Wszedłem teraz na forum, przerzuciłem kilka stron i ... zmieniam swoją prośbę o zdjęcie bana na
beksa. Myślałem, że ta cipa ma choć trochę jaj i schyli się w pokorze, za te 106358349 postów w których onanizował się jak to gra przeciwko Polsce. Ja kurwa rozumiem, ze w bukmacherce można sobie po cichu postawić to "rozumowe" X2, ale za takie prostackie prowokacje dotyczącego tego jednego meczu trzeba chyba przeprosić towarzystwo, które się prowokowało? Co nie szmaciarzu? Świadomie piszę "szmaciarzu", bo dziesiątkami postów onanizowałeś ciesząc michę jak debil. Ja rozumiem tych co skwitowali, że "nie wierzą" albo że w bukmacherce patriotyzm zostawiają na sam mecz, ale ty śmieciu miałeś dobrą zabawę.
Ale jak to twoje jebane X2 spłynęło razem z twoim gównem, to zaczynasz nową śpiewkę na temat kolejnego meczu
Powinieneś tutaj dostać bana do końca mistrzostw za zwykłe, prostackie prowokacje powtarzane z lubością po kilkanaście/kilkadziesiąt razy. Nikt nikomu nie broni stawiać przeciwko Polsce, ale takim onanistom jak ty mówimy