Pan z wczoraj.
No więc kontaktowałem się z bracholem i rzucam typy na jutro. Mam nadzieję, że będą tak dobre jak te z ostatnich 3 dni, szkoda dzisiaj tylko tego Tursunova, ale miał swoje szanse. No to lecimy
Bautista - Fognini @2 1.5
Bautista przegrał sparing z Robredo bodajże 6/4 6/0 czy 6/2 drugi set. Fognini ograł Tsongę 6/2 6/2. Ostatnio wygrał Fognini, broni on też tutaj punktów, typujemy jego.
LLodra - Rosol @2 1.85
Tutaj gramy na Rosola, który serwuję nawet po 248 km/h. Dobrze się spisuję, Llodra wygrał dzisiaj z jurkiem ale Rosolovi powinien ulec.
Lu - Raonic @1 4.8
Lu gra nieźle, Raonic przegrał z kimś seta gładko na sparingu, mączka to nie jest jego nawierzchnia, kurs wysoki, typ ryzykowny, będzie ciężej niż z Delbonisem, ale za drobne można spróbować.
Robredo - Benneteau @1 1.25
Tutaj Robredo bardzo dobrze się prezentuję na treningach, a benek ledwo ograł Melzera dziś.
Stepanek - Federer @2 1.07
Widzę, że kurs lekko podszedł na RF, gramy to, Roger w formie, Karlovic podobno dno, słabo serwuję, do skrótów nie biega, łatwa wygrana Radka, ale Rogerowi ulegnie.
Dimitrov - Ramos @1 1.28
To zdarzenie zagrałem tylko na jednym kuponie, powinien Dimitrov wygrać, ale nie jest to typ jak dla mnie pewny, Ramos potrafi grać w tenisa, szczególnie na mączce to potwierdza ostatnimi czasy.
Mahut - Almagro @2 1.11
Mahut słabiutki, Almagro powinien go tu bezstresowo i gładko przejechać.
I to zdarzenie ode mnie: ale to ryzyk fizyk
Garcia Lopez - Dogolpolov handi @1
Dogolpolov gra podobno bardzo dobrze, wręcz wyśmienicie, ale Garcia ostatnio prezentuję się nieźle. Może to wejść, ale nie musi, to ryzyk fizyk. Kurs na samego Garcię wysoki dość bo widziałem 3,5, z handi pewnie będzie koło 2.0 można próbować ale lekko.