Strona 10 z 14 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 >
Opcje tematu
#623099 - 01/08/2006 20:27 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
co do crveny nie jestem przekonany, do reszty mysle, ze gospodarze wygraja, ale czy bedzie im sie chcialo na over? Dinamo w lidze pociagnelo 1:0, nie zdziwilbym sie jakby teraz tez wynik byl podobny.

Do góry
Bonus: Unibet
#623100 - 01/08/2006 20:32 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
aker Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2004
Mysle za mozna sie skusic na typ ze Tiraspol nie strzeli bramki-kurs 1,4.
Tiraspol zapewne bedzie murował bramke cała druzyną i czekał na kontre a Spartak do hurra ataków nie musi przystepowac bo noża na gardle nie ma.
Mysle ze w tym meczu padnie niewiele goli i Spartak wygra 1-0 góra 2-0.
Drugi mecz warty zagrania to Salzburg.
Maja w tym sezonie naprawde silna ekipe z trenerem Trappatonim na czele.
Z awansem Austiaków bym sie wstrzymal ale zwyciestwo po ładnym kursie 1,8 mysle ze godne zagrania.
Pozostałem typy to Legia i Steaua-bez komentarza.
Pozdr

Do góry
#623101 - 01/08/2006 20:45 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
parker23 Offline
member

Meldunek: 01/08/2006
właśnie nie wiem co z tym salzburgiem..zurich jest nprawde bardzo mocny..jeden zespół wart drugiego ale co tu dac nie wiem zastanawialem sie ze salburg strzeli gola ale kurs maly bo mam juz over legii po 1.60 i szukam czegos na ako ponad 2.00 moze sosna cos ciekawego napisze bo jego typy to zawszystko mozna stawiac

Do góry
#623102 - 01/08/2006 20:47 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
david12 Offline
stranger

Strzałka .
Ja na jutrzejszy wieczór proponuje zwyciestwo Warszawian oraz piłkarzy Salzburga obie druzyny sa zdecydowanymi faworytami swoich spotkan maja silne stabilne zespoły beda miec publicznosc po swojej stronie . Mysle ze typy warte zachodu
Nastepnym typem wartym uwagi jest zagranie na awans zawodników Mlady Boleslav w spotkaniu z Valerenga a to dlatego iz po pierwsze maja zaliczke 2 bramkowa z własnego boiska po drugie prezentuja oni wyzszy poziom piłkarski od zawodników Norweskich oraz graja w silniejszej lidze .
Spartak spokojnie powinien ograc Tiraspol
W meczu MyPa - Kopenhaga proponuje zagranie małej ilosci goli
I tak z pieci meczyków wychodzi nam kurs 5,28
Co wy na to ???

Do góry
#623103 - 01/08/2006 20:49 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
parker23 Offline
member

legia ok:)nawet over salzburg tez powinien wygrac ale sam nie wiem co myslec o tym meczu bo zruich jet bardo dobra druzyna mypa-kopenhaga tez mysle ze under bedzie dobre a spartak u sebie chociaz minimalnie ale powinien wygrc

Do góry
#623104 - 01/08/2006 21:11 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Mypa - FC Kopenhaga

Pierwszy mecz zakończony zwycięstwem drużyny duńskiej wynikiem 2-0 w zasadzie ustawia już kwestie awansu do 3 rundy i meczu z Ajaxem. Oczywiście dla Kopenhagi nie będzie to łatwy mecz, albowiem wynik ten mozna odrobic i doprowadzić do ewentualnej dogrywki, w której wszystko jest możliwe. Duńczycy zapewne będą grali niezwylke denfensywnie tak aby nie stracić gola, bo wynik pierwszego meczu premiuje ich. Szkoleniowiec fińskiego zespołu zapowiadał, że jego drużyna będzie grac bardziej ofensywnie, z kolei przeciwnicy nastawieni beda na kontrataki. W mojej opinii nie padnie w pojedynku tym wiele goli. Wynik będzie oscylował wokół remisu. Jak pisałem straty można odrobić, lecz Finowie mają kłopty ze zdobywaniem bramek, a tracą ich sporo.

