Mnie się tak tylko przypomina, że Urusi człapali a nie biegali. Lugano ma nie grać, Godin nie to samo co w Atleti gdzie ma do pomocy zdecydowanie lepszych graczy defensywnych. Mnie się wydaje, że Angole ich tak będą wozić szybkimi skrzydłami, że Ci se zwyczajnie nie dadzą rady.
W tyle trzeba wziąć w kleszcze Cavaniego i to wsio.
Anglicy zagrali niezle spotkanie z Włochami, Urusi beznadziejnie ze slaba badz co badz Kostaryką, do tego kilka oslabien w druzynie Urugwaju. dla mnie Anglia, choc kursik mizerny
#6257458 - 19/06/201411:35Re: QC Piłka Nożna - 19.06 - World Cup - Urugwaj - Anglia
[Re: rafal08]
raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Anglia -Urugwaj -BTS @1.8 Formalność jak się zepną to do 30 minuty siedzi .A w samym meczu widzę X i w ostatniej kolejce NAglia wiezie kostarykę -1,5 ,Włochy remisują z Urusami
Urusi robią to co Hiszpania zjazd na bazę, są już starzy chyba też jacyś tacy wydymani, a Anglia choć mnie to trochę śmieszy zawsze ich uważałem za drugą Portugalie jest skład ale nie ma wyników, ale w meczu z Włochami widać że Angole są głodni, jest paka ten atak dosyć niezły świeży.