Jak lubisz horrorowate to Autopsja Jane Doe. Przełęcz ocalonych zajebista. Dzisiaj widziałem Ostatnia rodzina. Fajnie nakrecony, gra aktorska na bardzo wysokim poziomie.
Jak lubisz horrorowate to Autopsja Jane Doe. Przełęcz ocalonych zajebista. Dzisiaj widziałem Ostatnia rodzina. Fajnie nakrecony, gra aktorska na bardzo wysokim poziomie.
Przełęcz widziałem a ten polski ściągnięty dziś ale zobaczę jutro bądź w weekend dopiero
TEO o jakie kwity chodzi ? Zatrudnienie u armatora musi być ?
Nie. Papiery na pływanie. Kursy przeciwpożarowy, medyczny, itr, odpowiedzialności. Plus zaświadczenie od lekarza.
ehhh ostudziłeś mój zapał bo od jakiegoś czasu chodzi mi plan po głowie żeby się gdzieś załapać na jednorazowy wypad, trochę popatrzeć na pracę ludzi morza, trochę pomóc, posłuchać starych rybaków, czegoś się nauczyć
TEO o jakie kwity chodzi ? Zatrudnienie u armatora musi być ?
Nie. Papiery na pływanie. Kursy przeciwpożarowy, medyczny, itr, odpowiedzialności. Plus zaświadczenie od lekarza.
ehhh ostudziłeś mój zapał bo od jakiegoś czasu chodzi mi plan po głowie żeby się gdzieś załapać na jednorazowy wypad, trochę popatrzeć na pracę ludzi morza, trochę pomóc, posłuchać starych rybaków, czegoś się nauczyć
Kursy 1000pln, lekarz 150pln zaświadczenie na rok.
Widziałem kiedyś program na Discovery o pojawiać zach krewetek, nawet ciekawa praca i dość ekstremalne warunki.
Jak jest sztormowo to na każdej łajbe są ekstremalne warunki. Czy łapiesz ryby krewetki czy kraby.
oni zawsze zapuszczali się w takie rejony że piździło to mało powiedziane i 10 w skali boforta non stop
Wszystko zależy jak duża jednostka. W Norwegii czasem wielkie przetwornie przy 12 łapią. A od tam jest długa fala. Na Bałtyku fala jest krótka i rwana. Łajba gorzej się zachowuje.