Dzieki kolego
Krotki odpoczynek zrobil swoje, teraz pausa gdy nie zre. Do tego plaskie stawkowanie, kiedys odgryanie sie. Remisy pieknie wpadly, chyba wszystkie, ktore podalem (5?). Zagralem tez sporo spotkan, ktorych nie podalem, oczywiscie nie wszystkie byly trafne. Jutro kilka fajnych spotkan w CL. Zdecyduje sie raczej na szlagier w Paryzu. Barcelona, ktora nie stracila bramki od 06.08 w oficjalnym meczu, 8W1D grajaca ultra ofensywnie, z kilkoma znaczacymi zmianami skladzie, spisujaca sie nawet ponad oczekiwania swoich fanow, kontra PSG. Falstart w lidze, potkniecie w Amsterdamie, nie blyszczy. Ja wiem jednak, ze gwiazdy jakie tam graja, ciezko zmobilizowac przeciwko slabszym rywalom. Od dnia losowania, wszyscy w Paryzu zyja tylko tym spotkaniem. Doswiadczony juz i zgrany zespol z Parc des Princes, co roku systematycznie wzmacniany, moze wyrwac Blau Grane ze "snu" Mam nadzieje, ze zobaczymy piekny spektakl i co za tym idzie, grad bramek. Buki za bardzo faworyzuja gosci. PSG tego spotkania nie powinno przegrac. Kursy na doppel chance w granicach @2