Co te qrwy poznańskie wczoraj zrobiły, 10 zł do piachu, a miał cały zrobek pójść dzisiaj na adamka przed czasem
Typowe zachowanie drużyn prowadzonych przez wuefistę...
byłem na meczu, calkiem dobrze to wygladalo , wyszedlem 5 min przed koncem zeby uniknac korkow pozniej. Patrze dzisiaj a tu kurwa 1-1 Nic na to nie wskazywalo ze zremisuja
Co te qrwy poznańskie wczoraj zrobiły, 10 zł do piachu, a miał cały zrobek pójść dzisiaj na adamka przed czasem
byłem na meczu, calkiem dobrze to wygladalo , wyszedlem 5 min przed koncem zeby uniknac korkow pozniej. Patrze dzisiaj a tu kurwa 1-1 Nic na to nie wskazywalo ze zremisuja
wzięliście sobie trenera niby lepszego od Rumaka, ale wciąż jest to gość który roztrwonił przewag e punktową i przegrał Mistrzostwo Polski z Legią na 3 kolejki przed końcem sezonu - cudów bym się po nim nie spodziewał
wzięliście sobie trenera niby lepszego od Rumaka, ale wciąż jest to gość który roztrwonił przewag e punktową i przegrał Mistrzostwo Polski z Legią na 3 kolejki przed końcem sezonu - cudów bym się po nim nie spodziewał
Ja nie jestem za Lechem Mieszkam tutaj wiec na jakis mecz trzeba chodzic ogladac tych patałachow W moim sercu Zaglebie Sosnowiec i eLka
Nic nie wskazywało? Dotychczasowe mecze wskazywały. Mentalne zera! Szósty raz chyba nie mogą dowieźć prowadzenia.
Nic nie wskazywało? Dotychczasowe mecze wskazywały. Mentalne zera! Szósty raz chyba nie mogą dowieźć prowadzenia.
Największym transferem Lecha może być murawa.
Fakt, murawa jest tragiczna, myslalem ze cos sie polepszylo ale tragedia. Podbeskidzie nic nie gralo, troche fartu mieli i te błedy obroncow po straconej bramce a tak to bez szału. Ale Leszek za to powinien to spokojnie wygrac ze 3-0
Skład Chelsea 13. Thibaut Courtois 2. Branislav Ivanovic 24. Gary Cahill 26. John Terry (c) 28. Cesar Azpilicueta 21. Nemanja Matic 4. Cesc Fabregas 7. Ramires 8. Oscar 10. Eden Hazard 19. Diego Costa
Rezerwa Chelsea Petr Cech, Kurt Zouma, Filipe Luis, John Obi Mikel, Willian, Loic Remy, Didier Drogba
Skład Liverpoolu Simon Mignolet, Glen Johnson, Martin Skrtel, Dejan Lovren, Alberto Moreno, Steven Gerrard (c), Emre Can, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Philippe Coutinho, Mario Balotelli
Rezerwa Liverpoolu Brad Jones, Kolo Toure, Lucas Leiva, Joe Allen, Adam Lallana, Fabio Borini, Rickie Lambert