#622959 - 25/07/2006 15:17
Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna *DELETED*
|
enthusiast
Meldunek: 02/05/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#622960 - 25/07/2006 15:34
Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Hafnarfjordur - Legia 1 5,00 Bettson
Na Betfair masz 5.5, a jak się uda to możesz wyciągnąć nawet 5.8. Dla mnie ten kurs jest odpowiedni, więc ja to gram.
|
Do góry
|
|
|
|
#622962 - 25/07/2006 16:00
Re: Liga Mistrzów - II runda eliminacyjna *DELETED*
|
journeyman
Meldunek: 06/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#622964 - 25/07/2006 16:25
|
enthusiast
Meldunek: 02/05/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#622965 - 25/07/2006 16:34
|
Pooh-Bah
Meldunek: 17/06/2003
|
Quote:
Rzadko bywaja takie okazje do 5-ciokrotnego podwojenia kapitalu
A jeszcze rzadziej można 10-krotnie potroić kapitał
|
Do góry
|
|
|
|
#622966 - 25/07/2006 17:22
|
journeyman
Meldunek: 12/11/2003
|
jak dla mnie duzo w meczu z Hafnarfjordur zalezy od tego czy zagra Janczyk - jak dla mnie najlepszy zawodnik Legii obok Fabianskiego, a podobno nie jest pewne czy wyjdzie w pierwszym skladzie, atak, ktory zagral z Wisla Plock prezentowal sie bardzo slabo, jesli zagra Wlodarczyk to tez niewiele pomoze, bo z nim duzo latwiej sobie poradza obroncy Islandcy niz z szybkim i ruchliwym Janczykiem, ktory moglby wiele namieszac. Tak wiec wstrzymam sie chyba do ogloszenia skladu i jesli sie potwierdzi, ze Janczyk nie zagra to sklanialbym sie do zagrania Islandczykow z podporka, remis moga u siebie ugrac.
|
Do góry
|
|
|
|
#622967 - 25/07/2006 18:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Quote:
Dinamo Zagrzeb 7/10 po 1.70 w Expekt
Ekranas Poniewież - Dinamo Zagrzeb 1:4 +4.90
|
Do góry
|
|
|
|
#622969 - 25/07/2006 18:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Na forum BA gość z Romuni napisał że w lokalnych bukach kurs na zwycięstwo Steaue wynosi 2,65! Jeśli to prawda, to dziwna sprawa.. PS. Brawo Prem
|
Do góry
|
|
|
|
#622970 - 25/07/2006 18:54
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Quote:
Zobaczymy aker cwaniaczku po meczu - ja czytuje twoje posty i czesto widuje twoje zygi na quasi czacie - postawiles grubo na Legie i srasz w dupe. A powiem ci ze glupio zrobiles bo prawda jest taka, ze Hafnarfjordur ma co najmniej 30% na wygrana, podobnie szans na remis wiec Legii na wygrana zostaje ok. 30%. Tylko jak sie kierujesz gownianymi analizami bo ktos napisal na pol strony (bo Legia przegrala superpuchar to dlatego zagra lepiej, bo jest troche oslabiona ale i tak wygra, ble ble, ble) - to sie zdziwisz.
A kto dal takie szanse Hafnarom z Islandii??
|
Do góry
|
|
|
|
#622972 - 25/07/2006 19:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
Do Aha : Po pierwsze to juz nie pamietam kiedy na quasi czacie użyłem "żygów" bo nie mam takiej potrzeby wiec chyba pomyliło Ci sie to z "żygami" innych osób na widok Twoich postów Po drugie co ma piernik do wiatraka ??? Co z tego ze betandwin jest jednym ze sponsorów Legii przeciez oni sponsoruja jak kazda inna firma wiele rozgrywek i turniejów??? Myslisz ze co, ze betandwin powie szefostwu Legii ze mają odpuscić mecz na HF???? Wiesz, to sa za duze stawki i za duże profity zeby mówic o jakimkolwiek odpuszczaniu. Zycze Ci Aha jak najwiekszych wygranych PS Przepraszam Biszop ze odbiegam od tematu ale nie umiem spokojnie czytac tekstów ze kurs na wygrana HF to propocja.
