sam nie szanujesz jez polskiego uzywajac wulgaryzmow typu kur.., przyyebales sie do mnie i mowisz mi zebym ja cie nie wqrwial? chlopie odczep sie, polowa uzytkownikow nie uzywa alta, bedziesz wszystkim z osobna uwage zwracal?!
Tylko tobie bo nic tu nie wnosisz, a nie potrawisz alta użyć, jeszcze coś chcesz wiedzieć?
dobrze ze ty wnosisz, jak przestaniesz przeklinac nie szanujac tym jez polskiego, moze i ja sie nawroce
***, tvp.info, Przegląd Sportowy oraz kilka innych serwisów rozdmuchało niusa, jakoby słynny w ostatnim czasie islandzki komentator Guðmundur Benediktsson został zwolniony z funkcji asystenta trenera KR Reykjavik. Tak się jednak nie stało. Prostujemy więc - Guðmundur dalej trenuje KR i ma się dobrze! http://icelandnews.is/wiadomosci/z-kraju/slynny-islandzki-komentator-zachowal-prace
sam nie szanujesz jez polskiego uzywajac wulgaryzmow typu kur.., przyyebales sie do mnie i mowisz mi zebym ja cie nie wqrwial? chlopie odczep sie, polowa uzytkownikow nie uzywa alta, bedziesz wszystkim z osobna uwage zwracal?!
Tylko tobie bo nic tu nie wnosisz, a nie potrawisz alta użyć, jeszcze coś chcesz wiedzieć?
dobrze ze ty wnosisz, jak przestaniesz przeklinac nie szanujac tym jez polskiego, moze i ja sie nawroce
Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: Master.com back
Originally Posted By: tronk
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: tronk
@biszop
A Jednak Byzku masz rację Dzisiaj o godzinie 11:20 czasu islandzkiego KR Reykjavik wydał oświadczenie, iż Guðmundur Benediktsson oraz Bjarni Guðjónsson zostali zwolnieni ze swoich funkcji. Stołeczny klub będzie teraz szukał następców na ich stanowiska.