bez przesady gorzej od Wilków by Legła nie zagrała
legia to by juz u siebie dostala 0 3 i na bernabeu wycieczka turystyczna
Dobra,
umówmy się tak - Ładziak - bo widzę że się " nakręcasz ", pewnie masz jakiś Swój powód i nie wnikam w to, ale widzę że jesteś taki typowy Polak.
Komu jest lepiej, to mu trzeba dojebać, dla zasady.
Zatem...
Zajmij się Ładą, a ja Legią.
Tak przynajmniej byłoby najrozsądniej, nie uważasz ?
Pozdrawiam.
akagi probojesz zaklamac rzeczywistosc, kompletny brak obiektywizmu
mowa o mistrzu polski, czy by to byl lech piast czy inny klub to bym pisal tak samo, no moze jakby inny klub zdobyl mistrza to real zrobil jeszcze wyzszy wynik , na bernabeu juz nie wspomne, i nie jestem typowym polakiem, bo jestem kims kto chce aby polski klub zagral w lm, czy w le jakis sukces, w kazdej dziedzinie sportu i zycia chcialbym czuc dume z tego ze urodzilem sie i jestem polakiem.
ta liga przynosi wstyd niestety, iles mozna czekac na lm, serbom sie udalo slowakom, slowencom, chorwatom, rumunom, kazachom nawet
itd
europa sie smieje z nas, nie dziwie sie ze tylu jest frustratow, blisko 20lat czekania, posmiewisko tej ligi
pisze jako polak i kibic, obiektywnie bez podzialu na lech legie wisle, a ty akagi nawet jak ktos cos powie zle o legi to juz probojesz to wytknac i cos wmowic,, w moim przypadku bylo to delikatne i jak najbardziej prawdziwe.
ide o zaklad ze legia nie awansuje do grupy lm w sezonie 2016/2017, tobie akagi zostawiam bys wyszedl z propozycja o co ciachamy
pozdrawiam