Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#647927 - 28/08/2006 20:59 Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
Mała rozgrzewka przed wrześniem, a potem pełna mobilizacja na ten właśnie miesiąc.Zamierzam podawać tutaj typy przez cały wrzesień.Same single, stawka w zależności od kursu, choć w głównej mierze będzie to 10j.Kursy ze wszystkich buków internetowych.Typy poparte krótkimi, albo dłuższymi analizami.We wrześniu mam zamiar wypracować zysk w granicach 200j.Zobaczymy.Życzcie mi powodzenia.

Morrison - Phau 1.44 Pinnacle 10j

Morrison zagra z prezentującym ostatnio tragiczną formę Niemcem.Phau w ostatnich 10 meczach tragiczny bilans 0:10 i nic nie wskazuje na to, aby miał dzisiaj poprawić ten bilans.Morrison łatwo przeszedł przez sito eliminacji i zakwalifikował się do turnieju głównego.Przed Us Open zagrał kilka dobrych meczy w challengerach, a wszcześniej zaliczył udany występ w Indianapolis, gdzie zagrał dobry mecz z Roddickiem, po którym niestety odpadł.Inny wynik niz wygrana Morrisona będzie dla mnie dużym zaskoczeniem.

Zheng - Peschke 1.21 Pinnacle 10j

Kurs może nie zachwycający, ale mecz wydaje się w miarę pewny.Zheng rozwija się z każdym turniejem i na hardzie radzi sobie całkiem nieźle.Ostatnio wygrała nawet turniej w Sztokholmie pokonując w finale w dwóch setach Myskine.Peschke natomiast od kilku ładnych miesięcy jest w tragicznej formie i ma problemy z przejściem pierwszej rundy w każdym turnieju.Powinno się obejść bez niespodzianki.

Do góry
Bonus: Unibet
#647928 - 29/08/2006 12:48 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Wczoraj tragiczny dzień z US Open A miałem przeczucie, że Phau się przełamie, ale nie miałem odwagi postawić odwrotnie Cienias ze mnie

Kosice - Zilina 2.50 expekt

Jedna z czołowych drużyn Corgon L. jedzie do beniaminka tej ligi, który ma nawet niezły start z trzema zwycięstwami w siedmiu meczach.Ale jak to zazwyczaj bywa beniaminek musi płacić frycowe z tuzami ligi.I tak też było w przypadku porażek z Ruzomberokiem i Duklą.Zilina od początku sezonu jest w gazie i wygrywa mecz za meczem.Pięć zwycięstw w siedmiu meczach.Oczywiście lepiej spisują się w domu, gdzie mają komplet punktów i imponujący bilans bramkowy, ale na wyjeździe też nie są chłopcami do bicia Ostatnio wbili sześć bramek innemu beniaminkowi, a więc problemów ze strzelaniem goli nie mają.Tutaj pewnie nie będzie takiego bombardowania, ale zwycięstwo powinno być.

Do góry
#647929 - 29/08/2006 13:33 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Karnten - Kapfenberg to score 1.52 Gamebookers

Mecze z udziałem drużyny Kapfenberg zazwyczaj obfitują w bramki.Szczególnie na wyjazdach.W trzech meczach jest to 6.3 bramki na mecz oraz 2 bramki strzelone na mecz.W całym dotychczasowym sezonie nie zdołali strzelić bramki tylko w ostatni piatek grając przeciwko będącemu w znakomitej formie liderowi.Karnten straciło do tej pory jedną bramkę grając u siebie, ale patrząc na przeciwników nie mozna się dziwić.Grali przecież z Austrią i Admirą, które mają problemy ze strzelaniem bramek.Patrząc na H2H można zauważyć, że w dotychczasowych meczach Kapfenberg strzelał przeciwnikom zazwyczaj więcej niż dwie bramki.Nawet, gdy grali na wyjeździe.Myślałem tutaj nad X2 po niezłym kursie, ale pozostanę tutaj przy bramce.

