Witam, to moj pierwszy post na forum i chcialbym odrazu zalozyc temat gdzie bede umieszczal moje prywatne typy. Beda one przewaznie SINGLAMI, rzadziej dublami a bardzo rzadko jakimis combosami. Bede uzywal stawek 1-10 u gdzie 10/10 to 3% kapitalu. Kazdy ma swoj tak zwany money management dla mnie przypada max bet 3% kapitalu. Moje typy beda wykonywane bez analizy poniewaz poswiecam na nia duzo czasu prywatnie i nie bede mial juz czasu przedstawic jej juz tutaj. Na poczatku moze nie bede jakims zaufanym uzytkownikiem ale mysle ze z czasem ktos dostrzeze moja prace. Jak w temacie Bukmacherka to nie sprint, to maraton.
Prosze nie wpisywac sie w temacie, jedyne uwagi oraz spostrzezenia prosze wysylac na PM
Kursy beda glownie z bukow azjatyckich, bardzo rzadko z betandwin gdzie niekazdy moze postawic tyle ile by chcial, napewno nie spotkacie sie z sytuacja ze wezme typ z betandwin i zagram go 8-10/10 bo jest to suma niemozliwa do postawienia tam. Bede staral sie pisac tez o limitach w danym buku. Mam nadzieje na udana wspolprace, i dziekuje, zaraz przedstawiam moje typy na weekend.