Pierwszy mecz Lube grało 2 dni po 5 setowce z Modeną.Ale co by nie było Niemcy u siebie mocni, tyle że nie gra już Kovacevic. Over 3,5 setów imo najpewniejsze
berlin -lube 3-1 faktycznie nie mają najmniejszych szans z nimi iti mistrz
Ty tepaku, w ostatnich tygodniach Lube miazdzy swoich rywali. Nawet nie chce mi sie wynikow przywolywac.
Akurat oglądałem w weekend rzeź, którą urządzili Trentino. Na zagrywce Jantorena bił takie gwoździe, że nie było co zbierać.
I Juantorena i cale Lube tak gra w tym roku kalendarzowym, poziom nieosiagalny dla rywali. Osmany ma ponad 60% w ataku w ostatnich meczach + serwuje jak za najlepszych lat w Trentino. Tego niestety z suchych wynikow nie widac.
berlin jest na 1 miejscu to jest oczywiście przypadek bo wielka reska nie miała szczęścia w poprzednich meczach a helmuty przypadkowo ogolili czechów makaronów i przegrali 3-2 w Rzeszowie
berlin jest na 1 miejscu to jest oczywiście przypadek bo wielka reska nie miała szczęścia w poprzednich meczach a helmuty przypadkowo ogolili czechów makaronów i przegrali 3-2 w Rzeszowie
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
co to kurwa...strona zaatakowana przez hakerów, czy mój laptek... najpierw napisy...gościu mecz.pl podaj swój numer telefonu w celu weryfikacji danych...teraz trzy razy zamykałem jakąś stronę reklam jak chciałem coś napisać