Z drugiego forum, niezle analizy
Postanowiłem coś napisać, brat jest na turnieju w Monte Carlo, codziennie rano gadamy a potem coś skreślam, ogląda zawodników, mecze, treningi, sparingi, narazie idzie mu bardzo dobrze wczoraj trafione 9/9 spotkań, przed wczoraj 7/9. Nie mówię, że dziś musi być podobnie, ale co się może dzisiaj zdarzyć.
Delbonis - Lu - @2 5.0
Lu grał z Benneteau bodajże sparing rozniósł go 6:2, podobno dobrze gra, mecz może być wyrównany, można za drobne spróbować na Lu.
Gabashvili - Simon @1 2.55
Gabashvili w formie, Simon gra słabo, przegrał*z kimś sparing i to gładko.
Dimitrov - Granollers @1 1.35
Dimitrov podobno w niesamowitej formie grał z kimś sparing już nie pamiętam z kim, ale było 6:3, 6:1.
Anderson - Monfils @2 1.4
Monfils rozwalił Dodiga na sparingu bardzo gładko bodajże 6:3, 6:1. W świetnej formie, a Anderson po prostu słabiutko gra. Ja gram dzisiaj to spotkanie 0:2 Monfils.
Berdych - Tursunov handi @2
Tursunov podobno w niezłej formie, mocno gra, to typ bardzo ryzykowny, na handi na Tursunova.
Cilić - Verdasco @2 2.35
Ja tu gram Verdasco, ale brat mówi, że Cilić bardzo dobra forma na treningach i gra nieźle. Wiem, że wielu ludzi widzi tu spory value, jeśli Verdasco wygra bo wysoki kurs, jednak lot, inny kort, zmęczenie, to może okazać się przeszkoda, dlatego ja zagrałem to delikatnie.
Tsonga - Kohlschreiber @1 1.4
Wielu ludzi szuka tutaj wygranej Niemca, jednak z tego co słyszałem Tsonga grał*z kimś sparing bardzo zacięty było 6:6, nie gra źle, ja to spotkanie opuściłem, przestrzegam jednak przed graniem za sporą kasę na Niemca.
Seppi - Youzhny @1 1.7
Seppi podobno gra rewelacyjnie, wygrał z kimś sparing gładko. Sam myślałem, żeby grać tu Youzhnego, ja nie gram tego spotkania, rzucam tylko to co mi się obiło o uszy.