Myślę że co do meczu lisów warto zagrać że do przerwy będzie prowadzić Newcastle
Tak z ciekawości, po czym wnosisz?:)
Kurs jak kurs ale dwa ostatnie spotkania miedzy nimi to 3 gongi i Sroki leżały i kwiczały, do tego wykartkowane solidnie.
Domyślam się, że osoba grubego Benka jako nowej miotły ma coś tutaj wnieść. Tylko Benek pierwsze mecze miał słabe z pamięci jako trener Chelsea 0-0 z City, z Realem pierwszy mecz na turnieju z Romą 0-0 i w karnych w czapkę, w Napoli nie pamiętam jaki był pierwszy mecz ale pierwszy ważny to był mecz/rewanż z Baskami gdzie wylecieli w kosmos z LM, obejmował zespół z czołówki wzmocniony za ponad 100 baniek i na koniec pierwszego sezonu został na ledwo na 3 miejscu, czyli Benitez kosztował Napoli na wejściu jakieś 100 kilkadziesiąt baniek, 100 na transfery plus pewnie ze 30-40 straconych z powodu braku awansu do LM.
Nie wiem w czym upatrujesz tutaj okazji ale Benek to nie jest wybitny trener, sorry, nie mówię też, że jest jakimś dramatem, ale na pewno jest przereklamowany i skoro niespecjalnie radził sobie z naprawdę dobrymi klubami to co ma osiągnąć ze Srokami??:)
Oczywiście, może dziś i Sroki wygrają cały mecz, to Anglia i jest to możliwe tylko kurs na win do przerwy ma się nijak do faktów o grubym Benku, statystyk Srok i h2h między dzisiejszymi rywalami:)
ale się rozpisałem
no tak, ale Benek u mnie na celowniku od dawna i śledzę go pilnie
Co do samych typów, to idąc w ślad za Twoim pomysłem, lepiej szukać tam gdzie nikt nie patrzy, bts do przerwy w okolicach @5, mogę przyjąć wersję, że nowa miotła wyzwoli dodatkowe pokłady sił w drużynie gości ale to wszystko, Lisy to nie Piast;-)