Moje typy

HT X 6/10 2,15*
UNDER 2,5 8/10 1,78*

Siroki-Hearts

Dość podobna sytuacja co w meczu powyższym, zaliczka z 1 meczu spokojnie powinna wystarczyć do awansu, Szkoci także będą grać defensywnie, by nic nie stracić a jak się da to coś strzelić, nie będą się forsować głównie dlatego, że w perspektywie mają mecz ligowy z Celticiem w ten weekend i na nim będą się głównie koncentrować, bardzo prawdopodobne, że nie wystąią w najsilniejszym składzie.

Moje typy

HT X 7/10 2,15*
UNDER 2,5 8/10 1,85*

* kursy z Profa

Do góry
#623105 - 01/08/2006 21:34 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
ketch Offline
stranger

Meldunek: 07/12/2004
Quote:

Na BA pisza ze w pierwszym meczu B36 oddalo 2 strzaly na bramke Fenerbahce, w tym jeden z wolnego.

Dzięki tej wypowiedzi wpadło troszku kaski

Po prostu upewniłem się co do obstawienia, że B36 nie strzeli.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI
Dobrą robotę tu odwalacie. Tak trzymać

Do góry
#623106 - 01/08/2006 21:48 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
14honor88 Offline
veteran

Meldunek: 30/03/2006
Quote:

Proszę o ocenę szans Ruzomberoka (kursy powyżej 2 bardzo kuszące).

Szanse na wygraną ta drużyną ma bardzo spore.Sugeruje się tym że w lidze zupełnie przechodzą obok meczy.Podobnie robiła w tamtym sezonie Wisła Płock olewając lige i skupiając się na Pucharze Polski.

Pozatym mysle że Legioniści w rewanzu bardziej się przyłożą i wygrają więcej niż jedną bramką

Do góry
#623107 - 01/08/2006 21:54 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
ja uważam,ze jednak takie drużyny jak steaua,legia,dinamo zagrzeb,spartak...przed własna publika pokaża jaka różnica dzieli je od drużyn z którymi graja i podszlifują forme strzelecką przed następna rundą ...więc stawiam ze padna overy2,5 i bedzie duzooo bramek....ponad to salzburgowi wystarczy 1:0 do awansu więc po stawce 2 mysle,ze można zagrac awans salzburga!

Do góry
#623108 - 01/08/2006 22:07 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Quote:

ja uważam,ze jednak takie drużyny jak steaua,legia,dinamo zagrzeb,spartak...przed własna publika pokaża jaka różnica dzieli je od drużyn z którymi graja i podszlifują forme strzelecką przed następna rundą ...więc stawiam ze padna overy2,5 i bedzie duzooo bramek....ponad to salzburgowi wystarczy 1:0 do awansu więc po stawce 2 mysle,ze można zagrac awans salzburga!

Co do pierwszej części twojego postu, to zgoda i ja jestem zdania, że w wymienionych przez ciebie meczach padną wyniki overowe. Jednakże co do drugiej części, w moim przekonaiu do daleszej fazy eliminacji trafią mistrzowie Szwajcarii. Niby 1:0 to nie dużo do odrobienia, ale wynikałoby, że Austriacy będą chcieli szybko strzelić bramkę i potem kontroloweać wynik i nic nie stracić, lecz takie praktyki przeważnie kończą się kontrą i zdobyciem bramki wyrównującej a konsekwencji odpadnięcie. Wydaje mi się, iż Szwajcarzy nie wypuszczą z rąk szansy i w najgorszym przypadku zremisjuą spotkanie. Bardzo prawdopodobnym jest wynik overowy w Profie 1,85 warto. Gwiazda i geniusz trenerski Trappa mocno podupadl o czym świadczą wynuiki Stuttgaru gdy go prowadził, na ligę austriacką jeszcze jest dobry, ale LM to nie zawojują.

Do góry
#623109 - 02/08/2006 05:18 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Salzburg-Zurich 1
Austriacy powinni wygrać ten mecz.Atuty to,że grają u siebie,mają mocną kadrę złożoną z doświadczonych zawodników,którzy mają doświadczenie w grze w europejskich pucharach.Dodatkowo niezły skład szkoleniowy:Matthaus-Trapattoni.Zakupili nowych zawodników.Zurich wprawdzie nieźle gra w swojej lidze.Mecz będzie bardzo ciężki i możliwie,że dużo kartoników się posypie.Ale ja kibicuje Salzburgowi i widzę ich w grze z Valencia.

