AEK -Anderlecht 1 1.90 1-1

Anderlecht mnie nie przekonuje w tym sezonie, do tego slaba liga belgijska naprzeciwko ciezki teren grecki oraz swietnie poukladana druzyna grajaca zespolowo, w eliminacjach dosc latwo AEK ogral Hearts 2-1 i 3-0 a mysle ze to zespol pokroju Anderlechtu..dla mnie 3punkty zostaja w Grecji..
CSKA Moskwa -Hamburg X 3.20 1-0

HSV po porazce w pierwszym meczu teraz musi zdobyc jakis punkt, rosjanie grozni ale mysle ze pilka niemiecka to jednak troszke wyzszy poziom wciaz...wiec mysle ze padnie podzial punktow..
Celtic- KOPENHAGA X2 2.18 1-0

Celtic wcale nie gra tak dobrze jak na to wskazuja wyniki i nawet przegrana 2-3 z MU nie zmieni mojego zdania ze to zespol przecietny a z im slabszym przeciwnikiem gra tym wieksze ma problemy...Kopenhaga ma swietnie poukladana obrone a mysle ze jedna z kontr na poczatku meczu moze nieco ochlodzic zapedy Celticu...odradzam szczerze granie "1" po tak nedznym kursie...
REAL MADRYT -Dynamo HT 1 1.50 3-0

kurs mizerny ale Real juz po pierwszych 10min powinien prowadzic..roznica klas ogromna i mysle ze wielki Real wraca wreszcie do normalnej gry...
Benfica-Manchester Utd HT X 2.00 0-0

jakos nie moge sobie wyobrazic innego wyniku do przerwy, ba na 80% bedzie to dla mnie wynik 0-0, Benfica grozna jak pamietamy z zeszlego sezonu...mysle ze MU duzo traci ze swojej wartosci na wyjazdach...
Steaua- LYON Lyon NIE straci bramki 2.26 0-3

ciezki typ, ale nie podejmuje sie tu typowania 1X2 w tym meczu, wg mnie bedzie to zupelnie inny mecz z underem w roli glownej, mecz walki Bukareszt bedzie chcial zdobyc chociaz punkt a o sile rywala wiedza, ciezko sie gra z Lyonem tym bardziej jak sie straci z nim bramke, wiec taktyka rumonow bedzie polegala nie stracic wiec Lyon tez za bardzo nie bedzie sie odkrywal, mecz walki dla mnie a jesli Lyon zagra uwaznie z tylu to stracic nie powinni..
ARSENAL -FC Porto 1 1.42 2-0

nedzny kurs, ale w Londynie urwac punkty Arsenalowi jest ciezko a zespol gra w LM lepiej niz w lidze..przyjedzie przecietne w europie fc porto...mysle ze sila razenia Arsenalu za duza po wygranych z MU i Sheff zlapali wiatr w zagle..
Lille-AC Milan under 2.50 1.55 0-0

dwa underowe zespoly ..jesli ktoras z druzyn nie strzli szybko bramki i do przerwy nie bedzie n 1-1 to o under nie ma sie co martwic..
sroda 27.9
Inter-Bayern HT 2.05 0-0

mecz walki Inter po 1 meczu nieoczekiwanie 0 punktow po porazce ze Sportnigiem 0-1, do przerwy bedzie wielkie "macanie" przeciwnika i mysle ze uwazna gra Bayernu w obronie nie pozwoli na strate bramki..chociaz ostatnimi wynikami Bayern rozczarowuje..Inter mysle ze nie az tak silny jak to wyglada w lidze wloskiej
VALENCIA -Roma 1 1.87 2-1

Valencia zaczela caly sezon koncertowo, wyniki ma swietne strzela bramki w kazdym meczu, remis w Barcelonie 1-1 w weekend, przyjezdza Roma ktora niby ma sklad trenera ale tak naprawde dobra jest na slabych..tydzien temu przegrali u siebie z Interem 0-1 zdecydowanie Valencia!
LEWSKI -Chelsea Lewski STRZELI 2.30 1-3

to ze pierwszy mecz przegrali z Barca 0-5 nic nie swiadczy o tym ze to zly zespol, i mysle ze wlasnie u siebie beda walczyc a Chelsea o ile przeraza nazwa i skladem tak gra juz nie, Terry robi koszmarne bledy w obronie i lepiej teraz wyglada gra ofensywna niz defensywna niebieskich..po takim kursie sporbuje ze Lewski strzli gola i wcale mnie nie zdziwi jak przegra ale 1-4...
LIVERPOOL -Galatasaray Liv NIE straci bramki 1.80 3-2

Liv wraca chyba na swoje tory tzn dobrze z tylu nie stracic bramki a ofensywa cos strzli..w dwoch ostatnich meczach nie stracili bramki a widac ze taktyka Beniteza polega na tym, nawet w pierwszym meczu z PSV bylo to tez widac..mysle ze Galata nic nie strzli, obawiam sie zeby to nie byl ten z tych meczy 6-2..ale nie wydaje mi sie..
Spartak Moscow - Sporting Lisabon under 2.5 1.60 1-1

