#627989 - 24/08/2006 11:35
Re: Puchar UEFA 2 -ga runda wstępna
|
addict
Meldunek: 24/05/2006
|
Quote:
Wydaje mi się czy Sts już zablokował CSKA Sofia? W toto też tego nie mogę znaleźć... Jakieś info odnośnie tego meczu?
Lokomotiv Sofia też,Bułgarzy dziś szaleją .Lokomotiv sofia jeszcze mnozna grac w profie (Ostatnia aktualizacja13:29:43). smierdzi mi ten mecz x2 @2.83
|
Do góry
|
|
|
|
#627990 - 24/08/2006 11:36
|
a.k.a. "typer 1986"
Meldunek: 12/05/2004
|
Quote:
Na dzis polecam zagrac Wisła P - Chornomorets X2. Nie sadze zeby dla Wisly ten mecz byl spacerkiem - tak jak niektorzy uwazaja. Do tego kursy oferowane przez bukmacherów wg. mnie sa zanizone i nie warte ryzyka. To samo tyczy sie typowania u/o. Widze, ze wiele osob sklania sie ku pierwszej opcji i rzeczywiscie moze tak byc tyle, ze grac to po 1.5-1.7 jest lekka przesada. Choc ja rowniez typuje tu wynik underowy 0-0, 0-1. Ale wole zagrac Chornomorets +0.5 po 1.78 w Pin. Dla mnie jest to najlepsze rozwiazanie w tym meczu..
W zespole Wisły Płock jest kilku zawodników z urazami. Pawłowi Sobczakowi po meczu z Pogonią Szczecin założono na twarzy pięć szwów, ale już we wtorek uczestniczył w zajęciach. Nie wiadomo, czy będzie mógł zagrać Żarko Belada, który leczy kontuzję i nie jest w pełni sił. Na wtorkowym treningu zderzyli się głowami Marco Colakovic i Paweł Magdoń. Ten pierwszy został zniesiony z boiska i ma lekką kontuzję.
|
Do góry
|
|
|
|
#627991 - 24/08/2006 11:38
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/04/2005
|
Quote:
Wydaje mi się czy Sts już zablokował CSKA Sofia? W toto też tego nie mogę znaleźć... Jakieś info odnośnie tego meczu?
Toto zablokował, w stsie stawiałem ten mecz przed 2 godz. - nie wiem jak teraz. Dla przykładu w betway kurs spadł o 30 gr. z 1.95 na 1.65 Mecz zostanie rozegrany w Belgradzie, ponieważ stadion Hajduka nie ma licencji. "Gospodarze" ostatnie 2 mecze w lidze, po fatalnej grze przegrali. Awans CSKA 9/10, win 6/10
|
Do góry
|
|
|
|
#627992 - 24/08/2006 11:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
widze ze w ostatniej chwili udalo mi sie postawic na cska sofia /o godz 13:09/ i obym sie radowal po zakonczeniu meczu.
|
Do góry
|
|
|
|
#627993 - 24/08/2006 11:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/04/2006
|
Quote:
widze ze w ostatniej chwili udalo mi sie postawic na cska sofia /o godz 13:09/ i obym sie radowal po zakonczeniu meczu.
