|  
| 
| 
| 
| #617386 - 21/07/2006 08:19    Re: Rozmowy na temat elity |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 | 
Quote:

Quote:
 Temat Plumka juz dawno powinien byc w EPP. Chyba ze on sam sobie tego nie zyczy

Hmm dawno? Nie podał jeszcze przecież stu typów.

Wiem, po tym jak to napisalem uswiadomilem sobie ze jest jeszcze punkt w regulaminie mowiacy o 100 typach o ktorym zapomnialem
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617387 - 21/07/2006 08:21  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   enthusiast

Meldunek:  08/12/2005
 | 
----przepraszam ale dołoże swoje 3 grosze, ktos okreslił i sprecyzował jasno regulamin zeby sie do niego odnosić, a poza tym czy to az taki wielki prestiz byc w EPP?, sami wiecie doskonalne ze dosc czesto typerzy z PP bija na głowe typami i skutecznosci tych z wielkiej EPP, i watpie czy az tak bardzo im zalezy aby byc w Elit!!!
 Zreszta co to ma za znaczenie wszyscy mamy podobny cel!
 Kiedys bardzo mądrze (jak zawsze zreszta) wypowiedział sie Emrod aby zrobic cos pod hasłem Weteran albo Przodownik Pracy i byłoby to miejsce dla własnie tych, którzy poswiecają mase czasu na wnikliwa analize statystyke itd, a juz najlepiej byłoby aby jasno spreczyzowac samo EPP,TYLKO czy za zasługi czy za efektywnosc.
 To tyle pozdrawiam serdecznie wszystkich:)

Osobne pozdro dla mojego idola z EPP (nowe konto):)

---------jakas awaria chyba:)---------------------------------------------
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617391 - 13/08/2006 12:51  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   member

Meldunek:  27/04/2006
 | 
Ale widze tu sa niezle problemy   Chcialbym miec tylko takie problemy..   est to Ellite i niech sobie bedzie ... A wlasciciele jak im sie podoba to niech wklejaja sobie o ktorej chca...tym ktorzy tylko czekaja na te typy nalezy uszanowac i cierpliwie czekac na 'pomysl lepszych'  Tyle   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617393 - 18/08/2006 21:41  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
Quote:
 Temat Marcina spełnia powinien się znaleźć w EPP, o ile sobie autor tego życzy. Jest ponad 100 typów, dodatni bilans i regularne statystyki.

Ponawiam, zwłaszcza po dzisiejszym...
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617396 - 10/10/2006 14:39  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   addict

Meldunek:  01/07/2005
 | 
 widzę że mój wpis w temacie Lupusa z zapytaniem o podsumowanie zostal usunięty .Bardzo dziwne bo widze ze inne wpisy sa tam tolerowane a przecież zapytałem tylko o coś co jest wymogiem tego dzialu
 Jak to w końcu jest są równi i równiejsi?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617399 - 10/10/2006 16:33  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  30/11/2005
 | 
Quote:
 Oczywiscie mialo byc typow zamiast postow bo zaraz doczepi sie jakas znachura. Wiec ponawiam pytanie dlaczego Riva jest w Elite PP mimo mniej niz 100 typow?

Poniewaz jest dobrym typerem i jego typy sa wartosciowe a co za tym idzie
 efektywne dla innych typerow.
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617400 - 10/10/2006 16:47  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   veteran

Meldunek:  29/04/2005
 | 
Quote:
 Oczywiscie mialo byc typow zamiast postow bo zaraz doczepi sie jakas znachura. Wiec ponawiam pytanie dlaczego Riva jest w Elite PP mimo mniej niz 100 typow?

