Pio faktycznie mógłbyś rozpatrzeć wyjebanie go zaraz po tym jak się wypłaci
jego trolling zaczyna wkurwiać coraz większą liczbę osób
sam znikam CIAU
osiągnąłeś swoj cel !!! mozesz byc z siebie dumny, dałem sie sprowokować, nie wytrzymałem i pisałem bzdury od momentu twojego jebanego powrotu, wczesniej nie mialem z NIKIM problemów, baaa nawet mnie wybronili !!! ale stare dzieje
wypierdalaj bekso !
a ty co za ciul, pierwszy raz cie widze na oczy tzn czytam
Dzsiaj widze da się podgladnąc te najlepsze druzyny w fantasy, co było niemożliwe w 1 kolejce.
w zasadzie te najlepsze druzyny nie róznia sie zbytnio od tych z naszej ligi. Tylko managerowie wyciskają ze składu maksimum punktów operując zmianią ustawienia i kapitana. tak aby ci najgorsi lub z najniższą zdobyczą punktow ladowali na ławce.
Przykład jeden ze skladów. Koleś kończył 1 kolejkę ustawieniem 4-5-1 bo vardy zrobił 0p i grizman 2p za to wypalili mu obrońcy same szóstki. Ale już na drugą kolejkę rozpoczął ustawieniem 3-4-3 bo mu bale,girzman i vardy strzelili po brameczce. pewnie gdyby mu vardy i grizman nie odpalili to dalej wróciłby do ustawienia 4-5-1 z bejlem a szpicy
dopiero podczas 2. kolejki ogarnalem te sprawy ze zmianami, kapitanami etc.
skirwisyn zaprzepascil moja baginowo frodowo pierscieniowo reputacje :D, menda luba wróciła z meksyku i sie dalem prowokowac jak frajer. Jestem frajerem tak, w tym przypadku jestem !
chorwacja czy raczej remis z pepikami co sadzicie ?
jak dla mnie tu będzie strzelanie i wygrana Chorwatów
jakieś 3-1
ciężko sobie wyobrazić lepszy mecz do overa 3.5
ale póki co typowanie euro idzie mi jak krew z nosa więc nie ma co się sugerować
mi oprocz meczu ukrainy z irlandia wszystko na plus choc zamykam ok 80/85 minuty
wsumie powyzej 2.5 bramki kurs 2 jest oplacalny bo roznie moze byc mysle ze pepiki sie postawia i 2:1 w jedna lub druga strone bedzie lub moze nawet wyzej