kurs strasznie leci, ale czesto tak bywalo, a nie zawsze byl wynik taki jakby wszyscy chcieli. Zreszta jesli teraz jest 1.6 i nawet mozna go gdzies zlapac to uwazam, ze bez sensu to jest. Jak poleci jeszcze w dol to lepiej zagrac 1x
|
Do góry
|
|
|
|
#627995 - 24/08/2006 12:01
|
journeyman
Meldunek: 21/01/2005
|
FBK Kowno - Randers zainteresowalem sie tym meczem nie ze wzgledu na to ze sledze ligi w ktorych graja obydwa zespoly, ale przyciagnal mnie kurs proponowany na awans litwinow... co ciekawe naziemne buki (a w takich wylacznie gram) na zajscie takiego zdarzenia poczestowaly nas kursami oscylujacymi w granicach 3,00-3,20 !! druzyna z Litwy rozegrala w swojej lidze 23 spotkania, z czego 20 z nich zakonczyly sie zdobyciem 3 punktow, 1 podzialem punktow i tylko w 2 poniosla porazke !! stosunek bramek to 58:17. Randers natomiast w swojej rodzimej lidze rozegral jak narazie jedynie 5 spotkan, z ktorych 1 zakonczyl pomyslnym dla siebie wynikiem, 2 podzialem punktow oraz doznal goryczy porazki w 2 spotkaniach... w sumie nie znam skladow tych druzyn ale patrzac na osiagane wyniki to prawie wszystko wskazuje za wygrana Litwinow (oprocz pierwszego spotkania oczywiscie, ktore zakonczylo sie 3:1) jezeli gracze z Kowna szybko strzela bramke to maja bardzo duza szanse na pomyslne rozstrzygniecie tego dwumeczu (potrzebuja wyniku 2:0)... i moim zdaniem zagranie takiego zdarzenia za NIEWIELKA STAWKE moze przyniesc nam korzysci o wiele wieksze niz istniejace ryzyko zagrania takiego typu... Beitar J - Dinamo B. mecz bedzie rozegrany na neutralnym terenie wiec szanse na zwyciestwo Beitaru mozna powiedziec dosyc drastycznie maleja... pierwsze spotkanie zakonczylo sie wynikiem 1:0 dla druzyny Dinama i sadze ze sa w stanie osiagnac podobny wynik w zblizajacym sie spotkaniu (jezeli ktos ogladal ich pierwszy mecz moglby powiedziec jak wygladal pierwszy mecz, a w szczegolnosci druzyna Beitaru...) moim zdaniem kurs na zwyciestwo gosci jak na te zaserwowane nam przez bukmacherow na runde rewanzowa jest zachecajacy i warty chocby zastanowienia sie nad zagraniem 2 !! no i na koniec nie bede sie jakos specjalnie rozpisywal, ale nie wyobrazam sobie dzisiaj innego wyniku niz pewne zwyciestwo krakowskiej Wisly na wlasnym obiekcie (choc w rodzimej lidze im nie kibicuje !!
|
Do góry
|
|
|
|
#627996 - 24/08/2006 12:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/04/2006
|
Quote:
Właśnie wrociłem z Profa i CSKA Sofia jeszcze jest do zagrania za 1.91
a jesli mozna spytac, czemu grasz w tym meczu CSKA?
|
Do góry
|
|
|
|
#627997 - 24/08/2006 12:08
|
Sparta Wrocław
Meldunek: 01/05/2005
|
Quote:
Quote:
Z moich informacji które otrzyamłem w pierwszym meczu CSKA miała potężną przewage , nie umieli wykorzystywać 100% przewagi (Gra toczyła się praktycznie tylko i wyłącznie na połowie gości.) Mam nadzieje ze ten Pierwszy mecz CSKA był tylko wypadkiem przy pracy ... Pozdrawiam ...
|
Do góry
|
|
|
|
#627998 - 24/08/2006 13:37
|
addict
Meldunek: 07/06/2005
|
Quote:
W zespole Wisły Płock jest kilku zawodników z urazami. Pawłowi Sobczakowi po meczu z Pogonią Szczecin założono na twarzy pięć szwów, ale już we wtorek uczestniczył w zajęciach. Nie wiadomo, czy będzie mógł zagrać Żarko Belada, który leczy kontuzję i nie jest w pełni sił. Na wtorkowym treningu zderzyli się głowami Marco Colakovic i Paweł Magdoń. Ten pierwszy został zniesiony z boiska i ma lekką kontuzję.
