#6230041 - 11/05/2014 21:21
Re: QC Tenis - 8-11.05
[Re: sponsor_buków]
|
old hand
Meldunek: 15/03/2011
|
Ktoś wie jak przeważnie buki rozliczają krecz w drugim secie zawodnika który wyrobił handi +1.5? unib et wygrany
|
Do góry
|
|
|
|
#6230043 - 11/05/2014 21:21
[Re: bukma]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie w AO ze Stanem była sytuacja odwrotna, po prostu taki splot sytuacji i losu, gratulowac mozna rafie wygrania madrytu ale jeszcze wiekszy szacun i brava dla skosnego za mega tenis
|
Do góry
|
|
|
|
#6230044 - 11/05/2014 21:23
|
addict
Meldunek: 11/03/2007
|
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie tylkoze poki japoniec w miare biegal to rafy nie bylo, dopiero jak przestal CALKOWICIE biegac rafa polamal 2 razy z rzedu..gdzie Ty masz oczy?
|
Do góry
|
|
|
|
#6230050 - 11/05/2014 21:24
[Re: tronk]
|
wredota
Meldunek: 09/04/2004
|
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie w AO ze Stanem była sytuacja odwrotna, po prostu taki splot sytuacji i losu, gratulowac mozna rafie wygrania madrytu ale jeszcze wiekszy szacun i brava dla skosnego za mega tenis na ao stachu mial forme zycia jakiej juz wiecej nie osiagnie nadal tez przegrywal mecze ale jednak sporo ich wyciagal bedac z tylu dlatego przeciwnicy tak sraja po gaciach jak z nim graja - bo on moze grac slabo ale kiedy przychodzi mu bronic gemow meczowych albo blisko meczowych to jest dzikusem jesli nie widziales takich meczow nadala to polecam poszukac
|
Do góry
|
|
|
|
#6230051 - 11/05/2014 21:24
[Re: sponsor_buków]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/10/2002
|
Ktoś wie jak przeważnie buki rozliczają krecz w drugim secie zawodnika który wyrobił handi +1.5? przewaznie wygrany
|
Do góry
|
|
|
|
#6230059 - 11/05/2014 21:27
[Re: s1xteen]
|
wredota
|
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie tylkoze poki japoniec w miare biegal to rafy nie bylo, dopiero jak przestal CALKOWICIE biegac rafa polamal 2 razy z rzedu..gdzie Ty masz oczy? ogladalem caly mecz w pierwszych dwoch gemach (nadal na sucho wygral swoje podanie i mial bp przy podaniu japonca) nadal zagral mu dwa takie forehandy po ktorych kei nie mial co zbierac wtedy bylo wyczuwanie przez rafala na co moze sobie pozwolic i obaj to wiedzieli w meczu nie musisz mi wierzyc ale jestem przekonany ze po wygraniu tego 1 seta tak szybko i latwo japoniec mial wieksza srake w gaciach niz jakby wygral to w tb jesli grasz to wiesz jak ciezko czasem zakmnac mecz z lepszym (chociazby teoretycznie) rywalem - to jest po prostu stres i presja
|
Do góry
|
|
|
|
#6230080 - 11/05/2014 21:36
|
addict
|
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie tylkoze poki japoniec w miare biegal to rafy nie bylo, dopiero jak przestal CALKOWICIE biegac rafa polamal 2 razy z rzedu..gdzie Ty masz oczy? ogladalem caly mecz w pierwszych dwoch gemach (nadal na sucho wygral swoje podanie i mial bp przy podaniu japonca) nadal zagral mu dwa takie forehandy po ktorych kei nie mial co zbierac wtedy bylo wyczuwanie przez rafala na co moze sobie pozwolic i obaj to wiedzieli w meczu nie musisz mi wierzyc ale jestem przekonany ze po wygraniu tego 1 seta tak szybko i latwo japoniec mial wieksza srake w gaciach niz jakby wygral to w tb jesli grasz to wiesz jak ciezko czasem zakmnac mecz z lepszym (chociazby teoretycznie) rywalem - to jest po prostu stres i presja takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala
|
Do góry
|
|
|
|
#6230086 - 11/05/2014 21:38
|
wredota
|
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie
|
Do góry
|
|
|
|
#6230091 - 11/05/2014 21:43
|
addict
|
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie tylkoze pierwsze przelamanie bylo po tym jak Japoniec przestal biegac a nie po tym
|
Do góry
|
|
|
|
#6230096 - 11/05/2014 21:46
|
wredota
|
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie tylkoze pierwsze przelamanie bylo po tym jak Japoniec przestal biegac a nie po tym to chyba ogladalismy inny mecz w drugim secie juz na poczatku 2 seta kiedy kei mial 1:0 i serwowal na 2:0 zrobilo sie 0:40 i nadal zmarnowal potem nadal znow go dojechal na 40:40 - drugi kolejny gem serwisowy kei gdzie bylo rowno i walka w tym czasie nadal wygrywal dosc latwo swoje potem juz polecialo
|
Do góry
|
|
|
|
#6230106 - 11/05/2014 21:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2010
|
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie o matko,, co za brednie
|
Do góry
|
|
|
|
#6230112 - 11/05/2014 21:55
|
addict
|
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie tylkoze pierwsze przelamanie bylo po tym jak Japoniec przestal biegac a nie po tym to chyba ogladalismy inny mecz w drugim secie juz na poczatku 2 seta kiedy kei mial 1:0 i serwowal na 2:0 zrobilo sie 0:40 i nadal zmarnowal potem nadal znow go dojechal na 40:40 - drugi kolejny gem serwisowy kei gdzie bylo rowno i walka w tym czasie nadal wygrywal dosc latwo swoje potem juz polecialo jestes tak zauroczony/a Nadalem ze nie przyjmujesz argumentow tylko piszesz swoje jaki to on jest wspanialy. Dalsza dyskusja nie ma sensu bo ja staram sie patrzec na mecz obiektywnie a naprzeciw siebie mam kogos dla kogo Nadal to jakies bozyszcze
|
Do góry
|
|
|
|
|
|