Miasto lidera Bialystok miasto lidera !!!
widze ze wiejski przyglup zapomnial psychotropow lyknac
Typowy CZOPEK towarzyski. Czeka aż znajdzie się okazja żeby wejść komuś w dupe i to czyni
Że to to się nie wstydzi
@reks pytanie do Ciebie...Nie zastanawiałeś się chociaż raz odkąd tutaj 75% ludzi jest przeciwko Tobie i generalnie ma na ciebie wyjebane, że coś jest z Tobą nie tak ? CHOCIAŻ RAZ?!
capie nie wchodze nikomu w zad. Pisze jak jest. Moro podaje typy i sie go czepiacie. Quincy napisał to co ja o Moro i jakos nikt mu nie pisał ze wchodzi komus w dupe.
Słabo sie starasz ale czopek sie nie przyjał i nie przyjmie.
odpowiem na twoje pytanie zakało:
może wg ciebie 75%, wg mnie max 30% ale nawet moze byc 90% i szczerze to wali mnie to co sie o mnie mysli TU NA FORUM ( w zyciu prywatnym bym się pewnie przejmował) a powiem ci czemu. A no temu ze ja przyjalem tu takO postawe, taki "imidż" i na tym bazuje. analityk karał buka, przejałem po nim pałeczke. Teraz buka i karam was. Mam frajde jak sie grupa B wkurw... takimi pierdołami typu opowiesc o WAGS mimo ze to prawda była a nie zaden wymysl. Ja tu podaje typy ale też gadam głupoty. Myslisz ze w prywatnym zyciu i w pracy tak się zachowuję i tak postępuję ? to masz bledne myslenie. W necie mozna sobie pozwolić na pewne rzeczy.
W pracy to mi wchodzO w dupe, w szkole to mi wchodzili w dupe , to ja zawsze byłem z tych osob przodujących w prawie kazdej dziedzinie. Pierwszy z brzegu przyklad: Np gdy zbieralismy ekipe do gry w pilke to ja wybierałem kto ma grac a kto nie jak było za duzo chetnych, kto stoji na bramce a kto na obronie. To ja nigdy nie stałem na bramce itd bo wymiatałem w polu. W pracy z 95% osobami rozmawiam i wszyscy mnie lubiO, jakby było inaczej to by nikt ze mna nie gadał bo mamy takiego zjeba co sie wywyzsza i z gory patrzy na innych to prawie nikt z nim nie rozmawia.
Takze Tomcio Rożny , lapsi i inni, teksty typu czopek, wiejski cos tam mnie nie ruszajO naprawde. Zróbcie zlot , po 3h melanzu i rozmowy wam sie wypucuje: tak to ja beks i wtedy będzie inna rozmowa.