Trochę ogłoszeń parafialnych:
1. W środę będzie ostatni dzień typowania poszczególnych spotkań z ligi NBA. Tak jak pisałem wcześniej, nie opłaca się granie ostatniego tygodnia rozgrywek kiedy tylko pojedyncze zespoły jeszcze o coś walczą.
2. Podczas Play-offs NBA będę umieszczał typy wyłącznie na zwycięstwa poszczególnych zwycięzców serii. Jest to bardzo trudny okres do stawiania na poszczególne mecze, a przecież o to chodzi w tej fazie, żeby drużyna wygrała 4 spotkania w danym pojedynku. Kursy nie będą poniżej 1.50, bo takich nie opłaca się grać.
3. Ten ostatni podany typ z koszykówki włoskiej jest mój, nie mojego znajomego. Postanowiłem dołączyć coś do mojego repertuaru dlatego mogą pojawiać się teraz takie rzeczy. Są to typy po dokładnej analizie, wyszukane na zagranicznych forach zamkniętych do których mam dostęp za osiągnięcia w typowaniu NBA.
4. Abyście znali źródło pochodzenia typów pod każdym zdarzeniem będę robił następujące odnośniki- Loras- typ z amerykańskiej koszykówki ode mnie, Loras inne- wszystkie moje pozostałe typy, znajomy- typy od mojego znajomego, głównie piłka nożna jak mieliście już okazję zauważyć od jakiegoś czasu.
5. Jako, że typy z amerykańskiego basketu są tylko i wyłącznie mojego autorstwa to tylko te typy będą uznawane w podsumowaniach bilansu i yieldu. Wszystkie pozostałe propozycje będą jedynie rozliczane przez wynik spotkania. Kto będzie chciał to sam zaobserwuje ich skuteczność i oceni czy chce je grać. Jutro w odosobnieniu podsumuję także osiągnięcia w March Madness pod warunkiem, że nie będę nic grał na poniedziałkowy finał.
6. Wszystko inne pozostaje bez zmian.
Mam nadzieję, że chociaż część osób pozostaje ze mną w grze i jest zadowolona z publikowanych w tym temacie propozycji.