Cześć. Właśnie skończyłem walić konia. Tam tata mi trochę pomagał bo sam to jeszcze nie umiem bo mam tam dopiero 25 lat. Szukam tam takiego chłopaka, który szuka chłopaka no do wspólnych takich tam zabaw. Interesuje się kałkiem, robieniem laski i takimi tam różnymi rzeczami, że tak właśnie powiem chciałbym żeby mnie ktoś przepytowywał, przepytował tak dobrze. Mam bardzo fajnych rodziców, to są bardzo mili panowie i co tu jeszcze napisać? No jestem pie**olnienty i tam dziewczyn to nie lubię bo one maja takie te c*pki i ja bym tego nawet w rękawiczce nie dotknął no chyba żeby była mocno owłosiona i tak z miesiąc nie myta to może wylizałbym jej tam patelnie i wyszpachlował kakałko. No tam teraz to ja się uczę. Kończę OHP korespondencyjnie. No i w ogóle lubię panów takich z dużymi pałami. Najlepiej afroamerykanów. Razem z moją rodziną mamy taką ulubioną zabawę. Bawimy się we wbitke na dwa kije. I co tu jeszcze napisać. No, że pie*dolnięty jestem to już pisałem i od tyłu to mnie boli. Tak tak wierzcie mi naprawdę bardzo mnie boli. No i w ogóle lubię tam te przejmować pałeczkę i brać interesy we własne ręce i nie tylko. No i cześć.