Kupon 72
Francja Nigeria
Typ Francja prowadzi do przerwy i na koniec
Kurs 2.00
Buk Bet365
Stawka 200pln
Kupon 73
Niemcy Algieria
Typ Niemcy wygrają mecz (czas regulaminowy)
Kurs 1.33
Buk Bet365
Stawka 3000pln (stawka specjalna all in
Są takie mecze,które w środowisku bukmacherskim traktowane są jako przysłowiowe lokaty. Osobiście nauczony przykrymi doświadczeniami z przeszłości rzadko gram all-in
Tutaj jednak nie mogę się powstrzymać.
Różnica klas pomiędzy zespołami jest porażająca.
Gdyby mecz odbywał się w Niemczech kurs na takie zdarzenie oceniałbym w granicach 1.12-1.15
Teraz mamy moim zdaniem prezent 1.33
Niemcy są według mnie jednym z głównych kandydatów do zdobycia Mistrzostwa Świata,swoją siłę pokazali w meczu z drużyną Portugalii demolując ją 4-0
Remis z Ghaną po jednym z ciekawszych meczy mudialu
W 3 meczu odpoczynkowa wygrana z Jankesami
Przeciwnik Algieria przegrana na początek z Belgią,której zależało na ekonomicznym spokojnym zwycięstwie.
Pojedynek z najsłabszą moim zdaniem poza Hondurasem ekipą Korei Południowej wygrany 4-2 ale patrząc na grę azjatów (jeśli to można nazwać było grą
) zupełnie mnie to nie dziwi.
Trzecie starcie z Rosjanami o Awans z grupy,remis z jednego powodu Rosjanie co znamienne dla tego narodu w sporcie nie wytrzymali presji po stracie bramki na 1-1 nie potrafili przebić się przez obronę Algierii. Dzień konia miał też bramkarz ekipy z Afryki.
Czeka nas starcie Dawida z Goliatem z tym że tym razem ten silniejszy zwycięży według mnie różnicą kilku bramek.
Szybkość i kultura gry a także umiejętności indywidualne zdecydowanie po stronie Niemców.
Tym razem sama waleczność nie wystarczy.
Każde inne rozwiązanie niż przynajmniej 2-bramkowe zwycięstwo Niemiec będzie dla mnie wielką niespodzianką.
Dogrywka największą sensacją tego mundialu
Wygranej/awansu zespołu z Afryki zupełnie nie biorę pod uwagę.
W grze cały budżet przeznaczony na Mistrzostwa (Niemcy Win Lisicki Win i symbolicznie Fra
To tylko sport więc jeśli jakimś cudem Niemcy nie pokonają Algierii Mistrzostwa uznam za zakończone- i zamykam temat
Poważnie jednak nie biorę tego rozwiązania pod uwagę bo ten mecz jest dla mnie formą lokaty a pieniadze trzeba po prostu podnieść.
Poza Konkursem Niemcy Algieria
2-0/3-0/4-1 Niemcy
Także za mniejsze stawki ale dość pewnie po dużych kursach można próbować coś z tego.
Niemcy -1 1.90
Niemcy do przerwy/na koniec 1.8
Powyżej 2.5 gola w meczu 1.6
Niemcy powyżej 1.5 gola 1.4-to raczej bank
Niemcy powyżej 2.5 gola 2.25
Czas pierwszego gola drużyny Niemcy przed 32 min meczu 1.8
Ja jednak przy dłużej stawce na konkretny zakład wybieram rozwiązanie najprostsze i moim zdaniem bardzo bardzo pewne.
Sensacje się zdarzały zdarzają i będą się zdarzać ale jeżeli Niemcy nie pokonają ekipy za Afryki,moje pojęcie o piłce nożnej jest zerowe.