Rużomberok-Djurgarden under2.5
Rużomberok przegrał pierszy mecz 1-0.Zespół słabo rozpoczął sezon.Djurgadren to zespół mający niezłą defensywę.Będą Szwedzi grali z kontry.rużomberok powinien od pierwszych minut atakować.Ale pamiętać trzeba,że jeśli puszczą bramkę to muszą strzelić 3.Dlatego pamiętam niedawny mecz Trnavy w Uefa,kiedy to puścili bramkę i zakończyli mecz porażką.W Rużomberoku niema kto strzelać bramkę i będzie w meczu walka i moim zdaniem może nawet ani jedna bramka w tym meczu nie padnie.

Do góry
#623110 - 02/08/2006 05:32 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
panKa$a Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/02/2005
Produkcja na środe:

MFK Ruzomberok - Djurgardens IF [1]

Rewanżowy mecz drugiej rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów odbędzie się na stadionie położonym w malowniczym słowackim miasteczku. W pierwszej rundzie drużyna ze szwecji wygrała na własnym stadionie 1-0 - "Nabraliśmy nadzieji po Szwecji,pierwszy mecz jeszcze nie zadecydował i czujemy szanse. Musimy grac lepiej ,niż w pierwszej rundzie i nasze ataki muszą być bardziej skuteczne. Drużyna wyczekuje tego meczu,przygotowując sie bardzo dokładnie ,i wierzy w historyczny sukces którym byłaby kwalifikacja do 3 rundy Ligi Mistrzów" - mówił po meczu trener słowaków F.Komnacky. I rzeczywiście. Zespół Rużomberoku nie jest wcale w tym meczu bez szans...

"Przechadzając" się w weekend po słowacji odwiedziłem jak i rok temu owe malownicze miasteczko. Już wtedy dowiedziałem się o "wielkich" planach inwestowania tego klubu zakończone (jak się póżniej okazało) mistrzostwem słowacji i udziałem w el.LM. Klub jest nawet nieźle finansowany ,i co najważniejsze stabilny. Wybudowano jak na warunki takiego miasteczka solidną bazę sportową wraz z kompleksem treningowym. Drużyna to przeplatanka rutyny z młodymi gniewnymi. Zwłaszcza linia pomocy to bardzo silny atut słowackiego zespołu (w tym sezonie w zespole będzie występował jeden najlepszych słowackich pomocników - Robert Rak). W tym roku można było tam odczuć wielkie nadzieji i emocje przed zbliżającym się środowym meczem...Na stadionie zasiądzie komplet publiczności ,a o bilet już było ciężko od dawna. Pojawiłem się tam akurat po sobotnim ligowym meczu w którym drużyna Rużomberoku uległa Trencinowi 0-1. Jak się dowiedziałem zespół zupełnie nie przypominał tego ,który gra tam na codzień ,a powodem tego był oczywiście środowy mecz przeciwko zespołowi Djurgardenu. Klub bardzo chce awansu do 3 rundy ,zwłaszcza ,że w jego przypadku zmierzą się z zespołem CSKA Moskwa ,co w porównaniu do możliwości losowania nie było złym trafieniem. Ale o kolejnym meczu oczywiście nikt jeszcze nie myśli...

W tamtym sezonie Rużomberok wygrał 17 z 18 meczy na własnym stadionie ,co napewno jest jakimś wskaźnikiem ,że na własnych "śmieciach" zespół spisuje się fantastycznie. Teraz jednak jest to bardzo ważny mecz na etapie eliminacji LM i nie lada wyzwanie. Przykład Petrzałki ,która rok temu "zawojowała" LM pokazuje ,że Liga Słowacka robi się coraz silniejsza i obecnie nawiązuje ona walke z czołowymi zespołami europy. Awans to dla klubu pieniądze ,dla zawodników możliwość wypromowania się i pokazania na scenie zagranicznej ,oraz podpisania dobrych kontraktów ,tak jak to w tamtym roku uczynili piłkarze Artmedi...

IMO zespół Rużomberoku ma naprawdę duże szanse na pokonanie szwedów. Djurgarden nie jest co prawda złym zespołem ,jednak pomimo tego ,że od paru lat występują w europejskich pucharach regularnie ,nie odnieśli do tego pory większych sukcesów. Spotkanie w szwecji i wynik pokazują ,że mecz był wyrównany i według mnie właśnie tam Djurgarden stracił szanse na awans...Dlatego zaryzykuje i postawie na drużyne ze słowacji...

