góry
|
|
|
|
#616677 - 19/07/2006 07:35
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2004
|
Quote:
Zaczynam się poważniej zastanawiać nad zagraniem na awans TNS @ 5.40 - prof
Z tego co wyczytałem na stronkach brytyjskich wynika ze TNS miało wrecz przewage w pierwszym meczu (mimo porazki 0-1) Finowie zagrali slabe spotkanie w oczach ekspertow.. jezeli dzis zagraja na podobnym poziomie to jest szansa aby zespol mistrza Walii awansował do kolejnej rundy.. W prasie skandynawskiej podobnie.. wielkie rozczarownie postawa graczy Mypy i obawy o los awansu.. po takim kursie mysle ze warto sprobowac..
1X @ 1.84 - Betsson, baw też wygląda miło
Ps. totomix jakby to przeczuwając daje tylko 2.55 na awans TNS !! ? - dziwne
troszke nie chce mi sie wierzyc zeby Finowie az tak sie skompromitowali. Pamietam jak to TNS przegrywało w pucharach z naszymi Polonią i Amicą 0-2 0-4 0-5 2-7 .
|
Do góry
|
|
|
|
#616678 - 19/07/2006 07:36
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2004
|
Ale teraz pewnie są wzmocnieni i doswiadczeni po meczach z Liverpoolem i krótko mówiac uwierzyli w siebie Co nam taka MyPa jak my ze zdobywcą LM gralismy jednak kurs na x2 mizerny wiec dla mnie no bet. sorki za dwa pod rząd, cos nie wyszło
|
Do góry
|
|
|
|
#616679 - 19/07/2006 08:02
|
stranger
Meldunek: 22/05/2006
|
Quote:
Z tego co wyczytałem na stronkach brytyjskich wynika ze TNS miało wrecz przewage w pierwszym meczu (mimo porazki 0-1) Finowie zagrali slabe spotkanie w oczach ekspertow.. jezeli dzis zagraja na podobnym poziomie to jest szansa aby zespol mistrza Walii awansował do kolejnej rundy.. W prasie skandynawskiej podobnie.. wielkie rozczarownie postawa graczy Mypy i obawy o los awansu.. po takim kursie mysle ze warto sprobowac..
Coś mi się wydaje że tylko debile będą grali awans TNS po kursie 2,55 w toto-mixie jeśli na ich zwyciestwo jest kurs 3,40 a przecież i tak wygrać muszą:)
|
Do góry
|
|
|
|
#616680 - 19/07/2006 08:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/04/2006
|
Quote:
ja jesli zlapie dobry kurs tez bede gral 1 w tym meczu, bo z tego co do tej pory czytalem to kurs oferowany jest wart ryzyka..
|
Do góry
|
|
|
|
#616681 - 19/07/2006 11:30
|
newbie
Meldunek: 15/07/2006
|
TNS v MyPA
Mecz odbędzie się na neutralnym terenie (Newton FC - Latham Road). MyPA w rozgrywkach ligi fińskiej zajmuje miejsce w środku tabeli z dorobkiem 4-3-4, bramki 11-10. W ostatnich 3 meczach w lidze nie zdobyła gola (dopiero z TNS w I meczu zdobyli gola). Walijska piłka czyni postępy (remis Rhyl z Suduva u siebie, wygrana Llanelli z Gefle na wyjeździe). TNS jest najlepszym walijskim klubem (mistrzostwo z dorobkiem 27-5-2, bramki 87-17 - z przewagą 18 pkt nad drugim miejscem w tabeli). Właściciel TNS bardzo chce awansować do następnej rundy, wypowiada się o tym głośno. To może dodatkowo zmotywować zawodników. Finowie są osłabieni - nie zagrają Helenius (P), Polkinnen (O), Huttenen (O), Muinonen (P), Hernesniemi (P). W zespole nie ma znaczących absencji. Mecz odbędzie się w warunkach klimatycznych (ok. 25 stopni), które nie są dla Finów naturalne. Moim zdaniem TNS powalczy o dobry wynik, MyPA przyjedzie raczej bronić wyniku.
Typ 1X
|
Do góry
|
|
|
|
|
|