Z Austrii wygląda nieźle jeszcze Schwanenstadt, ale nie wiem co się stało z tą drużyną, która w zeszłym sezonie ledwo obroniła się przed degradacją.Jakieś trzęsienie ziemi w klubie i grają jak z nut.Ciekawe jak długo

Do góry
#647930 - 29/08/2006 17:17 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Mathieu - Goodall set hc 0:2.5 1.60 Gamebookers

Mathieu po świetnym French Open i niesamowitym pojedynku z Nadalem wyraźnie spuścił z tonu i w końcówce sezonu jakoś mu nie idzie.Przegrywa większość meczy i nie może złapać formy.Wydaje mi się, że Brytyjczyk jest w stanie urwać Mathieu przynajmniej seta, jeśli nawet nie powalczyć o win.Goodall głównie występuje w challengerach i futuresach, ale idzie mu tam całkiem przyzwoicie.Lubi grac na szybkich nawierzchniach.Powinien sprawić troche kłopotów będącemu bez formy Francuzowi.

Do góry
#647931 - 29/08/2006 23:19 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Oakland Athletics - Boston Red Sox 1.91 Pinnacle 10j

Boston od jakiegoś czasu jest osłabiony i widać to wyraźnie po ich ostatnich wynikach.Wydłużająca się lista kontuzjowanych ma duży wpływ na ich grę (2-8 w ostatnich 10 meczach mówi wszystko).Bez swoich dwóch najlepszych pałkarzy Ortiza i Ramireza Boston wyraźnie spuścił z tonu.Oakland natomiast wydaje się być ostatnio w niezłej formmie.Chłopaki wygrali 7 z ostatnich 10 meczy, w tym wczorajsze druzgocące zwycięstwo właśnie nad Bostonem aż 9:0.Dzisiaj może nie będzie tak wysokiej wygranej, ale powinni dać radę osłabionym przeciwnikom.Dzisiejszy pitcher Bostonu Beckett już dwa razy narzucał w tym sezonie przeciwko Oakland i jego bilans to 1-1 ERA 8.71.Prawie wszystkie plusy po stronie Oakland.Zobaczymy.

Do góry
#647932 - 30/08/2006 12:24 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Przegapiłem Querreya i teraz kurs nie nadaje się do grania.Pospadał do 1.3, gdzie na początku można było złapać ok. 1.8.Szkoda, bo Amerykanin wydawał mi się pewniakiem na dzisiaj.Zobaczymy.Mam nadzieję, że dzisiaj coś pograją.

Myskina - Azarenka 3.40 Betfair 10j

Mecz przerwany przy stanie 1:0 dla Azarenki.Chociaż babski tenis jest zdradliwy i może się tam zmienić wszystko w ciągu sekundy to spróbuję tutaj troszkę zaryzykować.Już na początku meczu Azarenka pokazała, że nie będzie to łatwa przeprawa dla Myskiny łamiąc ją na przywitanie Rok temu wygrany turniej juniorski, a więc dziewczyna dobrze się czuje na hardzie i na pewno łatwo się nie podda.Myskina po turnieju w Sztokholmie, gdzie doszła do finału i łatwo przegrała z Zheng, nie pokazała nic szczególnego, przegrywając dwa kolejne turnieje w pierwszych swoich meczach.Azarenka także nie zachwyca, ale to jeszcze młoda zawodniczka, a więc ma prawo Skoro Radwańskie pokazały, że z Myskiną da się powalczyć to czemu nie ma tego zrobić także Azarenka.Obie spotkały się już dwa razy w tym roku i w obu meczach górą była Rosjanka, ale po ciężkich pojedynkach.Wcale nie były to łatwe wygrane.A więc może do trzech razy sztuka

Fish - Djokovic 1.64 Pinnacle 10j

Tutaj też kurs może spaść targicznie tak jak w przypadku Querreya, a więc trzeba kuć żelazo póki gorące.Djoko wydaje się mieć więcej do zaoferowania na korcie niż Fish.Jeden z większych talentów w ATP w tej chwili.W pierwszej rundzie rozprawił się gładko z Youngiem, natomiast Fish nie zachwycił z Greulem.Djoko świetny występ na French Open, później na Wimbledonie, gdzie odpadł po zaciętym pięciosetowym pojedynku z Ancicem, a następnie dwa finały na clayu (wygrana w Amersfoort).Wyniki mówią same za siebie.Jakoś nie widzę, aby przeciętny Fish mógł mu przeszkodzić w awansie do trzeciej rundy

Rozważałem jeszcze Perry i handi 5.5 na Mattek.Ciekawe jak się zaprezentują.O ile wyjdą na kort

Do góry
#647933 - 30/08/2006 13:37 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Tubize - Lommel 2.40 Centrebet 10j

Za często nie gram tej ligi, ale trzeba spróbować swoich sił i tutaj Lommel wydaje się być tutaj dobrym wyborem.W zeszłym sezonie jako beniaminek ligi zdołali zdobyć drugie miejsce i widać, że zespół ma wysokie aspiracje, aby szybko awansować do Jupiler League.Trzecią lige wygrali w cuglach, a teraz w drugiej są jednym z czołowych zespołów.Tubize natomiast nie zachwyca i jest raczej średniakiem 2de klasse.W pierwszej kolejce wygrali łatwo z Dessel 3:0, ale jest to raczej outsider tej ligi ciągnący się w ogonie i ta wygrana raczej nie robi na mnie większego wrażenia.W zeszłym sezonie dwa łatwe zwycięstwa Lommel 4:0 u siebie i 3:1 na wyjeździe.Miejmy nadzieję, że dzisiaj chłopaki tez się postarają o taki rezultat.Chociaż w Belgii na wyjazdach gra się raczej ciężko to wierzę, że zwycięsko z tej potyczki wyjdą goście.

Do góry
#647934 - 30/08/2006 14:24 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Jenkins - Bjorkman 2.81 Pinnacle 10j

Może i Jenkins nie jest w najlepszej formie, ale grać w tenisa potrafi i w zeszłym roku dał trochę zarobić.A już szczególnie przeciwko zmęczonemu i mającemu problemy ze zdrowiem dziadkowi Bjorkmanowi można spróbować postawić na Jenkinsa.Gra u siebie, dysponuje niezłym serwisem i na pewno ma więcej zdrowia niż Jonas.Spróbuję.

Do góry
#647935 - 31/08/2006 13:34 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Jenkins mnie wczoraj załamał.Chłopak w najważniejszych momentach każdego seta był łamany i dał ciała.Stary wyjadacz Bjorkman załatwił pewnie gówniarza doświadczeniem. Dzisiaj poszukam trochę niespodzianek u pań.

Bremond set hc 1.5:0 - Kirilenko 1.80 Gamebookers 10j

Wydaje mi się, że to dobra decyzja.Bremond znakomicie pokazała się na Wimbledonie, gdzie dała radę dojść aż do ćwierćfinału.Zagra dzisiaj z będącą raczej bez formy Kirilenko, która ostatnie miesiące ma strasznie słabe.Grały już ze sobą w tym roku na French Open, gdzie wygrała Kirilenko.Był to zacięty trzy setowy pojedynek, który wygrała Kirilenko 8:6 w trzecim secie.Jeśli dobrze pamiętam to była tam w niezłych tarapatach i Bremond serwowała chyba kilka razy na mecz i nie dała rady.Bremond na pewno jest w stanie powalczyć przynajmniej o seta, jeśli nawet nie o zwycięstwo.

Rezai set hc 1.5:0 - Safarova 1.80 Gamebookers 10j
Trochę nie rozumiem GB.Jeśli dobrze widzę to na hc mają 1.80, a na przynajmniej jeden set Rezai 1.36.No to ja biorę hc Rezai nie jest jakimś ułomkiem, aby nie mogła powalczyć z Safarovą.Oczywiście bardziej jej leży clay, ale jest to utalentowana zawodniczka i nie wierzę, że tak łatwo odda mecz na hardzie.Szczególnie, że Safarova do wielkich zawodniczek nie należy.Obie są młode, a więc nie widzę tutaj przewagi doświadczenia.Safarova najlepsze wyniki w tym roku osiągała raczej na początku sezonu, a teraz gra tylko przeciętnie i nie widzę powodu, dla którego Rezai nie miałaby powalczyć przynajmniej o seta.Safarova zaskoczyła w pierwszej rundzie wygrywając ze Stosur, ale tutaj spodziewam się bardziej wyrównanego meczu z Rezai niż to sugerują kursy.Jeśli pokonała Groenefeld to musi sobą Francuzka coś prezentować.

Schiavone - Mirza set hc 0:1.5 1.90 Interwetten 10j
No i kolejny handi na przynajmniej jednego seta.Tym razem Mirza.Widziałem ją kilka razy w akcji i dziewczyna naprawdę umie grać w tenisa Szczególnie na hardzie, jako, że jest to jej ulubiona nawierzchnia.Schiavone pląta się zawsze gdzieś w czołówkach i jest wysoko w rankingu, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć jej spektakularnych sukcesów.A teraz, gdy wydaję się być w średniej formie, nie moge zrozumieć tak niskich kursów na nią przeciwko Sanii.Mirza po przynajmniej jednego seta come on !!!

Azarenka i Daniilidou....hmmm.Ciekawy mecz może być między Azarenką i Jackson.Dwie młode strzelby.Widzę Azarenkę jako wygraną.Nie wiadomo co zagra czołg przeciwko Elenii, ale Daniilidou pokazała się nieżle w pierwszej rundzie przeciwko Perry i może powalczyć, ale odpuszczam i tylko poobserwuję.

Do góry
#647936 - 31/08/2006 16:55 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Azarenka - Jackson 2.26 Pinnacle 10j

Wydaje mi się, że szanse w tym meczu są 50/50, a więc wezmę Azarenkę po kursie powyżej 2.00.Wczorajsze zwycięstwo nad Myskiną na pewno robi na mnie większe wrażenie niż pokonanie słabej Pironkovej przez Jackson.Nie sądzę, aby po wyeliminowaniu takiej przeciwniczki, Azarenka tak łatwo odpuściła i dała się wywalić z turnieju.Moja sympatia jest po stronie Azarenki, a więc to jej zaufam

Do góry
#647937 - 31/08/2006 23:25 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Morrison - Phau 1.44 Pinnacle 10j 3:6 6:7 4:6
Zheng - Peschke 1.21 Pinnacle 10j 6:4 5:7 7:5
Kosice - Zilina 2.50 expekt 10j 0:2
Karnten - Kapfenberg to score 1.52 Gamebookers 3:1
Mathieu - Goodall set hc 0:2.5 1.60 Gamebookers 6:3 6:2 3:6 6:3
Oakland Athletics - Boston Red Sox 1.91 Pinnacle 10j 2:1
Myskina - Azarenka 3.40 Betfair 10j 4:6 2:6
Fish - Djokovic 1.64 Pinnacle 10j 6:7 4:6 6:3 6:7
Tubize - Lommel 2.40 Centrebet 10j 0:2
Jenkins - Bjorkman 2.81 Pinnacle 10j 5:7 4:6 4:6
Bremond set hc 1.5:0 - Kirilenko 1.80 Gamebookers 10j 2:6 3:6
Rezai set hc 1.5:0 - Safarova 1.80 Gamebookers 10j 7:6 2:6 6:4
Schiavone - Mirza set hc 0:1.5 1.90 Interwetten 10j 5:7 6:1 6:2
Azarenka - Jackson 2.26 Pinnacle 10j 6:3 6:2

Typy trafione: 11
Typy nietrafione: 3
Skuteczność: 78,57%
Średni kurs typów trafionych: 2,01
Zysk: +81,40j
Yield: 58,14%

Ponad 80j zysku w 4 dni Mi to pasuje Forma na wrzesień przygotowana odpowiednio.Teraz tylko bojowe zadanie ją utrzymać i będzie dobrze

Do góry
#647938 - 31/08/2006 23:29 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

cholera przy azarence z myskina powinno być może jakiśmoderator to porawić dla mnie ? a potem skasować tego posta? z góry dzięki

Do góry
#647939 - 01/09/2006 13:11 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Fortuna - Dordrecht 2.00 Expekt 10j

W zeszłym roku Fortuna zdołała zdobyć zaledwie 17 punktów, wygrywając przy tym tylko dwa mecze, a kilka remisując.Nie sądzę, aby w tym roku miało w klubie miejsce jakieś trzęsienie ziemi i chłopaki nagle zaczęli grać jak z nut.Zdobyli do tej pory cztery punkty u siebie grając raczej ze słabo spisującymi się na wyjazdach drużynami Zwolle i Eindhoven.Za to grając na wyjeździe przegrywali różnicą dwóch bramek.Dordrecht natomiast rozpoczął sezon znakomicie wygrywając 3 z 4 dotychczasowych meczy i jeden remisując na wyjeździe ze Zwolle.W zeszłym sezonie dwa łatwe zwycięstwa Dordrechtu 6:1 u siebie i 3:0 na wyjeździe.Do teog Dordrecht wygrał 3 z ostatnich 4 wyjazdów do Sittard.Po kursie w okolicach 2.00 można spróbować.

Poszukamy dzisiaj niespodzianek u pań Nie będę się za bardzo rozpisywał, bo o większości z nich już pisałem.

Azarenka - Chakvetadze 3.00 bet365 10j

Jeszcze raz na Azarenkę.Panienka dała już trochę zarobić, a więc zaufam jej jezcze raz.Dwa świetne pojedynki do tej pory z Myskiną oraz utalentowaną Jackson.Rywali zmiecione z kortu.Chakvetadze natomiast pokonała Suchą i Bondarenko co na pewno musi robić mniejsze wrażenie niż wyniki Azarenki.Mecz chyba będzie bardziej wyrównany niż to wskazują kursy, a więc można spróbować.Typ na hc +1.5 seta pewnie będzie ciekawy i dosyć pewny po kursie gdzieś 1.80 na Azarenke.

Schiavone - Peer 2.15 Eurobet 10j

Wczoraj grałem przeciwko Schiavone i dzisiaj spróbuję jeszcze raz.A że Peer wydaje mi się lepszą zawodniczką niż Mirza i czuje się dobrze na hardzie to dają jej gdzieś 50% szans na wygranie tego meczu.Po kursie 2.15 można zatem spróbować.

Jankovic - Vaidisova 2.54 Pinnacle 10j

Jankovic wydaje się być tutaj lepszym wyborem.Ostatnie tygodnie przed US Open miała znakomite.Dotarła nawet do finału w Los Angeles, gdzie przegrała po zaciętym 3 setowym pojedynku z Dementievą.Vaidisova rozegrała wczoraj 3 setowy pojedynek z Jidkovą, która jest sklasyfikowana na 445 miejscu w rankingu.To nie świadczy najlepiej o jej formie.I wydaje mi się, że ostatno nieco spuściła z tonu, a Jankovic jest w niezłej formie.Po tym kursie sopróbuję Jankovic.

Rezai - Kirilenko 3.00 Ladbrokes 10j

Po dwóch łatwych zwycięstwach Marii może się wydawać, że dziewczyna złapała formę, ale spójrzmy na jej przeciwniczki.Schruff i Bremond??? To chyba nie jest najwyższa półka.Wydawało mi się wczoraj, że Bremond powalczy, ale jednak nie.Dzisiaj natomiast powinno być już znacznie lepiej, bo Rezai na pewno postawi znacznie trudniejsze warunki Kirilenko niż jej poprzednie rywalki.Mimo wszystko pokonanie Groenefeld i Safarovej cenię wyżej niż wyniki Kirilenko na Us Open i to Rezai zaufam w tej parze.Tutaj podobnie jak w przypadku Azarenki można daćhc na +1.5 seta na Rezai za 1.80.Powinno siąść

Z panów fanie wygląda Mathieu, który odprawił z kortu łatwiej niż myślałem Goodalla i teraz zmiarzy się z Moyą, który na Us Open jakoś nigdy nie zachwycał.Kiedyś chyba udało mu się raz dojść do półfinału

Do góry
#647940 - 01/09/2006 13:37 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Mołdawia - Szwajcaria 1.80 Stan James 10j

Szwajcaria wydaje się być oczywistym faworytem w tym spotkaniu.Z takimi zawodnikami na pokładzie jak Djourou, Barnetta, Dzemaili, Margairaz i Vonlanthen, którzy z wyjątkiem Vonlanthena reprezentowali swój kraj na mistrzostwach, Szwajcarzy powinni dać radę przeciętnej Mołdawii.Po remisie Anglii z Mołdawią muszą dać z siebie wszystko i wywieźć z terenu przeciwnika trzy punkty jeśli chcą mieć komfortową sytuację przed ostatnim meczem z Anglią, który zadecyduje o awansie.

