smutne w chuj, szkoda że prawdziwe, sam byłem raz świadkiem walki o karpia, babcie skakały po zamrażarkach
to tylko pokazuje jaka bieda i nędza panuje w kraju
kumpel jest menago ochrony w sieci biedronka, jak sam mówi najwięcej kradną starsze osoby - normą jest kilka przypadków dziennie że łapie się babcie kradnące głównie spożywkę - od bułek przed pasztety w puszkach po paczkowane wędliny - i to w cale nie jakieś asortyment z wyższej półki
Nie zgadzam sie Chudy. To nie bieda powoduje taka walke o sprzet, tu chodzi o nasze podejscie. Jak czlowiek widzi slowo PROMOCJA to mu sie w dupie przewraca i zapierdala byle tylko to dostac. Wcale bym sie nie zdziwil jak ten sam Janusz i ta sama Grazyna z filmiku pojada ze swoimi rodzinami na jakies wypasione wakacje. Ot taka nasza mentalnosc. Wierze, ze "nasze" pokolenie tego typu zachowania zwyczajnie odrzuci, no bo to kurwa nie przystoi.
zgadzam się. Nasze pokolenie też walczy ale na mniejszO skalę. Wiem bo sam uczestniczyłem w kilku w lidlu jak były fajne kombinezony dla dzieci w super cenie. Jakieś ciuszki głównie dla maluchów. Żona mnie wysylala a ja byłem 5 min przed otwarciem i zawsze byłem w top 4 walczących i miałem co chciałem. Wyrywanie też czasem było ale nie jak na filmiku. Tajt
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Ruch ale pogrywa, nie wyglądają jak pewniak do spadku:-) Gol do przerwy potrzebny Ooo, co zmaścił sierściuch
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
co tu kurwa za obrót nielegalnymi kopiami filmów ??? Panie Kretol, albo link ląduje za chwilę na moim pw, albo.... nie na darmo ktoś napisał ( wiem kto ) rudy konfident..
a z innej beczki...over na Złotym Ptaku proponuję @1,90