#2298579 - 27/04/2008 23:59
Re: Rozmowy na temat Elite Private Picks..
[Re: micha$]
|
veteran
Meldunek: 22/12/2005
|
Zylek - specjalnie wprowadzono prośbę o przeniesienie do EPP, bo sporo osób nie chciało być w EPP a ich tematy były przenoszone. To był, z tego co pamiętam, "głos ludu", żeby coś takiego wprowadzić. Dobra Okey zostawiamy temat niech jest tak jak jest skoro jest dobrze to po co coś wogóle robić ?? A wkońcu jest dobrze w Elicie bo nikt przecież nie mówi ,że jest źle . Niech pracują dalej tak jak pracują dwa tematy i jest okey .
|
Do góry
|
|
|
|
#2299076 - 28/04/2008 02:40
[Re: lupus]
|
veteran
|
Argument z przenoszeniem kolegow Ci odpadl, bo w PP jest 6 tematow moderatorow, a w EPP 1, bo Piostar jest moderatorem od niedawna.
Nie wiem czmu tez ciagle mowisz o tym co bylo, normalnie jakbym slyszal politykow PiS.
Nikt nie siedzi w dziale PP 24h na dobre i nie przeglada ludziom tematow. Jesli ktos co chce sa od tego privy, jak ktos napisze do mnie to ma zalatwiona sprawe od strzalu.
Zamiast narzekac zrob wszystko aby Twoj temat znalazl sie w elicie. Dobra mówię prawdę o tym co było i nagle wchodzi polityka . Ale zostawmy to . Właśnie założyłem temat od początku i zobaczymy czy mi się uda spełnić warunki po 60 typach . Narzekam bo jest nudno w elicie . Mam takie pytanie Lupus jak byłeś w elicie bo pamiętam ,że byłeś to sam sobie temat przenosiłeś czy prosiłeś o to innego moda ??
|
Do góry
|
|
|
|
#2300815 - 29/04/2008 02:22
[Re: kelmaj]
|
veteran
|
Zylek90 okres masz czy z natury taki marudny jestes Naprawde zabłysłeś głupotą nie wiem od kiedy mężczyzna ma okres ale chyba tam gdzie się uczyłeś biologi na jakimś zaścianku pewnie ma buahahaha to tak Cię uczyli teraz to wyszło . Zylek90 okres masz czy z natury taki marudny jestes dziwisz sie? ----> avatar Jakieś osobiste wycieczki do klubu któremu kibicuję ?? martw się o swoją wisełke jak znowu się zbłażnią z jakimiś amatorami z Gruzji w Rundzie wstępnej eliminacji do LM
|
Do góry
|
|
|
|
#2301434 - 29/04/2008 06:11
[Re: Zylek90]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Bo z tego co widzę nikt nie zwrócił na to uwagi co się dzieje a raczej czego niema w Elicie fajnej atmosfery jaka była kilka miesięcy temu . Czy ja tak dużo wymagam ?? Jeśli nie da się rzeczywiście z tym nic zrobić no to trudno w Elicie będzie nadal nuda taka jaka jest. Sorry Zylek, ale w elicie nigdy nie było dobrej atmosfery, bo niby jak ma być skoro ludzie rywalizują o to aby tutaj być . .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#2301518 - 29/04/2008 07:01
[Re: Ignorator]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
No i zazdroszcza tym ktorzy sa w EPP bo sami maja tematy w PP i nie moga dostac sie do EPP chociaz bardzo by chcieli. Wiec jak ma byc dobra atmosfera? Tego nie da sie zrobic bo ludzi nie zmienisz WIec nie dziw sie ze w EPP nie ma fajnych tematow i nikt sie raczej do tego nie przyklada bo wiem na wlasnym przykladzie ze prowadzenie tematu w EPP jest bez sensu bo nic to nie daje tylko zawisc innych i glupie odzywki. A za co? Za wlasnie jak piszesz poswiecony czas za dobre typy i inne wskazowki jak wygrywac. Wiec to nie dzial jest zly tylko ludzie. Tyle odemnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2302464 - 29/04/2008 22:24
[Re: Zylek90]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Akurat nie czaje tematu rywalizacji, nigdy z nikim nie rywalizowałem aby dostać się do Elity, po prostu starałem się podawać dobre typy, aby spełnić warunki. Teraz walczę o to aby jak najdłużej się w niej utrzymać i pobić rekord Igiego To ile jest tematów w Elicie i kto je prowadzi nie ma dla mnie znaczenia, i zupełnie nie czuje abym rywalizował z Marcinem, czy innym kolegą który ma tu temat.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|