Riva podał 100 typów i jeszcze pewnie dużo więcej, a ten temat jest kontynuacja poprzedniego tematu (co jest w regulaminie jeżeli się nie myle).
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617401 - 10/10/2006 16:52  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   addict

| 
W takim razie darujmy sobie wszelkie regulaminy bo  i tak w praktyce o wszystkim decyduje widzimisie moderatorów
 Dodam tylko ze pytajac lupusa o bilans mialem tylko dobre intencje bo z tego co widze niezle mu idzie a gdyby zrobil jeszcze od czasu do czasu podsumowanie to moze zachecilby kilka osob do grania razem z nim.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617402 - 10/10/2006 17:18  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  11/03/2006
 | 
Quote:

Quote:

Riva podał 100 typów i jeszcze pewnie dużo więcej, a ten temat jest kontynuacja poprzedniego tematu (co jest w regulaminie jeżeli się nie myle).

Hmm jakos nie widze tych poprzednich typow:
 http://www.mecz.org/ubbthreads/postlist.php?Cat=0&Board=18&page=2

A jesli jest kontynuacja tematu, dlaczego nie przeniesiono go w calosci ew podanie linka do poprzednich popisow jak robil to np PanKasa?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617403 - 10/10/2006 17:35  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   antimadrista

Meldunek:  06/01/2005
 | 
Quote:
 widzę że mój wpis w temacie Lupusa z zapytaniem o podsumowanie zostal usunięty .
 Bardzo dziwne bo widze ze inne wpisy sa tam tolerowane a przecież zapytałem tylko o coś co jest wymogiem tego dzialu
 Jak to w końcu jest są równi i równiejsi?

Wpis został usuniety na moja prosbe przez jednego z kolegow.
 U mnie nie ma zakazu wpisu, ale tez nie bede tolerował takich postow, chcesz zapytac o typ, o dyscypline nie ma problemu, choc sa osoby co wala do mnie bezposrednio na priv i to sie ceni.

Natomiast draznia mnie osoby, ktorych zajeciem jest chodzenie po tematach PP i komentarze(nie mowie tu o Tobie).
 Wiem, ze podsumowania dawno juz nie było(ostatnie przed moim wyjazdem do Nimiec), ale ludzie bez przesady.

Jest grupa osob na forum, ktorzy wpisujac sie innym do tematu chyba sie w ten sposob dowartosciowuje.

Zadawanie pytan: "w jakim buku grasz", gdy takie pytanie mozna przeciez zadac na priv, jest conajmniej dziwne.
 A juz szlag mnie trafia gdy widze wpisy u osob, ktore zalicza pare wtop pod rzad, na nizszych kursach i granych za wysokie stawki, co sie zdarza kazdemu.

Dziwne, ze wiekszosc z tych osob nie zaklada wlasnych PP.

Szydzenie z innych z innego nicka(rejestrowanego najczesciej niedawno), bo sie ktos boi ujawnic, jest dla mnie idiotyzmem.
 Internet jest coraz popularniejszy, w necie kazdy jest twardzielem, ale ludzie bez przesady, istnieje pewien niepisemny kanon zachowan na forach internetowych.

Wszyscy tak narzekaja ostatnimi czasy na mecz.pl, a prawda jest taka, ze za swoje wybryki na innych forach(niebukmacherskich) to bana dostaliby za swoje zachowanie z miejsca.
 Ludzie opanujcie sie

Jesli chodzi o Rive to ten kto przesiaduje na forum od jakiegos czasu, wie, ze on prowadzi tematy w czesciach.

Pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617404 - 10/10/2006 17:55  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   addict

| 
 Rozpisałes sie lupus szkoda tylko ze zupelnie nie na temat.Napisz po prostu ze nie zrobisz podsumowania bo masz wszystkich w dupie i bedzie ok.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #617405 - 10/10/2006 18:00  Re: Rozmowy na temat elity |  
|   antimadrista

Meldunek:  06/01/2005
 | 
Ale jacuś o co Ci chodzi. Podsumowanie prowadze sobie w Excelu, i predzej czy pozniej wrzuce do tematu. Mam Ci sie z wszytkiego tlumaczyc   EOT |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |