Meldunek: 18/09/2012
coś czuje że Wilder z takim ciosem pozamiata na ringach przez najbliższe lata. Choć akurat znokautowanie Szpili to żaden wyczyn, nawet amatorzy go kładli na dechy
Jakby nie reklamy to 3 runda i Szpilka leży a tak Wilder musiał kontraktów dotrzymać. Teraz Szpilka : Haye i niech dres o mentalności dziecka wraca do kraju w KSW mu z Pudzianowskim show zrobią.
Meldunek: 16/05/2006
Jak wczoraj pisałem spece z wysp dawali 6-8 rund , albo mistrzunio chciał trochę przeboksować albo co jest najbardziej prawdopodobne zlekceważył kandydata. Czekał na swój moment bo wiedział , że szczęka Szpilki jest słaba i jeden cios załatwi sprawę , no i tak niestety się stało.
napisz mu to na jakims fejsie, i podaj mu swoj adres, pot ci bedzie jajami splywal
dla mnie szpilka to taki sam frajer jak ty, mega pizda w necie, a na ringu pokazal klase niech spierdala
przeciez to ty z siebie pizde robisz i niedrozwinietego debila, wszystko co polskie to hejtujesz, jakis uraz polskosci masz, bywa i tak ale mnie to nie wzrusza, jak takis kozak przez kabel to zrob jak napisalem, to ci szila tak morde obije ze moze nbierzesz troche pokory i szacunku
napisz mu to na jakims fejsie, i podaj mu swoj adres, pot ci bedzie jajami splywal
dla mnie szpilka to taki sam frajer jak ty, mega pizda w necie, a na ringu pokazal klase niech spierdala
przeciez to ty z siebie pizde robisz i niedrozwinietego debila, wszystko co polskie to hejtujesz, jakis uraz polskosci masz, bywa i tak ale mnie to nie wzrusza, jak takis kozak przez kabel to zrob jak napisalem, to ci szila tak morde obije ze moze nbierzesz troche pokory i szacunku
szpilka to pajac poczytaj komentarze na onecie to nie jest tylko moje zdanie ale wiekszosc zdrowych ludzi tak mysli. typowy burak i dobrze sie stalo ze dostal wpierdol ze musial karetka do szpitala wyjechac. Ale juz widze ze na facebuku publikuje idiotyczne fotki ze niby nic mu nie jest i juz chce do domu typowy imbecyl heheh, wstyd na caly kraj,
Meldunek: 11/08/2013
Już się tak nie rozpędzajcie, sam nie lubię Szpilki, ale teksty typu 'kelner' są niesprawiedliwe (odwołanie do komentarzy Onetu - żałosne). Walczył z gościem, który 99% walk kończy w ten sposób