Wiem, przeciez nie pisze ze sie nie da z zadnego. Nie tak dawno byla tu dyskusja o tym. Z wielu nawet platnych VPNow nie da sie zalogowac. To jest tylko info dla ludzi zeby sie nie zdziwili, ze jak zaplaca za pierwszy lepszy VPN w sieci i sie nie beda mogli zalogowac.
zgodzę się z tym, zresztą wystarczy poczytać temat o bet365. Ludzie logujący się z zagranicy przez VPN z betem, jak już uda im się zalogować to bywają dodatkowe problemy w postaci dodatkowych weryfikacji. Na większości VPN, nawet tych płatnych, bet365 po prostu się nie ładuje. Zgłaszałem to przykładowo na HMA Pro VPN i nie potrafili pomóc.
Ja mieszkam w USA. Tu też blokują bet365. I od roku łącze się przez hideipvpn. Żadnych problemów. Wpłaty, wypłaty, zakłady... Wszystko działało. A był to pierwszy VPN jaki mi się wygooglował.
Do czasu wg mnie... Ostatnio miałem telefon z firmy bukmacherskiej, gdzie logowałem się przez HIDEipVPN, że moje IP jest dzielone z 3 innymi graczami i jak to możliwe?
Polscy gracze za dużo wygrywają. Wiem, że może to śmieszyć niektórych, ale fakt jest taki, że z naszego rynku bukmacherzy mają mniejszy zwrot, niż chociażby z Czechów.
Ale skrajne opinie się tu pojawiają
Jeszcze parę stron temu, kiedy nadzieja była wciąż żywa, ktoś (nie wiem nawet, czy nie Ty) pisał, że Czechów firmy mogą sobie odpuścić, ale Polski na pewno nie, bo to dla nich dużo większy (i bardziej dochodowy) rynek.
Dalej uważam, że polski rynek pod względem obrotów jest na dobrym poziomie. Jednakże jeśli chodzi o dochodowość bukmacherów to jeżeli tak pisałem to byłem w błędzie. Niedawno trafiłem na raport z poszczególnych krajów i zwroty z Polski są bardzo nikłe w porównaniu z innymi krajami. Nie dziwię się więc bukmacherom pokroju bet365, notowanym na giełdzie, że nie chcą ryzykować opinii oraz potencjalnych procesów, kiedy w grę wchodzą stosunkowo niewielkie zyski z polskiego rynku. Zresztą, bet365 to mój główny bukmacher od wielu lat, przerobiłem tam blisko 100 kont i wiem na jakie kwoty można ich ograć.
Kompletnie nie rozumiem, tych co tak zachwalają be+365, przecież mają dużo wyższą marżę niż taki Unibe+, czy nawet Be+sson, a i w ofercie nic więcej nie mają niż te dwa. To chyba jakaś choroba psychiczna
Odpowiem Ci z mojego punktu widzenia - siatkówka. Najszersza oferta PRE - można grać niemalże wszystko od rozgrywek kadetów, poprzez juniorów, aż po seniorów, z każdej części świata, Europa/Azja/Ameryka, a nawet tak niszowe strefy jak strefa CAZOVA (karaiby) i to w wydaniu dzieciaków do lat 18 (!!!) , kiedyś super limity PRE (od jakiegoś czasu się wycwanili i niszowe rynki z siatkówki są limitowane w AKO po 100-200zł), zdecydowanie najlepsza oferta LIVE pod względem rozpiętości oferty jak i dostępności, limity na LIVE - dobrze wyhodowane konto potrafiło mieć limit 40tys pln na czysto na 1 kliknięcie na rozgrywki typu LM czy PLS, weryfikacja - standardowa procedura, wykonywana przed rozpoczęciem gry, żadnych niespodzianek w trakcie, czy po zlimitowaniu, no i wypłaty, kwoty po kilkadziesiąt PLN realizowane w kilka godzin...
Więc w tej sytuacji nawet wyższa marża niewiele zmienia.