Pezet40 - taki ma po prostu system gry
Przykład Black_Huntera pokazuje, że na niższych kursach także można robić niezły pieniądz, ale ja sobie z takim sposobem nie radzę - mam fatalną umiejętność dobierania spotkań do AKO, dlatego gram single
Natomiast w kwestii istnienia EPP wypowiem się na własnym przykładzie!
Swoje miejsce w szeregu znam i w żadnym wypadku za "elitę" typerską się nie uważam!
Jest na tym forum wielu lepszych ode mnie w te klocki; różnica polega jednak na tym, że oni się swoją wiedzą niekoniecznie dzielą.
Od dłuższego czasu prowadzę systematycznie temat; nie robię tego dla siebie, bo od statystyk mam programy, albo kartkę papieru i kalkulator, a analiz dla siebie pisać nie muszę
Staram się jednak pomagać innym sugestiami, informacjami, wiedzą itp.
Uważam, że miejsce w tym wyszczególnionym dziale należy mi się nie tyle ze względu na osiagane zyski, ale ze względu na pewien nakład pracy jaki w swój temat włożyłem!
Uważam, że ten osobny dział w PP powinien nosić nazwę np."Weteran" albo "Przodownik pracy"
, bo ludzie którzy w nim piszą dają z siebie nieco więcej niż pozostali i jakaś forma nagrody się nam za to należy
W zdecydowanej większości spotykam się z dowodami sympatii w związku z moim tematem - za co serdecznie dziękuję
Przy okazji jednak chwilowego kryzysu nie raz pojawiały się głosy krytyki wynikające z tego, że jako "Elita" powinienem zawsze szaleć z zyskami
A to nie do końca odpowiada rzeczywistości!
Jakaś reforma obecnego systemu jest potrzebna, a jaka - to już się trzeba zastanowić