ja zawsze myślałem że pacyfista to osoba z tak zwanym wyjebaniem na światopogląd i otaczający go świat
dla mnie jak ktoś chce mieć takie tunele w uszach, nosie czy w dupie żeby przez niego srać to niech sobie ma i nie zmienia to faktu że będę go traktował jak człowieka i pogadam z nim jak człek z człekiem
a ja nie bo na głupotę trzeba reagować po co on to robi ? bo jakiś zjeb z MTV tak robi ? rozumiem tatuze kolczyki ale kurwa tunele w uszach ? ni huja
to jak bym miał tunele 6mm w płatkach to co? nie gadałbyś ze mną, dostałbym w pierdol od Ciebie czy co ?
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: pacyfista
biszop gdzie się podziewałeś ?
Sezon zimowy to w poszukiwaniu hagiego wyruszyłem;-) Ale dziś postanowiłem wstąpić i nie było to mOOOndre za bardzo, chyba Że wy to gówno tu ciągle trzymacie? Mnie to cofa
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: chudy
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: chudy
Originally Posted By: pacyfista
biczyk ma rację chudy
akceptujemy dużo ale są granice głupoty
ja zawsze myślałem że pacyfista to osoba z tak zwanym wyjebaniem na światopogląd i otaczający go świat
dla mnie jak ktoś chce mieć takie tunele w uszach, nosie czy w dupie żeby przez niego srać to niech sobie ma i nie zmienia to faktu że będę go traktował jak człowieka i pogadam z nim jak człek z człekiem
a ja nie bo na głupotę trzeba reagować po co on to robi ? bo jakiś zjeb z MTV tak robi ? rozumiem tatuze kolczyki ale kurwa tunele w uszach ? ni huja
to jak bym miał tunele 6mm w płatkach to co? nie gadałbyś ze mną, dostałbym w pierdol od Ciebie czy co ?
nic bym ci nie zrobił, bo niby po co po prostu traktował bym ciebie jako osobę chorą psychicznie