Sock z Karlovicem na mączce chodzi po @2.3?? Da fuck ??
To jest Amerykańska mączka, czyli beton posypany zielonym pyłem z mączki ceglanej. Nawierzchnia wolniejsza niż potoczny beton, ale jednak to nie są korty rodem z Europy.
No i dodam że właśnie Karlović tutaj co roku świetnie sobie radzi
Berrer na ziemi to raczej nie jest kozakiem .. a Edmund coś tam pogrywał w tym rok też z resztą...
owszem masz racje ale jednak umiejetnosci wieksze po stronie Niemca Edmund to mi sie kojarzy tylko z serwisem i mocny fh z koncowej lini na szybszych cos tam pod siatke biegal ...
właśnie sie zastanawiam czy jaksic zagra czy sie wycofa... nawet jakby miała dolecieć z meksyku na czas i tak jet-lag ja dopadnie i do dupy takie granie...
właśnie sie zastanawiam czy jaksic zagra czy sie wycofa... nawet jakby miała dolecieć z meksyku na czas i tak jet-lag ja dopadnie i do dupy takie granie...
Wygrać to on powinien..ale Berrer to Berrer.. mistrz wałku i kreczy
wojbest1987
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2009
Originally Posted By: Hellraiser
Originally Posted By: gainax
Sock z Karlovicem na mączce chodzi po @2.3?? Da fuck ??
To jest Amerykańska mączka, czyli beton posypany zielonym pyłem z mączki ceglanej. Nawierzchnia wolniejsza niż potoczny beton, ale jednak to nie są korty rodem z Europy.
No i dodam że właśnie Karlović tutaj co roku świetnie sobie radzi
Akurat wg mnie dobrze powiedział a teraz na każdym portalu informacyjnym "skandaliczne zachowanie Janowicza" To tak jak z Polską piłką.. poziom gry tragiczny a co mistrzostwa to ćwierćfinały się dziennikarzom marzą
przegral z jakims 17 latkiem teraz nagle wkurwiony, przeciez w tenisie wlasciwie zadnych oczekiwan nie ma, nie pisze sie o tenisie, w szopach tez raczej nie trenuje, teraz w kazdym miescie sa korty,