"mam te moc mam te moc o toooo jaaaa"
bamo tajt tajt tuco tight
A ty chłopku - bez obrazy dla chłopów - chyba kiedyś stawiałeś ostatnią krowę, że Legia zdobędzie mniej niż 3,5 pkt. w LM.
Pewnie kontrowałeś zza firany i ciągle masz przynajmniej siostrę tej krowy - pajacu.
pi...olisz głupoty, ja nic nie stawiałem. Nie podniecaj się zbytnio bo gdyby nie walenie w ch...przez Madryt i Sporting to byś tak teraz nie cieszył mordy. Z frajerami nie gadam. Bez odbioru.
Nie stawiałeś?
Mało mnie to obchodzi co stawiałeś, ale na pewno krzyczałeś jakie to Legia będzie wpierdole zbierać i jakiej to kasy na tym nie zrobisz, więc nie pierdol głupot.
akagi to jest osobna historia, mam to w nosie choć często bywa irytujacy, ale ty
to jest jakaś patologia. To że trzymają takiego typa jak ty to jest jakiś dramat, kilka ników, na każdym syf w najcięższym wydaniu, a ty tego nie ogarniasz, że dla większości tutaj jesteś zwykłym baranem któremu wydaje się, że jest śmieszny i dowcipny, no dobra, może śmieszny.
Wyrobiłeś sobie taką opinię, a teraz oczekujesz, że wszyscy będą udawać, że tamtego kretyna już nie ma, że przyszedł inny...
Frodo chciał wydymać Legię, a Legia wydymała Froda