Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#665251 - 19/09/2006 18:36 Re: .....................
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2004
Quote:

To co Bursztyk nowy temat?
Ktory to będzie liczyłeś?
Szanuję Cię bo jesteś inteligentnym facetem, ale może najwyższy czas po prostu powiedzieć sobie że sie do tego nie nadaję?
Nie chcę tu Ciebie pouczać ala na jaka cholere grasz takie dziwolągi? Kiedy widziałes którąkolwiek z tych reprezentacji? Grajac w ten sposób mozna czasem coś trafic ale na dłuższą metę skazany jesteś na porażkę. Wogóle uważam ze kosz jest dosyć trudny do grania choć Ty expert od tej dyscypliny mozesz ze mna polemizować lecz niestety wyniki to potwierdzają.

N/O

Pozdro

Bez przesady Jacek Każdy wie , że granie przedsezonowe , takich rzeczy jak MŚ Kobiet , czy też 'inne dziwolągi' to swego rodzaju rozgrzewka przed sezonem. Euroliga, Puchar ULEB i ligi europejskie , zwłaszcza Lega A i PLK , to inna historia. Który to już mój temat? 10? Chyba +- 10. I co z tego? Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego co gram , i z zysków , a chyba o to chodzi? Zresztą w pierwszym poście chyba napisałem nawet , że ten temat traktuje jako rozgrzewkę.

Dzięki za Twój post. Expertem od kosza na pewno nie jestem , i nie zamierzam z Tobą polemizować

Pozdrawiam

Francja -10j

Temat zamknięty , rozgrzewka zakończona

Do góry
Bonus: Unibet
#665252 - 19/09/2006 18:38 Re: .....................
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Sorry za wpis, potem dam znac to usuna, ale sie jacus z toba nie zgodze.

Czy handicapy to dla Ciebie dziwolagi?
Jesli ja gram Calgary w CFL i mi wchodzi, mimo, ze ich nigdy na oczy nie widzialem, bo w koncu daleko a transmisji tez nie lapie to co z tego?

Chcesz mi wmowic, ze ty grasz tylko to co widziales na zywo?
To chyba nie grasz w ogole

I jeszcze jedno, co ci do tego ile on mial lub ma tematow, ty nie robisz nic innego tylko sie innym wpisujesz

Do góry
#665253 - 19/09/2006 18:54 Re: .....................
jacuś Offline
addict

Meldunek: 01/07/2005
Hehe Bursztyk takiej odpowiedzi się spodziewałem. Pełna kultura niewielu na tym forum potrafi odpowiedziec w taki sposób na post w treści podobny do mojego
Dlatego uważam że akurat Ty spokojnie mozesz sie realizować w zyciu bez koniecznosci grania. Jezeli grasz tylko dla zabawy to wszystko ok jednak z wlasnego doswiadczenia wiem jak łatwo wpaść w to bagno . Zarwane nocki,brak czasu na cokolwiek innego poza grą a zysk z tego zaden a najczesciej spory minus.

Lupus ja w zyciu probowalem roznych sposobow i doszedłem do jednego wniosku...TYLKO wąska specjalizacja.
Tzn. jedna, dwie ligi z obszernym dostepem do transmisji , powtorek informacji w necie to jedyny sposob na profity.
Odkad zacząłem tak grać wyniki są o niebo lepsze.
PS. Lupus mógłbyś zrobić od czasu do czasu podsumowanie swojego tematu bo jestem ciekaw jak Ci idzie.

Pozdro

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08