Tak Akhu. Podobnie się oglądało mistrzostwa w 2002 na ard i zdf zamiast nabijać kasę polsatowi
A no to elegancko, czyli można Polsatowi podziękować za genialną ofertę.
że się wtrącę do tej jakże sympatycznej dyskusji;-)
taki cytacik z innego forum, gdzie też utyskują na brak sensownej oferty w jakiejkolwiek tivi
Solorz jakby chciał to mógłby wykupić te Euro i nie pokazać ich nikomu. Jego TV jego sprawa.
Bardziej wkurwia mnie TVP które zdziera z nas haracz który kryje się pod wdzięczną nazwą - abonament radiowotelewizyjny a w samej telewizji gówno jest.
Kiedyś TVP sportem albo chociaż piłką nożną stała. Liga mistrzów we wtorki i środy, puchar UEFA w czwartki. Wszystko zjebało się po przyjściu Korzeniowskiego. On wie czego naród pragnie więc praktycznie zlikwidował piłkę w publicznej. No ale za to mamy "na rynek marsz" czy inne biegowe gówna pokazywane wtefałpe a na prawdziwe sporty hajsu brak. No ale skąd ten hajs brać jak (uwaga, będzie mowa nienawiści) te telewizyjne kurwiszony pokroju Lisa zarabiają w kurwe hajsu za pierdolenie na scenie z Hollad czy innym Wajdą. Lub Petru, zapomniałem o Petru. On jest wszędzie (pewnie Euro 2016 też otworzy).
PS: przypomniało mi się: Kurwa jakby tvp miało te euro to byśmy byli skazani na słuchanie w przedmeczowym studio takich znawców piłki jak Maryla Rodowicz lub Mroczek Jeden z Drugim. To ja już wolę Polsat i Borka. tefałpe einz und zwei mogłoby a konto planowanego abonamentu się bardziej wysilić i wykupić jakiś lepcieszy pakiet od wujka Solorza, no ale misja i te sprawy nie pozwalają na fanaberie takie jakie jak piłka skopana, Jarek nie lubi to Jacek się nie szarpie, proste?