Opcje tematu
#672937 - 24/09/2006 12:21 ZŁOTE MYŚLI
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
# 1

W moje oczy dzisiaj rzucił się jeden typ oczywiście na moja ulubiona Davisowa druzyne
czyli Slowacje ktora przegrywa na chwile obecna rywalizacje z Belgia 1:2.
Pierwszy na kort wejdzie niezwykly wojownik Domino Hrbaty ktory kiedy gra dla swojego
kraju zawsze zostawia swoje serce na korcie czego doswiadczylo juz wielu jego rywali.
Zreszta jak sam mowi najbardziej moblizuje sie na spotkania druzyny narodowej poniewaz
to dla niego duma i honor reprezentowac barwy Slowacji.
Wiec licze na to ze Domino zwyciezy Oli Rochusa i wowczas o awansie Slowakow zadecyduje
pojedynek Mertinaka z Vliegenem ktorego gra po kontuzji mnie od jakiegos czasu
bardzo rozczarowuje i fakt faktem powrot kontuzji jest dla Belga pasmem glownie porazek.
Porazka m.in z Kubotem mowi sama za siebie jak daleko od swojej dobrej dyspozycji jest
Vliegen ktorego rywal doskonale zdaje sobie sprawe jest graczem slabszym ale zmotywowany
przez Hrbatego oraz niesiony dopingiem slowackiej publicznosci jest w stanie pokonac
Belga i zapewnic Slowacji awans do następnej rundy.
Oczywiscie podstawa jest zwyciestwo Hrbatego ale nie wierze aby Dominik ten kluczowy mecz
przegral chociaz to tylko sport i zdarzyc moze sie wszystko.
Tak czy inaczej nie moglbym nie zagrac na Slowacje po takim pieknym kursie.

Slowacja - Belgia

Typ: 1

Kurs: 5,65

Betandwin

10 jednostek

Do góry
Bonus: Unibet
#672938 - 24/09/2006 12:39 Re: ZŁOTE MYŚLI
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
# 2

Na Bułgarską dzisiaj przyjeżdza sensacyjny lider tegorocznego sezonu w Orange ekstraklasie
GKS Bełchatów, którego siła polega przede wszystkim na równej grze całego zespołu.
Gospodarze grający przed najlepsza publicznością w kraju zrobią wszystko aby cała pula
pozostała w Poznaniu , obie drużyny przystąpia do meczu w swoich najsilniejszych składach
osobiście uważam że każdy inny wynik niż zwycięstwo grającego co raz lepiej z meczu na mecz
Lecha będzie dla mnie pewna niespodzianka.
Lechici dowodzeni przez najepszego trenera w Polsce Franciszka Smude zagraja dzisiaj ofensywna
pilke chociaz ustawienie ktore preferuje Lech moze byc mylace.
Najwyższa pora aby Bełchatów rozpoczął swoją wędrówke coraz niżej w ligowej tabeli ponieważ
potencjał tego zespołu nie predysponuje tego zespołu do tego aby nadawać ton w lidze przez
dłuższy okres czasu.

LECH Poznań - GKS Bełchatów

Typ: 1

Kurs: 2,15

Betandwin

10 jednostek

Do góry

Moderator:  rafal08