Wrocilem na 4um po problemach z komputerem nie mam juz zbytnio czasu sie rozpisywac wiec krotko: Co do kontuzji 1)Sobczak - rozcieta skora na policzku gral tak caly mecz z Pogonia wiec powiedzialbym ze to taka "polkontuzja" 2)Belada- pewno zagra choc czy tak sie stanie czy nie duzej roznicy nie bedzie gdyz jego umiejetnosci stawiam na rowni z zastepujacym go Pekoviciem 3)Colakovic- i tak nie ma miejsca w skladzie bo slabo... 4)Magdon - tu moze byc problem choc licze ze zagra... Podobnie bylo przed finalem pp chyba Kazimierczak dostal na przedmeczowej rozgrzewce z korka w glowe i mimo iz mial zawroty glowy gral 45min Magdon dostal we wtorek do dzis pewno jest juz wszytsko ok
A teraz szybko co do formy zespolu.. Wg mnie jest to chyba najwyzsza dyzpozycja w jakiej sie ten klub kidykolwiek znalazl... kraja zupelnie inna pilke niz kiedys i sa o klase lepszym zespolem... Cyz wystarczajacym na Odesse? Wydaje mi sie ze tak , juz rok temu zostalismy skrzywdzeni odpadajac z Grashoopersem... Co do kursow czy sa za niskie? i tak i nie bo: Wisla powinna sobie poradzic z rywalem gdyz gra bardzo agresywnym pressingiem i widac bylo w 1 meczu jak siadla na rywau w pierwszych min... Pod koniec 2 polowy co prawda oddala inicjatywe ale trenerzy tlumacza to psyhika... Bardzo mozliwe wiec iz strzeli bramke na poczatku 1 polowy ale czy sie diametralnie cofnie ? raczej nie. Rywal z Ukrainy jest w Polsce niedoceniany gdyz niedoceniana jest liga Ukrainska poza Szachatarem i Dynamem... ale ja sie nie zgadzam iz jest slaba bo np legia bedac duzo slabsza od szachtara nie gromi przeciwnikow w lidze po 5-0... wiec... wg mnie kurs na to spotkanie powienien oscylowac w granicach 1,80- 1,85 i to na tyle sorrki ale musze lecec pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#627999 - 24/08/2006 13:56
|
old hand
Meldunek: 25/04/2005
|
Quote:
Quote:
Wrocilem na 4um po problemach z komputerem nie mam juz zbytnio czasu sie rozpisywac wiec krotko: Co do kontuzji 1)Sobczak - rozcieta skora na policzku gral tak caly mecz z Pogonia wiec powiedzialbym ze to taka "polkontuzja" 2)Belada- pewno zagra choc czy tak sie stanie czy nie duzej roznicy nie bedzie gdyz jego umiejetnosci stawiam na rowni z zastepujacym go Pekoviciem 3)Colakovic- i tak nie ma miejsca w skladzie bo slabo... 4)Magdon - tu moze byc problem choc licze ze zagra... Podobnie bylo przed finalem pp chyba Kazimierczak dostal na przedmeczowej rozgrzewce z korka w glowe i mimo iz mial zawroty glowy gral 45min Magdon dostal we wtorek do dzis pewno jest juz wszytsko ok
A teraz szybko co do formy zespolu.. Wg mnie jest to chyba najwyzsza dyzpozycja w jakiej sie ten klub kidykolwiek znalazl... kraja zupelnie inna pilke niz kiedys i sa o klase lepszym zespolem... Cyz wystarczajacym na Odesse? Wydaje mi sie ze tak , juz rok temu zostalismy skrzywdzeni odpadajac z Grashoopersem... Co do kursow czy sa za niskie? i tak i nie bo: Wisla powinna sobie poradzic z rywalem gdyz gra bardzo agresywnym pressingiem i widac bylo w 1 meczu jak siadla na rywau w pierwszych min... Pod koniec 2 polowy co prawda oddala inicjatywe ale trenerzy tlumacza to psyhika... Bardzo mozliwe wiec iz strzeli bramke na poczatku 1 polowy ale czy sie diametralnie cofnie ? raczej nie. Rywal z Ukrainy jest w Polsce niedoceniany gdyz niedoceniana jest liga Ukrainska poza Szachatarem i Dynamem... ale ja sie nie zgadzam iz jest slaba bo np legia bedac duzo slabsza od szachtara nie gromi przeciwnikow w lidze po 5-0... wiec... wg mnie kurs na to spotkanie powienien oscylowac w granicach 1,80- 1,85 i to na tyle sorrki ale musze lecec pozdrawiam
Czekałem na wpis tej osoby na temat Wisły Płock no i się doczekałem , upewnił mnie co do wygranej Wisły a kurs 1,90 (betsson) warty grania .