Do góry
#647941 - 02/09/2006 07:05 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Fortuna - Dordrecht 2.00 Expekt 10j 0:4

Schiavone - Peer 2.15 Eurobet 10j 3:6 7:6 6:7

Jankovic - Vaidisova 2.54 Pinnacle 10j 5:7 6:3 6:2

Rezai - Kirilenko 3.00 Ladbrokes 10j 6:3 6:1

Mołdawia - Szwajcaria 1.80 Stan James 10j 1:3

Typy trafione: 16
Typy nietrafione: 3
Skuteczność: 84,21%
Średni kurs typów trafionych: 2,10
Zysk: +146,30j
Yield: 77,00%

Nie wiem, czy dawac coś dzisiaj, czy nie.Jestem po niezłej popijawie, a na małym kacyku źle mi się typuje, a więc trzeba się zastanowić W każdym razie, w grze została jeszcze Azarenka, która powinna powieźć dzisiaj Czaki.

Do góry
#647942 - 02/09/2006 17:09 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Nie chce przestać padać w Nowym Jorku, a więc weźmiemy się za bary z belgijską 2de klasse

Lommel -0.5 - OH Leuven 2.03 Pinnacle 10j

Główny kandydat do awansu Lommel podejmuje chłopaków z Leuven.W zeszłym sezonie Lommel skończyło tylko 2 punkty za Mons.Chłopaki byli niesamowici na własnym obiekcie wygrywając aż 12 na 16 meczy i tylko jeden przegrywając.Leuven nie jest taką słabą drużyna, bo zajęli miejsce w górnej połowce w zeszłym sezonie, ale drużyna ta traci na wartości grając na wyjazdach.A, że wybierają się do jednej z najlepiej grających na własnym boisku drużyn to można się spodziewać zwycięstwa gospodarzy.Leuven zaczęło ten sezon remisując oba swoje mecze przeciwko raczej przeciętnym ekipom Ronse i Mechelen, a więc te wyniki nie robią wrażenia.W zeszłym sezonie było 2:0 dla Lommel w domu, ale na wyjeździe nie dali rady i przegrali 1:2.Miejmy nadzieję, ze powtórzą wynik z zeszłego roku i dadzą zarobić po niezłym kursie.

Antwerp - Tubize 1.70 Eurobet 10j

Kiedyś jedna z czołowych drużyn w Belgii, teraz tylko w drugiej lidze, ale mimo to Antwerpia nadal jest groźna na własnym obiekcie.Tubize natomiast z sezonu na sezon gra coraz gorzej, traci dobrych zawodników i zajmuje coraz niższe miejca na koniec roku.W zeszłym sezonie dwa łatwe zwycięstwa dla Antwerp 3:1 na wyjeździe i 4:1 w domu.Chłopaki z Antwerp nieźle zaczęli sezon zdobywając 4 punkty przeciwko prezentującym raczej dosyć wysoki poziom Eupen i Waasland.Miejmy nadzieję, że po tym meczu ich konto wzbogaci się o trzy punkty i będą już ich mieli siedem

Do góry
#647943 - 03/09/2006 11:46 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Morton - Alloa 1.40 Centrebet 10j

Prawdopodobnie najsilniejsza drużyna w tej chwili w 2nd division Morton podejmuje średniaka Alloa.Morton świetnie zaczął sezon zdobywając 10 punktów w czterech meczach.Drużyna ma w tym sezonie awansować i jestem pewien, że właśnie tak się stanie.Po awansie Gretny to włąśnie oni będą rozdawać karty w tej lidze i za dużo punktów na własnym obiekcie raczej nie stracą.Poprzednie spotkania wygrali komfortowo, co świadczy o tym, że nie mają problemów ze strzelaniem bramek.Alloa grała we wtorek ciężki mecz zakończony dogrywką przeciwko Ross County, co także może mieć swoje odbicie na ich dzisiejszym meczu.Nie widzę tutaj innego rozwiązania niż łatwe i przyjemne zwycięstwo gospodarzy.Każdy inny wynik będzie dla mnie dużym zaskoczeniem.