Rużomberok - Djurgarden [1]
Kurs: 2.2
Stawka: 6j.

Pozdrawiam

Do góry
#623111 - 02/08/2006 07:51 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
depresja_sts Offline
enthusiast

Meldunek: 15/05/2006
ja widze to tak:
Crvena-Cork under 2.5 1.9 sts
Cork zespół wybitnie defensywny mało argumentów w ataku co było widoczne juz w pierwszym meczu tych zespołów.Mysle ze Crvena nie wysilając się specjalnie wygra to 2-0.
Salsburg-Zurych 1 1.8 sts lub awans Salsburg 2.0
Kurs zachęcający do grania Salsburg w lidze u siebie mocny bardzo dobry atak i pomocnicy moze troche słabsza obrona.Juz w pierwszym meczu mieli kilka dobrych okazij ale zabrakło skutecznosci dzis mysle ze bedzie inaczej i Salsburg przejdzie dalej.
Legia-Hafnarfjordur H(0-1)1 1.3 sts
Na koniec mecz dla podbicia Legia nie bedzie miała kłopotów spokojnie z 2-3 gole strzeli.

Do góry
#623112 - 02/08/2006 08:04 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
witam!mam pytanie...może ktos mi podac składy w jakich dzis wystąpia następujące drużyny...steaua,dinamo zagrzeb,dynamo kijów,crvena....z góry dziekuje i pozdrawiam!!

Do góry
#623113 - 02/08/2006 08:55 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Powiem ci tak,że można spróbować na niego zagrać ale czasami potrafią zlekceważyć rywala i niespodziankę mogą zrobić.

Do góry
#623114 - 02/08/2006 09:18 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
hearts jest po kursie 2.0, x2 bedzie w granicach 1.22-24 warto dorzucić do kuponu, goscie raczej zwyciestwa nie oddadzą, mozliwe ze wyjdzie paru rezerwistow i nie beda sie przemeczac bo na weekendzie w lidze z celtikiem grają

Do góry
#623115 - 02/08/2006 09:19 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
maki Offline
addict

Meldunek: 14/03/2005
Bardzo ciekawy mecz myśle o salzburg zurich ,zarazem trudny do typowania . Mi po glowie chodzi x2 lub over ,mysle ze zurich nie pojechal do austri by to przegrać.Są dobrym zespolem i na pewno powalczą .Salzburg musi zatakowac i tu widze szanse dla zuricha .Moim zdaniem over 2,5 lub x2 jak najbardziej prawdopodobny a jak bedzie pokaze czas pozdr

Do góry
#623116 - 02/08/2006 09:38 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Crvena Zvezda - Cork

Gospodarze zagrają w najsilniejszym składzie. Zabraknie jedynie pozyskanego niedawno obrońcy I.Gueyde(nie zagra ze względów regulaminowych). W ekipie gości nie zagra kilku ważnych zawodników dla tej drużyny - Joe Gamble(podstawowy pomocnik), Dan Murray(środkowy obrońca, kapitan), David Murphy(prawy obrońca), Geroge O'Callaghan(najlepszy zawodnik, pomocnik, chce odejść z klubu) i prawdopodobnie John O'Flynn(napastnik).

W Belgradzie nikt nie dopuszcza myśli o innym wyniku jak zwycięstwo gospodarzy, tam już się czeka na 'wielki' Milan w 3r. el.LM.

Źródło :
http://soccernet.espn.go.com/preview?id=204176&cc=5739
i
forum BA

Kurs na czyste zwycięstwo Crveny niziutki, ale można pokombinować z jakimś ciekawszym hcp.

Do góry
#623117 - 02/08/2006 09:41 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Quote:

hearts jest po kursie 2.0, x2 bedzie w granicach 1.22-24 warto dorzucić do kuponu, goscie raczej zwyciestwa nie oddadzą, mozliwe ze wyjdzie paru rezerwistow i nie beda sie przemeczac bo na weekendzie w lidze z celtikiem grają

WYCOFUJĘ TA OPINIE ... no bet !

Do góry
#623118 - 02/08/2006 09:52 Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna, rewanże
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Panowie prezent w Gamebookers:

Legia -1,5 @2.0

Przed chwilą było jeszcze 2.05, u innych buków kursy ok. 1.40.
Brać!

Do góry
Strona 10 z 14 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 >

Moderator:  Akhu, Biszop