chciałbym żeby tak choć raz dobra passa przyszła wtedy kiedy pilnie potrzeba uciułać trochę grosza
niestety tak nie ma chudy
ja mam tak w życiu że jak braknie siana to wiatr w oczy, kanary, komornicy, w robocie porażki a nawet z dupami kaszanka
a jak przyjdzie dobra passa w graniu to pieniądze z innych źródeł same przychodzą, raz tak miałem że szedłem wypłacić wygraną i na bankomacie portfel znalazłem jakieś babki, 370 zł w środku było, po danych z dokumentów znalazłem pannę na facebooku, szybka ustawka no bo od razu myśl "a może pójdzie ze mną na kawę a potem opierdoli kebaba" a tu chuj panna przyszła ze swoim boyfrendem co mnie zasmuciło, tego samego dnia co oddałem portfel z sianem to sam zgubiłem 5 paczek na imprezie, wracajać z imprezy wkurwiony i najebany (za pożyczone) wylądowałem na wytrzeźwiałce a potem jeszcze kurwa jego mać kanary mnie trafiły jak wracałem na kacu po nie całej dobie bo chuje w "hotelu" zajebali mi wszystkie drobne z kieszeni.
jak jest dobrze to jest wspaniale a jak się pierdoli w moim życiu to po całości !