Początkowo wszystkie privy odnośnie mojego tematu traktowałem w sposób lajtowy i po przeczytaniu od razu je kasowałem aby nie zaśmiecać skrzynki.
Jednak ostatnio postanowiłem coś napisać odnośnie słów jakie dostawałem na skrzynkę.
Tak więc :
Czy niektóre osoby mają coś nie tak z rozumowaniem ? Tak ciężko niektóre sprawy zrozumieć ??

Kolejny raz pisze :
Wszystkie typy, które zamieszczam w tym temacie gram w rzeczywistości. I proszę mi nie pisać tego typu wiadomości :
" Po co podajesz te typy skoro nie wchodzą?"
Czy ja komuś te typy kazałem grać?
Nie zamieszczam wszystkich typów, które gram w weekend bo po pierwsze nie mam zbyt dużej ilości czasu
a po drugie nie wiem czy bym się połapal w tym wszystkim.
Nie podaje tak jak co niektórzy typów, ktore zostały trafione i nie licze ich do statystyk, bo po co ??
W ostatni weekend zagrałem jeszcze kilka zdarzeń i zakonczyły sie one powodzeniem ale to mało ważne.
Nie uważam się za jakiegoś wybitnego typera, nie osiągam w tym temacie wyników z których byłbym bardzo zadowolony..
Ale proszę mi nie pisać kolejny raz :
" Zagrałem na X drużyne bo widze ze jesteś niezłym typerem i liczę sie z Twoim zdaniem, mam nadzieje ze wejdzie"
Po meczu rozpoczyna się "jazda"
Czy o to w tym wszystkim chodzi ?
I jeszcze jedno :
Nie chcę zaśmiecać swojego tematu z NBA i wyjaśnie to od razu w tym temacie :
Ktoś mi pisze :
" Po co Ty podajesz typy z udziałem drużyny Utah jak i tak one nie wchodzą?"
- Podawałem bo liczyłem ze wejdą ! Przeciez nie po to podaje aby przegrać realne pieniądze !
Inaczej byłoby to nonsensem !!
Załozyłem temat oddzielny gdzie podaje tylko typy z NBA, liczyłem ze głupie wiadomości nie będa mi przysyłane. Ale niestety myliłem się..
I prosze nie pisać mi niecenzuralnych słów na privy, nie chcę aby ktoś mnie równał z błotem itp.
jeśli ta osoba mnie w rzeczywistości nie zna ! Nie życzę sobie aby mnie obrażać

Po takich wiadomościach zastanawiałem się nad sensem podawania w tym dziale swoich typów, i stwierdziłem ze aby udowodnić co niektórym postanowiłem kontynuować prowadzenie tematu.
Od Nowego roku będzie można miec jeden temat, tak więc ten najprawdopodobniej zostanie zamknięty

Głupocie, Szacunek Normalnym