Takiego maila dostałem:
Z przyjemnością potwierdzamy otrzymanie Twojej wpłaty zwykłym przelewem bankowym. Wygląda jednak na to, że ta transakcja została zrealizowana przy użyciu rachunku bankowego należącego do innej osoby. Oto jej szczegóły:
Kwota: PLN 40
Aby ta płatność zasiliła Twoje konto, potrzebujemy Twojej pomocy. Zaloguj się do swojego konta, wejdź w zakładkę „Ustawienia” i wybierz jedną z poniższych opcji widniejących w zakładce „Weryfikacja”:
1. Zweryfikuj kartę kredytową / debetową
2. Zweryfikuj konto bankowe
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na naszej stronie internetowej. Zostaną wyświetlone, jak tylko wybierzesz preferowaną formę weryfikacji swojego konta.
Jeżeli dokonałeś już takiej weryfikacji, a ta transakcja – zrealizowana z rachunku bankowego należącego do innej osoby – ma charakter cykliczny, pobierzemy stosowną prowizję administracyjną w wysokości 10 EUR za przetworzenie tej wpłaty.
Przy kolejnych przelewach tego typu zachęcamy do korzystania z własnego rachunku bankowego. Więcej informacji o depozytach gotówkowych oraz wpłatach dokonywanych przez podmioty trzecie – możesz znaleźć w naszej sekcji Pomoc. (https://help.skrill.com/pkb_sc_article_FAQ?id=kA0D0000000Ci5p&l=pl&t=s)
problem w tym, że w "Ustawienia" -> "limity i weryfikacja" widzę tylko kwoty limitów i żadnych opcji weryfikacji tam nie ma.
W "karty i konta bankowe" mogę dodać kartę albo konto, ale tez nie ma nic na temat weryfikacji.
Czego nie rozumiem czy o co im może chodzić?
Pisanie do supportu mija się z celem. We wtorek wysłałem skany i do dzisiaj cisza.
Jeszcze jedno pytanie, może głupie. Czy jak zarejestruję kartę debetową i zrobię nią depozyt, konto bankowe do którego jest przypisana zostanie zweryfikowane? Ma ktoś może pomysł jak to najszybciej zrobić? Chodzi mi o weryfikację, nie o depozyt.