Opcje tematu
#665461 - 15/09/2006 12:09 Nowy Boski Typer
VTS_83 Offline
newbie

Meldunek: 03/12/2005
Witam!

Forum to obserwuje i analizuje na bieżąco ale dopiero teraz zdecydowałem sie podawać tutaj swoje typki, mam nadzieje że zarówno ja jak i Wy skorzystacie na nich. Tak wieć do dzieła.

Wszystkie kursy są z buka naziemnego STS.

Ruch Ch. - Miedź L. Typ 1
FC Koeln - Brunszwig Typ 1
Debrecen - Kispest Typ 1
Aus. Lustenau - Kapfenberg Typ 1
Eisbaren - Iserlohn typ 1

AKO - 4,98

Krótka Analiza:
Ruch Ch. - Miedź L.
Ruch niezwykle mocny w tym sezonie.Moim zdaniem jeden z głównych kandydatów do awansu do OE. Miedź,banieminek któremu niezbyt sie wiedzie w 2 lidze, nie licząc wygranej z Jagiellonią ( fatalny mecz Jagi) Kurs warty grania

FC Koeln - Brunszwig

Spadkowicz z Koeln podejmuje tym razem drużynę Braunszwig-a. Koeln u siebie niezwykle mocne, zapewne bedzie chciałą jak najszybciej wrócić do 1 Bundesligi,, najlepsza okazja by zacząc pogoń za 1 ligą jest wygrywanie u siebie ,zatem 3 pkt zostają w domku

Debrecen - Kispest

Moim zdaniem najpewniejszy dzieisjsze spotkanie, Debrecen u siebie niesamowicie mocne, historia spotkań zdecydowanie po stronie gospodarzy

Aus. Lustenau - Kapfenberg

Hisotria gier zdecydowanie za drużyną Lustenau, także pozycja w tabeli nie jest przypadkowa. Wysoka forma zaprocentuje w dzisiejszym spotkaniu.

Eisbaren - Iserlohn

Początek ligi DEL, niemieckiego hokeja. Mam nandzieje że nie bedzie zadnych niespodzianek.w OSTATNICH MECZACH ZDECYDOWANIE EISBAREN WYGRYWALO WIEC NAJLEPSZA OKAZJA KU TEMU ZEBY TĄ DOBRĄ PASSE PODTRZYMAC

Powodzenia

Do góry
Bonus: Unibet
#665462 - 15/09/2006 12:12 Re: Nowy Boski Typer
VTS_83 Offline
newbie

Zapomniałem dodac

Proszę o wasze wszelkie uwagi i spostrzeżenia, konstruktywną krytykę przyjmę z pokorą

Przy okazji Stawka 100zł

Do góry
#665463 - 15/09/2006 19:54 Re: Nowy Boski Typer
VTS_83 Offline
newbie

Quote:

Zapomniałem dodac

Proszę o wasze wszelkie uwagi i spostrzeżenia, konstruktywną krytykę przyjmę z pokorą

Przy okazji Stawka 100zł

Ruch Ch. - Miedź L. Typ 1 1:0
FC Koeln - Brunszwig Typ 1 4:1
Debrecen - Kispest Typ 1 2:1
Aus. Lustenau - Kapfenberg Typ 1 2:1
Eisbaren - Iserlohn typ 1 4:1

Ktoś skorzystał? Wygrana 480 zł

Do góry
#665464 - 15/09/2006 20:00 Re: Nowy Boski Typer
Masa_ Offline
stranger

Meldunek: 20/08/2006
Ależ miałeś szczęscie !!

Chodzi mi o ten mecz

Aus. Lustenau - Kapfenberg Typ 1 2:1

Sam go postawiłem, i w polowie sprawdzilem wynik, zobacyzlem 0-1 i czerwona kartke dla gospodarzy i juz zalamka a tu jednak w 90 minucie udaje sie wygrac, super !

Powodzenia !

Do góry
#665465 - 17/09/2006 08:23 Re: Nowy Boski Typer
VTS_83 Offline
newbie

Uff całe szczęście że wczoraj nie grałem tyle klopsów m.in moim zdnaiem Werder, Bayern,Everton,Inter, Sporting ktoś nieźle na "nas: zarobił
Dzisiaj niedziela,dzień Boży Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Na dzisaij proponuje

Krótka analiza (niekoniecznie konkretna i rzeczowa )

AZ- Twente
Alkmaar u siebie niesamowicie mocne, o czym świadczy wynik m.in 8:1 w lidze bądź ostatnia wygrana u siebie 3:2,Wysokie aspiracje w tym sezonie uydowodni wlasnie w tym meczu.

Santander - Barcelona

Barcelona , hmmm dużo by można było pisać ostatnia wygrana w LM przekonuje mnie , Barcelona jak zwykle nisamowicie mocna,a przeciwnik niezbyt wymagający

Real -San Sebastian

Remis z Villareal kibice mogli przełknąc ale dzisiejszy wynik kazdy inny niż zwycięstwo Królewskich będzie wielkim zaskoczeniem, czas wygrać pierwszy mecz u siebie. Z takim potencjałem powinno być fa+2 , tymczasem ja stawiam czystą 1

Sivaspor - Fenerbahce

Fenerbache tym razem na wyjeździe u beniaminka nic tylko go ograć Przeciniwkim niezbyt wymagający a Fenerbahce jeżeli chce zostać mistrzem musi wygrywać wlasnie z takimi przeciętniakami

Trondheim - Storhmar

Tym razem coś z hokeja. trondheim chyba zapomniało jak grało 2-3 lata temu gdzie miażdżyło wszystkich, tym razem role sie odwróciły i to zespół Storhmar stał sie "zabijaką" poprzednie wyniki 7;2 4;0 na wyjazdach mnie bardzo przekonują

Liberec - Vsetin

Liberec u siebie mocny, baaardzo mocny, co więcej Vsetin nie zachwyca ,myśle ze nie ebdzie stawiało zbytnio duzego oporu i gladko przegra

AZ- Twente -- typ 1
Santander - Barcelona -- typ 2
Real -San Sebastian -- typ 1
Sivaspor - Fenerbahce -- typ 2
Trondheim - Storhmar -- typ 2
Liberec - Vsetin -- typ 1

AKO - 7,7 (początek szczęścia)
Stawka - 100 zł

Powodzenia

P.S Wiem ze moje analizy nie są profejonalne

Do góry
#665466 - 17/09/2006 08:27 Re: Nowy Boski Typer
VTS_83 Offline
newbie

hehe no szczęscie szczęscie moj kupon juz w koszu leżal a tymc zasem miła niespodzianka

Do góry

Moderator:  rafal08