To może uporządkujmy, żeby była jasnośco czym rozmawiamy
Przeczytałem wywiad z Kowalem i szczerze to 3/4 tego co mówi to prawda więc nie wiem o co kaman. O kwestiach stricte kibicowskich się nie wypowiadam bo daleko mi do Legii i nie wiem co tam w trawie piszczy w tych klimatach więc może w tym fragmencie rzeczywiście mija się z prawdą.
Ale to jest fundament jego wiarygodności. Z pełnym przekonaniem twierdzi, że Legia zerwała zgodę z Pogonią bo ta dymiła w Rzymie (????!), a Legia tam dymić nie chciała
. Każdy średnio zorientoweany w klimatach kibicowskich kibic w Polsce po takim zdaniu ma już wyrobioną opinię o człowieku który coś takiego powie. A przynajmniej wyczuje, że coś tu jest nie tak.
Dla mnie ten Leśniodorski to zwykły frajer i typowy przerost formy nad treścią. Zatrudnia jakiś kurwa naturszczyków, a potem płacz i zgrzytanie zębów. Ale chciał być trendy i wynalazł sobie blondynkę bez kwalifikacji na poważne stanowisko to ma za swoje.
Szkoda mi Legii jako klubu, ale nie szkoda mi Leśniodorskiego.
Jeżeli oglądałeś niedzielną konferencję to wiesz, że całą winę wziął na siebie. Po pierwsze obiektywnie, to prawda, on jako prezes za to odpowiada. Po drugie on jako właściciel traci na tym materialnie najwięcej. Po trzecie wielu kibiców z tym się zgadza: kobieta, murzyn i jeszcze w sumie nie wiadomo kto - to nie mogło się dobrze skończyć. Zachciało się multi-kulti, to teraz za to bekamy.
Na szczęście prezes wyciąga wnioski. Odwołaniem zajmują się ludzie którzy na prawdę znają się na takich postępowaniach. Zresztą bieżące doniesienia potwierdzają to w 100 procentach.
Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Nikt nie liczy na powodzenie odwołania chociaż z zasad fair play i ducha sportu jasno wynika, że to Legia powinna grać w 4 rundzie kwalifikacji. Byliśmy lepsi niezależnie od wkładu Bereszyńskiego. To powinno być jasne dla każdego.
Żeby była jasność. To My jesteśmy Wielka Legia. Niezależnie od uefa działaczy, idiotycznych zasad, będziemy zawsze. Jak nie w tym roku lm, to w następnym. Jak nie w następnym, to w kolejnych. Kwestia czasu.
Jeszcze w kwestii Leśnodorskiego
Nie wiem co rozumiesz przez "przerost formy nad treścią"
Na ten moment fakty są takie, że w krótkim okresie z Legii która była na poziomie czołówki ligi zrobił klub który tą czołówkę wyraźnie dystansuje.
Im bardziej ludzie którzy źle życzą Legii psioczą na Leśnodorskiego tym lepiej dla samej Legii.
Pozdro. Jeżeli, ktoś czegoś nie zrozumiał, a chce podyskutować, to proszę o priv.
Bóg z nami, chuj z nimi.
Legia albo śmierć.