co do messiego to wróci, za 2lata mundial u ruskich, wtedy bedzie miec 31 lat czyli jeszcze az taki stary nie bedzie, a glod zdobycia zlota dla argentyny sie w nim na nowo obudzi
a jaki to sposob? w kazdym razie za poradą Biczyka dorzucilem kasy Skrillem, pozniej dialog na chatcie bez rezultatow. myslalem, ze mi rozbija wyplate na skrill i przelew, ale ostatecznie rano dostałem info na maila: Kiedy jest to tylko możliwe, wszystkie wypłaty będą przelewane na konto, z którego dokonano depozytu. Ponieważ Pańskie środki na koncie pochodzą z różnych rodzajów płatności, to jesteśmy zmuszeni zrealizować Pańską prośbę o wypłatę w sposób proporcjonalny, zgodnie z metodami płatności jakie użył Pan do złożenia depozytu. I tak calosc poszla na Skrilla, takze nie rozumiem, o co im w tym mailu chodzilo.
pacyfek jak nakurwia posta za postem po 3 tygodniach nieobecności
wygłodniały wilk, nie ma się co dziwić wczoraj mnie Biczu trochę oszukal jednak, ten overall był liczony razem z rezerwowymi, tak jak sądziłem zresztą. oby sie w 10 na koniec znalezc, to wstydu nie bedzie.