Do góry
#647944 - 03/09/2006 12:23 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Macedonia - Izrael 1.72 Ladbrokes 10j

Po pierwszych meczach eliminacyjnych faworyt w tym meczu może być tylko jeden.Macedonia została łatwo pokonana przez słabą Portugalię, a Izrael odprawił 88:81 BiH.W takiej sytuacji w jakiej jest Izrael chyba nie robi im dużej różnicy, czy grają na wyjeździe wydaje mi się, że można im zaufać

Do góry
#647945 - 03/09/2006 13:39 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Poszukamy jeszcze dzisiaj niespodzianek u panów Tylko niech dzisiaj ich wypuszczą na te korty Krótkie analizy.

Robredo - Wawrinka 2.90 Interwetten 10j

Robredo pokonał do tej pory raczej słabych przeciwników.Saretta bez formy i Lee, który zawsze dobrze gra na hardzie, ale spektakularnych sukcesów nie osiąga.Robredo rozegrał dobry turniej w Cincinnati, ale poza tym na hardzie raczej nic wielkiego nie pokazał.Wawrinka na pewno postawi mu dzisiaj trudniejsze warunki i przy odrobinie szczęścia może to wygra.

Gaudio - Gicquel 2.38 Paddy Power 10j

Gaudio nigdy nie był wybitnym zawodnikiem na hardzie i był już wyrzucany przez większość w poprzednich rundach, ale jakoś udało mu się je przejść.Gicquel pokonał w poprzedniej rundzie będącego w niezłej formie Ferrero i to musi robić wrażenie.Damy szansę na wykazanie się Gicquelowi Kursy trochę pospadały, ale chyba jeszcze nadają się do grania >2.00

Youzhny - Ferrer 2.78 Pinnacle 10j

Może i Ferrer awansował do trzeciej rundy, ale pokonani przeciwnicy nie robią dużego wrażenia.Almagro, który dostaje na hardzie po dupie od wszystkich i przeciętny Gimelstob.Youzhny pokonał Hrbatego i zdołał wyjść zwycięsko z meczu przeciwko Massu, gdzie dostawał już 0:2.Mecz raczej będzie bardziej wyrównany niż to wskazują kursy i zaufam tutaj Youzhnemu.Trochę go nie lubię, bo czasami potrafi sprawić niemiłą niespodziankę, ale mimo to dam mu szansę na wykazanie się

Do góry
#647946 - 04/09/2006 11:06 Re: Randall >>>> typy z analizami
Randall Offline
Carpal Tunnel

Azarenka - Chakvetadze 3.00 bet365 10j 4:6 3:6

Lommel -0.5 - OH Leuven 2.03 Pinnacle 10j 1:2

Antwerp - Tubize 1.70 Eurobet 10j 3:0

Morton - Alloa 1.40 Centrebet 10j 4:0

Macedonia - Izrael 1.72 Ladbrokes 10j 90:87

Robredo - Wawrinka 2.90 Interwetten 10j 6:3 6:4 6:2

Gaudio - Gicquel 2.38 Paddy Power 10j 0:6 6:4 6:4 1:6 6:7

Youzhny - Ferrer 2.78 Pinnacle 10j 4:6 6:4 7:5 6:4

Typy trafione: 20
Typy nietrafione: 7
Skuteczność: 74,07%
Średni kurs typów trafionych: 2,29
Zysk: +148,90j
Yield: 55,15%

Ostatnio trochę gorzej, chyba przez moje gapiostwo, bo opuściłem kilka ładnych zakładów.Ale i tak na mały plus.Trzeba się rozejrzeć za czymś na dzisiaj.Walczymy dalej !!!

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08