Bordeaux - PSV Eindhoven under 2.5 1.55 0-1

Werder Bremen - FC Barcelona under 2.5 2.00 1-1

trzy mecze i argumentacja ta sama..mecze walki z ktorych zadna druzyna nie bedzie chciala pierwsza stracic bramki..i o ile moze dziwic typ Barcy na under tak przypomne mecz sprzed roku kiedy to Barca wygrala w Bremie 2-0 a grala z Werderem jak na treningu wtedy..teraz moze byc podobnie...Sporting pojedzie nie przegrac a Spartak w tym roku slabiutki w ofensywie..PSV pojedzie sie typowo bronic i moze sie pojawic kolejny wynik bezbramkwowy..
Shakhtar Donetsk - Olympiacos over 2.5 2-2

samych underow nie moze byc przeciez...obie druzyny preferuja otwarta gre..Szachtar bedzie atakowal na Ukrainie Olympiacos jakos tez nie bedzie sie chyba bronil a wynik z pierwszego meczu u siebie z silna Valencia to pokazuje 2-4 to chyba tym bardziej z zerowym kontem punktowym nie pojada sie bronic...
na 16 meczy 11 trafionych 5 pudel, zysk jest i to duzy...

dzis uefa...
Odense-Hertha X 3.20
po pierwszym meczu i wyniku 2-2 gospodarzom starcza niski remis do awansu i mysle ze taki wlasnie padnie...0-0 lub 1-1, Hertha mnei nie przekonuje a w szczegolnosci juz nie na wyjazdach,,,
PALERMO -West Ham 1 1.91
bardzo dobra forma Palermo w lidze, bardzo ofensywna gra co przynosi bardzo duzo bramek jak na taki zespol, mysle ze gospodarze po zwyciestwie na wyjezdzie 1-0 nastawia sie na kontry i szybko ukluja przeciwnika...a zreszta jakos mi sie nei wydaje ze WHU chce grac w uefa przy swoim dlugim sezonie w premieship..liga puchar anglii carling za duzo tego..
Austria-Legia X 3.20
w pierwszym meczu lekka przewage mieli legionisci, teraz przyjdzie im zagrac na wyjezdzie, troszke zaprzepascili szanse(sedzia tez mogl podyktowac karnego), mysle ze bedzie to mecz walki i zakonczy sie remisem 1-1 i dogrywka
OSASUNA -Trabzonspor 1 1.50
niski kurs ale faworyt duzy, obecnie moze Osasuna nie jest w jakiejs wielkiej formie tak jak przed rokiem na starcie sezonu ale mimo to poziom pilki hiszpanskiej jest duzo wyzszy
IRAKLIS -Wisla 1 2.25
troszke zdziwil mnie kurs na ten mecz ze jest powyzej @2
ogladalem pierwszy mecz i niestety Wisla zagrala zenujaco slabo, bez pomyslu przeciwko twardo i konsekwentnie grajacym grekom, teraz przyjdzie im zagrac na wyjezdzie i mysle ze to moze skonczyc sie kleska 0-3 tak jak przed rokiem z Guimaes po pierwszym 0-1 i nadziejach nastapil blamaz 0-3...
Nancy-Schalke X 3.20
kolejny mecz na remis, Niemcy beda grali na utrzyamnie 0-0 po pierwszym korzystnym meczu 1-0 Nancy szybko bramki nie moze stracic bo bedzie musialo strzelic 3..mozna tez probowac zagrac undr w tym meczu..ja jednak gram goly iks
CZ Belgrad-Liberec X 3.25
faworytem CZ ale Liberec to solidna druzyna ktora bardzo dobrze zaprezentowala sie w boju o lige mistrzow ze spartakiem, pojada bronic swojego 2-0 i mysle ze dlugo gra moze sie utrzymywac na 0-0..wydaje mi sie ze bedze 1-1 a byc moze nawet 2-2
Mlada-OM X 3.20
tylko 1-0 wymeczyli francuzi u siebie...start w lidze mieli rewelacyjny do niedzieli kiedy to niespodziewanie ulegli na wyjezdzie slabiutkiemu Nantes 1-2, Mlada to solidny zespol czeski ale jak to bywa w tej czesci europy klubom z ukrainy Polski i Czech Slowacji jesli przychodzi zagrac z kims lepszym to juz pakuja walizki..nie przewiduje zwyciestwa Mlady a jesli szybko nie posypia sie bramki dla Marsylii to mysle ze ot taki meczyk na 0-0
CSKA Sofia-Besiktas X 3.20
Turcy silni i ciezko ich pokonac, niestety ja nie cenie pilki bulgarskiej zbyt wysoko i mimo ze robia postepy to nie az takie jak np rumuni, turcy jada po 2-0 na typowy remis, zreszta dzis przewiduje ogromna ilosc remisow w tych meczach...
zagram wszystko singlami ale za drobne zagram tez 8z9...
pozdrawiam..
i odradzam granie na Sewille dzis po kursie 1.10, buki na pewno stracily mnostwo kasy na LM bo byla dosc latwa oczywiscie zaluje tych ktorzy stawiali na slaby Inter ktory od lat w pucharach nic nie osiaga...wiec cos dzis beda buki kombinowac a Sewilla po pierwsze nie musi wygrac zeby awansowac a po drugie to jest ostatni mecz ktory moze "konczyc" wiele kuponow dzis