#6293342 - 06/08/2014 14:25
Re: Kibole [17]
[Re: Dindek]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
Lech ma coraz wiekszy kompleks LEGII dlatego tak na nich cisna a ze Legia sie rozwija do przodu to nic dziwnego i nie chybaj judaszow bylo wielu wsrod nich TY! To że Lech ma kompleks legii i że legia się rozwija to wyczytałeś z livescore czy xscore ? Przecież w życiu na stadionie legii nie byłeś a co dopiero na stadionie Lecha napinaczu internetowy
|
Do góry
|
|
|
|
#6293351 - 06/08/2014 14:33
[Re: simons1986]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
Lech ma coraz wiekszy kompleks LEGII dlatego tak na nich cisna a ze Legia sie rozwija do przodu to nic dziwnego i nie chybaj judaszow bylo wielu wsrod nich TY! To że Lech ma kompleks legii i że legia się rozwija to wyczytałeś z livescore czy xscore ? Przecież w życiu na stadionie legii nie byłeś a co dopiero na stadionie Lecha napinaczu internetowy No jest taki jeden kibic Lecha w tym temacie, który pisze tu tylko o Legii
|
Do góry
|
|
|
|
#6294698 - 07/08/2014 15:40
[Re: rcsade]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Czytaj dalej wyborczą to daleko w życiu zajdziesz. wyborcza to scierwo i z tym sie zgadzam ale to ze wklejam linka z tego miejsca nie znaczy ze to jedyne zrodlo - gdyby bylo to tylko na wyborczej to nawet bym tego nie otwieral ale jest w wielu innych miejscach, nawet na Waszych lokalnych portalach ...
|
Do góry
|
|
|
|
#6294700 - 07/08/2014 15:43
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
A poza tym zamiast szukac tutaj tlumaczen i glupich wykretow moze warto czasami sie po prostu przyznac do bledow ... Kradli dzieciom szaliki?
Kibic o nicku Frytkoscu z fanowskiej strony Borussii (borussia.com.pl) twierdzi, że skradziono mu szalik i czapkę Borussii. "Byłem na meczu, skroili mi szalik, kiedy sobie szedłem z dziewczyną, kolegą i jego żoną, kolesie z WKS-u idący grupą 15-osobową... Jeden podbiegł od tyłu, wziął szalik i zaczęli sobie rzucać między sobą, kiedy chciałem wystartować do jednego z nich, inny ściągnął mi czapkę z BVB, po usilnych staraniach odzyskania rzeczy podbiegło z pięciu innych i byli gotów się bić ze mną, krzycząc coś w stylu "wojna?". Wtedy już odpuściłem. I tak oto pozbyłem się szalika z 98' Champions League, który mialem 16 lat. Bydło i nic więcej..."
Tomek siedział na stadionie w sektorze 325: "Byliśmy świadkami, jak kibice WKS pod pretekstem sprzedawania cegiełek na oprawę patrzyli, gdzie siedzą kibice BVB, żeby zrobić zadymę. Upatrzyli sobie kibiców z Niemiec, rodzinę z dziećmi, wpadli do nich, poszarpali, pobili ich - tylko dlatego, że przeszkadzała im powieszona flaga BVB. Debile! debile! debile! A po meczu ściągali dzieciom szaliki z szyi. Ludzie, to jest chore! Wielcy kozacy! Bohaterzy! Mam nadzieję, że BVB już nigdy nie zagra w Polsce, bo wstyd mi za tych debili."
|
Do góry
|
|
|
|
#6295899 - 08/08/2014 02:08
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
Tomek siedział na stadionie w sektorze 325: "Byliśmy świadkami, jak kibice WKS pod pretekstem sprzedawania cegiełek na oprawę patrzyli, gdzie siedzą kibice BVB, żeby zrobić zadymę. Upatrzyli sobie kibiców z Niemiec, rodzinę z dziećmi, wpadli do nich, poszarpali, pobili ich - tylko dlatego, że przeszkadzała im powieszona flaga BVB. Debile! debile! debile! A po meczu ściągali dzieciom szaliki z szyi. Ludzie, to jest chore! Wielcy kozacy! Bohaterzy! Mam nadzieję, że BVB już nigdy nie zagra w Polsce, bo wstyd mi za tych debili."[/i]
Może Niemcy nie chcieli zapłacić za cegiełki?
|
Do góry
|
|
|
|
#6296319 - 08/08/2014 11:20
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/04/2005
|
To co odwalił wczoraj Lech to było frajerstwo 100-lecia... To co odwaliła Legia to jest frajerstwo 1000-lecia... Jak można w profesjonalnym klubie nie znać przepisów?! I niech nikt nie mówi/pisze, że zostali okradzeni przez UEFA tylko sami siebie wydymali i to bez mydła. Jeszcze gdyby Bereszyński grał cały mecz ale on wszedł w 87 minucie No kabaret jakich mało. Cały zarząd powinien z miejsca podać się do dymisji!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|