|
Do góry
|
|
|
|
#628001 - 24/08/2006 14:28
|
journeyman
Meldunek: 07/12/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Z moich informacji które otrzyamłem w pierwszym meczu CSKA miała potężną przewage , nie umieli wykorzystywać 100% przewagi (Gra toczyła się praktycznie tylko i wyłącznie na połowie gości.) Mam nadzieje ze ten Pierwszy mecz CSKA był tylko wypadkiem przy pracy ... Pozdrawiam ...
Orientuje się może ktoś dlaczego ten mecz wycofali z STSu?? w ofercie na ich stronie nie ma podanych kursów
|
Do góry
|
|
|
|
#628003 - 24/08/2006 14:52
|
journeyman
Meldunek: 24/11/2004
|
Takim postom dziekujemy
Edited by Biszop (24/08/2006 15:33)
|
Do góry
|
|
|
|
#628005 - 24/08/2006 15:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Pewnie przez to,że podali,że Płock nie zgra w nasjilniejszym składzie. Ja stawiam dzisiaj,że w tym meczu po 1 połowie będzie remis: Wisła Płock-Odessa x (1połowa) kurs 2 TOTO-MIX
Ci co oglądali to zapewne widzieli co zaprezentowały nam obie drużyny w meczu na Ukrainie,podsumowując wolną piłkę,bez składnych akcji i małą ilością sytuacji bramkowych nie mówiąc już o 100 %.Myślę,że w Płocku do 1 połowy będzie podobnie bo żadna drużyna nie będzie się chciała otworzyć.Grają ze sobą 2 ligowe średniaki,a to nie wróży dobrego widowiska celem numer jeden dla obu drużyn będzie zabezpieczenie bramki.
|
Do góry
|
|
|
|
#628006 - 24/08/2006 15:50
|
journeyman
Meldunek: 12/12/2005
|
Quote:
Quote:
Wczoraj Bułgarzy z CSKA i Holendrzy z Twente nie potwierdzili swojej teoretycznej wyższości nad t.zw. słabeuszami. Poziom bardzo się wyrównał i ja w tym momencie już kończę ze składaniem kombi z kursami po 1.2 - 1.3. za duże ryzyko, bo zawsze trafi się jakaś oferma i zakład nie wchodzi.
Dlaczego twierdzisz ze Hajduk Kula to slabeusze. Zajeli 3 miejsce w lidze za crvena i partizanem. Wedlug mnie obecnie liga serbska jest duzo silniejsze niz liga bulgarska. Dla mnie osobiscie bede stawial na Hajduk w rewanzu
Tak jak napisalem wczeniej tak tez zagram kurs 5,5 obecnie w Bwin na hajduk. Takze ktos znasz Panowie sie myli z typami tylko czy ja czy Wy? Okaze sie po meczu
|
Do góry
|
|
|
|
#628007 - 24/08/2006 17:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/08/2006
|
Quote:
nikt nie gra pierwszego z dzisiejszych meczy
Ethnikos Achnas - Roeselare
ostatnio wszyscy grali na Belgów i się nie zawiedli... dzisiaj wyższy kurs... i ja znowu gram na nich...
2-1 wygrali i to powoduje, że nie mogą sobie odpuścić tego meczu tylko muszą powalczyć... a potencjał mają... i mogą spokojnie wygrać...
2,4 takiego kursu nie przeoczę...
mecz o 17:00
5-0 !!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|