|
Do góry
|
|
|
|
#622975 - 25/07/2006 19:38
|
old hand
Meldunek: 18/09/2005
|
Zastanawiam się nad: Metalurg Liepaja- Dynamo Kijów 2 (1.6). Mistrz Łotwy kontra vice mistrz Ukrainy. Dynamo dopiero co rozpoczęło sezon natomiast Łotysze są już na półmetku rozgrywek. Z dość dużą stratą 14 pkt. zajmują miejsce 3. Bilans meczów u siebie to 5-1-1, a ostatni mecz wygrali 7-1. Różnica poziomu między ligą łotewską, a ukraińską jest bardzo duża. Mimo tak słabej ligi Metalurg w niej nie zachwyca. Jednak grają u siebie i jakaś niespodzianke mogą sprawić. W dodatku jeśli informacja o absencji ww graczy jest prawdziwa Dynamo dużo straci. Jest jeszcze jedna sprawa, która powstrzymuje mnie przed postawieniem na Ukraińców, a mianowicie rok temu również odpadli w drugiej rundzie elminacji, przegrywając dwumecz ze szwajcarskim Thun. Tegoroczny przeciwnik, a ten zeszłoroczny to zupełnie inna klasa, ale jakaś taka antypatia pozostaje do Dynama zwłaszcza po meczu u siebie z Thun. W ogóle przecież to jest dwumecz więc wynik pierwszego meczu o niczym nie przesądza np. rok temu mecz Rabotnicki - Lokomotiv, kurs na Rosjan podobny do tego oferowanego dziś na Dynamo, skończyło się na dość szczęśliwym 1-1 dla Rosjan, którzy w rewanżu wygrali 2-0 awansując do następnej rundy. Dlatego kurs, 1,6 jakoś niezbyt mnie przekonuje. To nie to co prawie 2,00 na Wisłe dwa lata temu. Wtedy może skusił bym się na dwójeczke, ale chyba jednak zrezygnuje. Oczywiście awans Dynama jak najbardziej, pewnie po wysokim zwycięstwie w Kijowie. A jakie są wasze przypuszczenia co do tego meczu.
Nova Gorica- Steaua x2 (1.24) Chyba dość pewny typ, rozważam też awans Rumunów (1.2), ale wtedy musiałbym dłużej poczekać na ewentualną wygraną. Słoweńcy rok temu odpadli w 1 rundzie elminacji z Tiraną, ale u siebie wygrali 2-0. Rumuni pokazali się z bardzo dobrej strony w Uefie, więc dlaczego mieli by przegrywać z Goricą.
Kopenhaga- Mypa 1 (1.35)
Wg was typerów pewniejsze jest Steaua x2 czy 1 na Kopenhage?
Zagram: Hearts- Siroki Brijeg 1 (1.35). Gdzie Rzym, gdzie Krym? Gdzie piłka bośniacka, a gdzie szkocka. Nie po to Serca zajmowały drugie miejsce po zaciętej walce z Rangersami, aby teraz mieli męczyć się z Bośniakami. Typuje gładkie zwycięstwo Hearts. Być może zagram tez handicap po 1.65.
Fenerbahce-B36 TORSHAVN over 2.5 (1.5) Dwa lata temu mistrz Wysp Owczych dostał srogie lanie na wyjeździe od Gruzinów (0-5) choć mistrzem wtedy była inna drużyna to nie przypuszczam, że w ciągu 2 lat poziom rozgrywek ligowych się wiele podniósł. Tym razem wyspiarze zmierzą się z bardzo silną drużyną turecką. Uważam, że nawet jeśli Fenerbahce zagrało by rezerwami nie miało by problemów z pokonaniem B36. A co dopiero mówić o pierwszym składzie, zwycięstwo 4-0, 5-0 jak najbardziej możliwe.
|
Do góry
|
|
|
|
#622976 - 25/07/2006 19:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2003
|
Ludzie wy stawiacie na Hafnarfjordur? Ja postawilem na nich rok temu gdy grali z mistrzem Azerbejdżanu - Neftczi Baku chyba, bo po przegranej 0:1 na wyjeźdize myslalem że u siebie odrobią straty. A oni i przegrali 1:2 Legia nie przegra, nie ma na to zadnych szans. X2 pewniak...
|
Do góry
|
|
|
|
#622977 - 25/07/2006 20:07
|
veteran
Meldunek: 12/12/2005
|
Quote:
Na innym forum pojawiła się informacja co do składu na jutro Dynama Kijów i podobno Ci zawodnicy mają jutro nie grać: Vaschuk, Rodolfo, Fjodorov, Sablic injured, Rodrigo suspended, also Milevskiy, Ninkovic and Kleber stayed in Kiev.
Wiecie czy to potwierdzone źródło lub jakieś informacje co do składu lub kadry Dynama z kim wyjechała na wyjazd ??
Ja myśle zagrać Legia X2, Hearts 1 i może Dynamo Kijów lub coś innego nie wiem co zagrać jako trzeci mecz.
Według oficjalnej strony klubowej i sztabu trenerskiego Dynama K. w/w informacje się potwierdzają - ponadto brak jeszcze Mariana Markovica !
Oto 19 osobowa kadra D.K.na mecz z M.Liepaja:
Bramka: A.Szowkowskij,A.Rybka
Obrona: G.Gavrancić,A.Niesmacznyj,B.E.Kadduri W.Mandzjuk,D.Imedaszvili,A.Jeszenko
Pomoc: D.Rincon,F.Cziernat,K.Korriea,R.Rotan,A.Jussuf O.Gusiev,V.Bielkievicz,S.Rebrov,T.Michalik
Atak: M.Szackich,M.Wierpakowskis
No cóż jest jeszcze czas na weryfikacje rozmyśleń !
|
Do góry
|
|
|
|
#622978 - 25/07/2006 20:17
|
newbie
Meldunek: 13/06/2006
|
Quote:
Na forum BA gość z Romuni napisał że w lokalnych bukach kurs na zwycięstwo Steaue wynosi 2,65! Jeśli to prawda, to dziwna sprawa..
PS. Brawo Prem
Ale zapomniałes podać, że kursy na inne mecze tez są kosmiczne. To jakis nowy buk, który niezaktualizował kursów!! U nich na Spartak M. jest 2,00 a na Legię 2,10. To mniej więcej jak u nas w pierwszych 10ciu minutach podania kursów na te mecze. Później mocno wszystko poszło w dół. Poza tym lokalni bukmacherzy często mają problemy z typowaniem meczy swoich drużyn.
W bettingadvice czytałem polemikę paru osób ze Słowenii i Rumunii na temat szans tych drużyn. Sami Słoweńcy są zdania, że Gorica ma szansę najwayżej na remis u siebie. 2 ich podstawowych napastników odchodzi z klubu. Jeden jest już piłkarzem szwedzkiego AIKu. Drugi też załatwia sobie nowy kontrakt w zagranicznym klubie. Gorica nie ma kim strzelać goli. Jedynym ich atutem w tym meczu jest własne boisko. Steaua tez nie gra optymalnym składem, ale jest piłkarsko dużo lepsza. Pokazała to grając rezerwami superpuchar Rumunii. Trener oszczędzał najwazniejszych zawodników na ten mecz. Wszyscy spodziewają się zwycięstwa gości, dopuszczają możliwość remisu, ale wygrana gospodarza nie jest przez nikogo brana pod uwagę. Steaua w tym sezonie wysoko mierzy i po frajerskiej porażce z Rosenborgiem rok temu w tym chcą grać w fazie grupowej LM. Steaua d... w dwumeczu na 100% nie da... Rolzważa się także możliwość zagrania UNDER 2.5.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|